|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: różności
Witam na moim wątku wymiankowym
![]() Osoba mająca mniej przekupek wysyła jako pierwsza, poleconym. Ty pisz w moim wątku a ja w Twoim. Swoje rzeczy opisuję uczciwie, nie ukrywam niczego i nie oszukuję i tego też oczekuję z drugiej strony. Czego poszukuję: próbek korektorów mineralnych Pixie Minerals - zielonego oraz beżowego lub/i żółtego próbek podkładów mineralnych w kolorze średnim - odcieni ciepłych - mogę wymienić się na bardzo jasne - najjaśniejsze, ale muszę z nimi porządek zrobić, obfocić i spisać jakie kolory i firmy bransoletki srebrnej pojemnej torby ciemniej z tworzywa sztucznego/skóry ekologicznej ozdób do paznokci naturalnych np naklejek o ciekawych wzorach nie poszukuję ubrań, dodatki za to jaknajbardziej nie mam za bardzo rozbudowanej i konkretnej listy dlatego wymienię się też na rzeczy które poprostu wpadną mi w oko ![]() zestaw do bezbolesnej depilacji Smooth legs - 2 sztuki, jeden używany ale używane "ścieraczki" wyrzuciłam, do oddania to co na zdjęciu Depilator Philips Satinelle - całkowicie sprawny, wypróbowany raz, polecam tylko masochistom ![]() Zestaw do manicure - kilka razy użyty, całkowicie sprawny, z bateriami Zestaw do pięknych paznokci i wypielęgnowanych stóp. Dodatkowo posiada: wyjątkowo poręczną, ergonomiczną formę; prawo-i lewoobrotowy; 2 stopnie prędkości; 7 nasadek, w tym: szafirowy pilnik do skracania paznokci, nasadka polerująca, szafirowy pilnik stożkowy do usuwania stwardnień skóry i odcisków, frez do usuwania skórek; obcinacz do paznokci; zawiera alkaiczne baterie. Aby mieć piękne, zadbane i lśniące paznokcie nie trzeba wydawać fortuny na manicurzystkę. Z zestawem do manicure i pedicure sama nadasz swoim paznokciom wymarzony kształt, a twoje dłonie i stopy będą budzić zazdrość koleżanek i zachwyt kolegów. Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM - wypróbowany raz ale noszony w kosmetyczce stąd pobrudzona folia ochronna Książka "Okaleczona" -w folii ochronnej 2 Zestawy dla wrażliwych zębów - pasta + płyn Elgydium Próbka pasty Elmex Mini balsam brzoskwiniowy z Yves Rocher, ważny do 12.2012 Mleczko ochronne do opalania Lirene kids SPF 30 , ważn 01.2013, od otwarcia (czyli tych wakacji)18 miesięcy Krem cera fotowrażliwa Sopot sun SPF 25, ważn 01.2013 Szampon Clear przeciwłupieżowy 50ml, nieużywany, daty ważności niestety nie ma, ale mam go kilka miesięcy Lusterko Elgydium, na obu ściankach lusterko Okulary przeciwsłoneczne 2 lusterka i jedno lusterko i szczotka w jednym Biżuteria nieszlachetna Belissa - 28 kapsułek, ważn 01.2011 pozostałe zamazane to tabletki ziołowe uspokajające i na alergie - oczywiście bez recepty, ale chyba na wizażu nie można leków w żaden sposób rozprowadzać, ale zdjęcie zrobiłam bo albo całe opakowanie albo bez jednej czy 2 tabletek termoizolacyjna torba na butelkę 1,5 litrową Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2010-09-30 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Glinka czerwona z algami - kupiona na allegro, nieotwierana, data ważn 2016 r
Szampon koloryzujący Joanna Multi Soft color , ważn 03.2011 Kępki rzęs długość medium black, niestety nie mogę znaleźć kleju który był w zestawie ![]() Mini zestaw do manicure Peeling ze skały wulkanicznej z zrób sobie krem , pozostało ok 1/2 z 25gram, ważn 03.2012 Wodorotlenek sodu z zrób sobie krem, 65gram , ważn 06.2011r Błyszczyki z yves rocher - czerwony Rouge Jelly i Gloss & Charm kolor Blanc on Ice, tylko wypróbowane w te wakacje, ważność 12 miesięcy Hyrolat lawendowy z ZSK, 15ml, ważn 01.2011 Golden Rose Top coat Crystal color utwardzacz do lakieru , 11ml użyty raz, może 2 razy, ważność 12.2013r Lakier essence french glam 01, 8ml, brak daty ważności, lecz znak 30 miesięcy od otwarcia czyli tych wakacji Ozdoby do paznokci : różowe króliczki Playboya zielone kwiatki jasnofioletowe gwiazdki - jest ich w słoiczku mniej niż w pozostałych czerwone serduszka mieniące się próbka antyperspiratnu Ever fresch, bez daty ważności próbka Anthelelios XL 50+ La Roche Posay , ważn 11.2012 próbka podkładu Astor mineral match nr 003, bez daty ważności próbka kremu Vital Air firmy Ikos, ważn 04.2011 próbka Physiogel ważn 12.2010 oriflame już przeterminowany Lakier Essence Into the wild, kolor Zulu - kupiłam przez pozytywne opinie na wizażu, ale kolor nie mój ![]() Lakier Viper Yumpy kolor 128, kupiłam dziś, na próbniku wyglądał na bardziej jasny, koralowy a jest jednak bardziej różowy ![]() ![]() Woda perfumowana Bi-es Moi Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2010-09-30 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi się u Ciebie:
Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM - wypróbowany raz ale noszony w kosmetyczce stąd pobrudzona folia ochronna (w jakim jest stanie??) Peeling ze skały wulkanicznej z zrób sobie krem , pozostało ok 1/2 z 25gram, ważn 03.2012 Hyrolat lawendowy z ZSK, 15ml, ważn 01.2011 Znajdziesz coś? Mam m.in korektor zielony Pixie. ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To czekam na zdjęcia.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie?
mam napewno srebrne bransoletki rano wstawie foto interesuje mnie zestaw do bezbolesnej depilacji Smooth legs - 2 sztuki, jeden używany ale używane "ścieraczki" wyrzuciłam, do oddania to co na zdjęciu Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM - wypróbowany raz ale noszony w kosmetyczce stąd pobrudzona folia ochronna Glinka czerwona z algami - kupiona na allegro, nieotwierana, data ważn 2016 r Szampon koloryzujący Joanna Multi Soft color , ważn 03.2011 Peeling ze skały wulkanicznej z zrób sobie krem , pozostało ok 1/2 z 25gram, ważn 03.2012 Wodorotlenek sodu z zrób sobie krem, 65gram , ważn 06.2011r Mini zestaw do manicure
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz może coś u mnie za:
2 Zestawy dla wrażliwych zębów - pasta + płyn Elgydium Próbka pasty Elmex Mini balsam brzoskwiniowy z Yves Rocher, ważny do 12.2012 Szampon Clear przeciwłupieżowy 50ml, nieużywany, daty ważności niestety nie ma, ale mam go kilka miesięcy Lusterko Elgydium, na obu ściankach lusterko ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM - wypróbowany raz ale noszony w kosmetyczce stąd pobrudzona folia ochronna
Książka "Okaleczona" -w folii ochronnej Coś u mnie za któreś, lub za obie rzeczy?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jestem bardzo zainteresowana:
Pędzelek ścięty mini Flat top firmy EDM Kępki rzęs długość medium black Lakier Essence Into the wild, kolor Zulu
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok dziękuję za zdjęcie, będę zainteresowana.
![]() A masz może coś poza wątkiem jeszcze? Jakieś minerały może? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- A jakie kolory i formuły masz z Meow i Blusche? ![]() Tak patrzę na naszą wymianę jakby to wyglądało aby było sprawiedliwie. ![]() Tonik koszował ok 18 zł. Korektor na Allegro kosztuje ok 29 zł. Oba kosmetyki są w minimalnym stopniu użyte, właściwie tylko dotknięte. Pędzelek załóżmy że kosztował te 6$ więc wyceniamy go na 20-25 zł. Peeling pełny kosztuje 4zł, wymieniasz połowę więc 2zł hydrolat lawendowy 15 ml - nie wiem jaka cena, ale domyślam się że niewielka jak za taką ilość. Dlatego myślę, czy miałabyś co dorzucić. ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- To może hydrolat z kocanki bo i tak miałam kupić. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Byłabym zainteresowana tym większym 200ml. ![]() Ja natomiast jestem skłonna dołożyć troszkę korektora zielonego z EDM o który też pytałaś. ![]() Odpowiadałoby Ci? Ja: Korektor zielony Pixie - pojemniczek Korektor zielony EDM - struna Tonik PHA Ty: Mały pędzelek EDM - raz użyty Peeling ze skały wulk. - pół z 25g hydrolat lawendowy 15 ml Hydrolat z kocanki 200 ml Daj znać. ![]() PS. Kocanka jest z BU? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- To zapraszam na PW. ![]() Wysyłka poleconym czy poleconym priorytetem? ![]() Postaram się wysłać jutro, ale jak nie dam rady to zrobię to w sobotę raniutko. ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tak dalej jestem zainteresowana książka, w takim razie pixie rezerwuję i czekam, aż sobie cos dobierzesz do niej.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ale to są wszystko próbki tak jak napisałam, to by było chyba za mało za książkę...
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za:
Glinka czerwona z algami - kupiona na allegro, nieotwierana, data ważn 2016 r Lakier Essence Into the wild, kolor Zulu - kupiłam przez pozytywne opinie na wizażu, ale kolor nie mój , użyty raz?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej!
jakiej firmy są kępki rzęs?? proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
heej!
![]() przypominam się, pytałam o kępki rzęs ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- rzeczywiście ![]() ale najpierw napisałaś mi, że nic, a później firmę rzęs i nie rozumiem ![]() nieważne, gdybyś u mnie coś widziała to wtedy napisz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Lakier Essence Into the wild, kolor Zulu - kupiłam przez pozytywne opinie na wizażu, ale kolor nie mój ![]() Glinka czerwona z algami - kupiona na allegro, nieotwierana, data ważn 2016 r Belissa - 28 kapsułek, ważn 01.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
aktualne są wszystkie;]
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
już niestety zostały mi tylko dwa;( może dobierzesz sobie coś skromnego jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Chetnie przygarnelabym podklady Lauress...zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.