![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co sadzicie o pracy mezczyzny,ktory dorabia jako......no wlasnie............
no wlasnie,dorabiam ,sprzatam nago(prawie nago-zalezy co zyczy sobie klientka) mieszkania kobietom,oraz czasem tez jako nagi(prawie nagi)kelner,no mozna powiedziec nawet sluzacy(choc brzmi to troche pewnie smiesznie dla was) na damskich prywatkach,imprezach itp.zaczelo sie przypadkowo,jesli ktos bedzie chcial to napisze,ale ciekawi mnie wasze zdanie,kobiet zdanie,co sadzicie o tym,jaka macie opinie na ten temat.chore?ok?nie dla mnie?a moze wszystko jest dla ludzi?a moze jednak jak to jest w przyslowiu zadna praca nie hanbi?mam 28 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co sadzicie o pracy mezczyzny,ktory dorabia jako......no wlasnie............
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co sadzicie o pracy mezczyzny,ktory dorabia jako......no wlasnie............
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze juz zakładałes taki watek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=531610 i dostałes 95 odpowiedzi, wiec wiesz, co myslimy. Mysle ponadto, ze jestes trollem, lub próbujesz robic sobie tandetną reklamę. Zenujący jestes. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dla mnie - praca jak każda inna, jeśli to lubisz, to rób to dalej. Tylko nie wiem, co na to Twoja dziewczyna/żona, ja bym się nie czuła dobrze z tym, że grupki jakiś kobiet ślinią się na widok mojego faceta, który jest w dodatku nie w pełni ubrany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ważne, żebyś Ty się z tym dobrze czuł. Gdybyś był moim kumplem w ogóle by mi to nie przeszkadzało. Ale nie związałabym się z facetem, który pracuje nago z prostego powodu - to rzutuje na jego zawodową przyszłość. Moim zdaniem nie rokuje dobrze jako partner życiowy.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, skoro już to robisz, to po co się pytasz?
Mnie to ani czyści ani grzeje, ale nie związałabym się z facetem, który to robi/robił i ja bym o tym wiedziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- dzieki za odpowiedz,to wiem ze zadna by sie nie zwiazala z takim facetem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to tak, jakby sobie machnąć oryginalny kolor włosów, a potem nagle zacząć się interesować zdaniem innych. Bez sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
byl już podobny wątek, pewnie sam go założyłeś, co?
![]() jakbyś ładną kasę przytulał to lataj z jajkami na wierzchu i kręć siusiakiem- niech będzie, mi nie przeszkadza, pieniądze nie śmierdzą, nawet zarobione na gołych męskich genitaliach...niech tam ![]() ale na partnera bym nie chciała gościa który obsługuje inne panie i to nie dlatego że pracuje nago, ale dlatego, że ma poddańczo-służalcze potrzeby i w tej swojej pracy je realizuje w dodatku z wieloma kobietami... Wolę faceta który jest poddańczo-służalczo oddany tylko mi jednej ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mów mi Rosia :)
|
Jako ew. twoja znajoma wzruszyłabym ramionami. Nie moja sprawa, ale zajęcie ciekawe. Z pewnością zlustrowałabym dokładniej twój tyłeczek, czy aby na pewno się nadajesz
![]() Natomiast nigdy nie związałabym się z takim facetem na "życie". Jako krótka znajomośc tak, ale nic serio. Dlaczego? O tym napisała już mpt. Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2011-12-21 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
50 osób wzruszy ramionami, 50 napisze, że to niedopuszczalna, a 50, że jak najbardziej OK. Ilu ludzi, tyle opinii. A opinia na dany temat czasami zmienia się wraz z punktem z którego patrzymy - dziewczyna może być wielce tolerancyjna dla takiego, a nie innego sposobu zarobkowania przez faceta, a w praktyce może się okazać, że jednak jeżeli problem dotyczy jej partnera, to już mniej się jej to podoba. Lub odwrotna sytuacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jak rochelle i mpt. Nie wierzyłabym w wierność takiej osoby.
Ale czy żadna by się z tobą nie związała? O ile faktycznie pracujesz w tym zawodzie (?) - to wiesz doskonale, że są takie kobiety, które mogłyby z tobą być. Więc albo udajesz głupa, albo prowokacja. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-12-21 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- dorabiam tylko...pewnie jakas moze by sie zwiazala,nie wiem?ale nie o to mi chodzi w watku,pewnie 99,9% polek by sie nie zwiazala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że są takie kobiety, zwłaszcza, że pomagasz w domu - więc pokazujesz się od innej strony niż typowa osoba..........lekkich... .....obyczajów....... .. ......... ....... ![]() Pewnie którejś klientce wpadniesz w oko. Ale od nich bym stroniła, z daleka się trzymała od związku z klientką, bo one też mają specyficzne podejście do życia, skoro ciebie zamawiają. Ale dziewczynie, która ma poukładane w głowie - taką przeszłością raczej nie zaimponujesz. Zależy, na jakiej partnerce ci zależy. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-12-21 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że to żałosne ![]() Dobrze zarabiasz przynajmniej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
myślę, że prawdziwy facet powinien mieć trochę ambitniejsze zajęcie
![]() prowokacja jak nic ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- dzieki za opinie...nie narzekam na zarobki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Jak chcesz opini to proszę :
Jeżeli tylko latasz z gołym tyłkiem to sobie lataj jako znajojomej by mi to nie przeszkadzało, natomiast w kategoriach potencjalnego narzeczonego nie brała bym cię pod uwagę. Jest jeszcze sprawa czy tylko latasz z gołymi jajcami czy także nimi usługujesz bo jak to drugie to nawet jako do znajomego miałabym obrzydzenie. Poprostu nie lubie factów którzy machają witką na prawo i lewo. ![]() Nie doczytałam jak seksu nie ma to jeszcze do końca stracony nie jesteś ;p Edytowane przez 13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 Czas edycji: 2011-12-21 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No to napisałam: pewnie którejś klientce wpadniesz w oko. Ale od nich bym stroniła, z daleka się trzymała od związku z klientką, bo one też mają specyficzne (nie rokujące dobrze na stały związek) podejście do życia, skoro ciebie zamawiają.
Ty też sobie psychikę skrzywisz, o ile już takiej nie masz. Bierz się pan do poważnej roboty, a nie takie bzdury ![]() Problemy z niewiarą w siebie rozwiązuje się przez psychologa, a nie przez ekshibicjonizm. A problemy natury materialnej - przez porządną robotę. Jak się zdaje - takie łatwe, szybkie dorabianie uczy takiego podejścia do życia, że wszystko łatwo przychodzi. Teraz zaczniesz a jak potem przyjdzie normalnej roboty szukać - to wszelkie zarobki będą poniżej twoich oczekiwań. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-12-21 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mi tam nawet nie chodzi o wierność - niewierność, ale świat jest mały. Będziesz szukał dobrej pracy, bo poślady Ci obwisną, a goła dupa będzie się za Tobą ciągnęła jak smród. Nie wyobrażam sobie utrzymywania faceta tylko dlatego, że w młodości chciał mieć łatwe pieniądze. Mój facet powinien inwestować w przyszłość, a nie lecieć na łatwe pieniądze. To by mi przeszkadzało.
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Myślę że facet powinien iść krok dalej i rozwinąć swoją działalność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- o co tobie dokladnie chodzi?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Ogólnie jak facet zdrowy fizycznie i zamiast wziąść się do normalnej przyszłościowej roboty to świeci gołymi jajami nie brzmi zbyt dumnie no ale jak już pisałam każdy robi to co lubi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.