|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
jak zrobić taką fryzurkę a'la Jennifer ? :D
chciałam się zapytać jak można zrobić taką fryzurkę jak ma na zdjęciu Jennifer . Dodam ,że ona ją zrobiła z włosków sięgających do ramion (właściwie trochę dłuższych)
Strasznie mi się ten fryzik podoba . ![]() ![]() ![]() ![]() Załanczam kilka zdjęć tej fryzurki ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: jak zrobić taką fryzurkę a'la Jennifer ? :D
ło tylko to jedno zdjęcie wyszło
![]() Ale patrząc na tą fotkę wydaje mi się, że za specjalnie starać się nie trzeba (chyba ![]() ![]() Ja bym tak spróbowała, ale czy efekt będzie (chociaż!) podobny, to nie daję uciąć sobie ręki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
a z takich dużych wałeczków da rade zrobić aż tak mocny skręt ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
.......piękną ma tą bluzeczke:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wydaje mi się, że to jest fryzura zrobiona z półdługich włosów, zakręconych na grube wałki, bardzo mocno polakierowanych, a następnie podpiętych( podwiniętych) pod spód. Przyjrzawszy się dokładnie daje się to zauważyć. Ale mogę się mylić ![]() Pozdrawiam słonecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
mi też się strasznie podoba ta bluzeczka Oluniu
![]() Beza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Widać zdjęcie.
![]() Ale nie masz pojęcia jak się ubawiłam, bo o ile pamiętam, to stop-klatka z tego samego teledysku. J.Lo była na pewno zmuszona do cięć w budżecie i upiekła dwie pieczenie na jednym ogniu( no i czasu dużo zaoszczędziła): nakręcili ją jak ma wałki na włosach, wykorzystano to w klipie, a potem z gotową już fryzurką ![]() Myślę, że takie są idealne, ale jak się tak zastanowić, to może być dokładnie fryzura z tych wałków ![]() A podpiąć najlepiej wsówkami, żeby nie było ich widać. A jak? Tak zrolować włoski pod spód, długość do ramion jest do tego typu fryzury chyba optymalna, bo jak są dłuższe, to jest ich za dużo i trudno je w sposób niewidoczny podpiąć. ![]() sergeevna napisał(a): > mi też się strasznie podoba ta bluzeczka Oluniu ![]() > Beza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hihihi
![]() ![]() ![]() ![]() mówisz ,żeby spróbowac podpiąc włoski wsuwkami ![]() spróbujem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jeszcze mi się coś przypomniało
![]() Podobną fryzurę( ale z prostych i do tego długich do pasa włosów- mistrzowski popis ![]() ![]() To fryzurka zrobiona w taki właśnie sposób( na 100%, bo wokalistka mówiła w wywiadzie ![]() Mam nadzieję, że nie zanudziłam ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
próbowałam znaleźć teledysk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() Na teledysku widać, oczywiście, dużo lepiej ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię gorąco i życzę udanych eksperymentów z włosami i fryzurami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.