|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakie makijaże......
Witajcie!! mam takie małe pytanko..... jakie makijaże a własciwie jakie kolory polecacie osobie z ciemno brązowymi włosami, piwnymi oczami, ciemna oprawa oczu w miarę geste brwi, karnacja taka srednia wpadająca w ciemną może któraś z Was ma podobną "urode". Aha i jaki to typ??? czekam na Wasze odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Jakie makijaże......
![]() 2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny ,różowy czy ciepły-nasycona czerwień,brzoskwinia czy koral? 7.W jakich kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co prawda nie mam Twojego zdjęcia, ale postaram się znaleźć parę propozycji i wkleić je tu. Zaznaczę tylko że treochę strzelam z tymi podpowiedziami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tez bym chciala wiedziec, bo pomysly mi sie koncza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, jeśli Ci pomogłam. I nie ma za co - lubię się bawić tymi wszystkimi makijażami fryzurami itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.