|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bezpłatne porady pedagogiczne - Super niania w nowej formie ;)
Witam,
Chciałabym się dowiedzieć z jakimi problemami spotykacie się wychowując wasze dzieci? Z czym macie trudności? Żeby rozwiązać niektóre problemy wystarczy stosować się do kilku prostych zasad. Odpowiednie podejście do tematu staram się prezentować na moim blogu. Szukam pomysłów na artykuły, chciałabym rozpatrywać przypadki z życia wzięte. Wcześniej zapraszam również do zapoznania się z tematami poruszanymi na blogu i ewentualnych sugestiach co do artykułów. Co można zmienić i poprawić? Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bezpłatne porady pedagogiczne - Super niania w nowej formie ;)
Wcześniej zapraszam do zapoznania się z wątkami na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam mam pytanie jak mam postepowac rozmawiac z dzieckiem.Moja coreczka ma 6 lat teraz poszla do zerówki chodzila pierwszy tydzien nie bylo najgorzej niestety miala przerwe tydzien czasu poniewaz jest alergikiem i musiala byc inhalowana jest bardzo wrazliwa dziewczynka i delikatna wszystko bierze do siebie nie mozna na nia krzyczec bo odrazu zle to odbiera boi sie zaraz i placze.W sobote powiedzialam jej ze idzie juz od poniedzialku do szkoly i po jakims czasie corka mowi ze boli ja brzuszek i miala lekkie rozwolnienie dostala smecte i odrazu jej przeszlo w poniedzilek poszla do szkoly a we wtorek niby w szkole bolal ja brzuszek ale bylo w domu dobrze w srode zadzwonila do mnie pani ze corke boli brzuszek ze lata co chwilke do lazienki i mowi ze ma rozwolnienie zauwazylam ze niestety to sie dzieje tak jak ma isc tylko do szkoly jak nie chodzi do szkoly od srody a dzis piatek to jest super zdrowe dziecko nic jej nie jest je normalnie zachowuje sie bez zastrzezen tylko jak z nia rozmawiam na temat szkoly to mowi ze nie pojdzie do szkoly bo sie boi ze pani bedzie krzyczec ze ma usiasc ze nie moze sie tam bawic ze dzieci krzycza ze chce byc ze mna w domu a nawet zdzylo sie ze dzis w nocy obudzila sie i pyta sie mamo mamo kochasz mnie bo mi sie snila szkola.od dzis podaje corce syrop melisal dwa razy dziennie ale zupelnie niewiem jak mam znia rozmawiac poniewaz zadne argumenty do niej nie trafiaja.Prosze o pomoc bo jestem juz bezradna niewiem co mam robic jak z nia rozmawiac.Z gory dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bezpłatne porady pedagogiczne - Super niania w nowej formie ;)
witam, mam problem z moim 1.5 rocznym synkiem,mianowicie. Jest bardzo ruchliwym dzieckm pełnym emcji i ciekawym swiata lecz teraz przechodzi dziwny okres potrafi z byle powodu wpaść w histerię a wtedy zaczyna uderzać głową w co tylko popadnie, a ja z troski o to,by to sie nie odbiło pużniej na jego zdrowiu panikuje i nie wiem co mam robić. czesto też w złości bije mnie gryie i szypie zwłaszcza gdy nie idzie po jego myśli...proszę o pomoc bo nie wiem jak mam się zachowywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.