|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Mania robi zdjecia'Focic' zaczelam juz kupe czasu temu, kiedys mialam smene, pozniej lomo, soniacza, az dorobilam sie nikona D3000 ![]() Ktos w ogole interesuje sie freelensingiem? ![]() Edytowane przez 2080c943818d32225d1c778444416ddc1155cbfe_673bd519c7f26 Czas edycji: 2024-11-18 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mania robi zdjecia
Ładnie ci to wychodzi
![]()
SH---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570351 Cosmetics---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570560 NOSZĘ UBRANIA M/L NOSZĘ BUTY R. 40 moje allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16660446 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
fajne te foteczki, pozdrawiam!
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mialam kilka podejsc, ale niestety freelensing wychodzil mi srednio, ostrosc uciekala hen daleko. Masz jakies wskazowki na to? Bardzo by mi sie przydaly
![]() Jakiego obiektywu uzywasz? Pewnie to cos jasniejszego od kita? ![]() Zdjecia piekne, szczegolnie podobaja mi sie te z dziewczynka, brawo ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
polecam stare obiektywy [kazde!] i przejsciowki te najprostrze, ja robie tak ze poprostu lapie w jedna reke body a w druga obiektyw i sobie wyostrzam przysuwajac obiektyw, ale musisz wtedy troche kombinowac ze swiatlem, ew rolka od papieru wlozona w przejsciowke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Moim zdaniem ogólnie na +, ale są rzeczy, które trzeba poprawić:
3 zdjęcie - za bardzo rozmyta twarz, cały dół twarzy powinien być ostry, a jeśli chcesz podkreślić oczy niech to one będą w centrum zdjęcia i generalnie na każdym zdjęciu masz moim zdaniem za duże rozmycie, ale na 3 jest to najbardziej widoczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podzielam poprzedniczke cala twarz powinna byc ostra popracuj nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
freelensing niestety wlasnie na tym polega, zeby nie wyostrzac calego obiektu ale najwazniejsza czesc... polecam poczytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia tej małej dziewczynki są cudowne, super klimat. Jedyne jakie mi się średnio podoba to to znad morza, takie ot zwykłe zdjęcie z wakacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.