|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GBS - wymaz na paciorkowca u ciężarnych - Wrocław
Witam,
Gdzie zrobię badanie takie jak w temacie we Wrocławiu? Żeby rodzić na Brochowie warto mieć, bo tam podobno mają profilaktykę zakażenia noworodków dobrze rozwiniętą.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: GBS - wymaz na paciorkowca u ciężarnych - Wrocław
Ja robiłam w "DOLMEDZIE" rodziłam na Brochowie i takie badanie kazali mi zrobić bo w razie czego podaja leki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W Dolmedzie już nie można zrobić tego badania jeśli nie jest się ich pacjentką. Szukałam również miejsca, gdzie można zrobić badanie GBS, bo na Borowską trzeba przedstawić takie badanie. Wpadłam w panikę, bo za tydzień mam termin i trochę za późno dowiedziałam się, że mam to zrobić. Z Dolmedu mnie odesłali, w innych przychodniach kazali zapisać się do lekarza i zapłacić za wizytę i za badanie. Na szczęście znalazłam laboratorium dial lab na Długosza. Wzięłam od nich podłoże, mój lekarz pobrał i zawiozłam do nich próbówkę. Za 2 dni mam dzwonić, czy jest wynik.
Natomiast na Krzyckiej w Dial Lab jest położna, która pobiera na miejscu i też po 2 dniach jest już info, czy jest wynik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
DIA LAB- pomyliłam się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.