|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czy wam też śni się poród?
No właśnie
![]() ![]() A wam się śni ten moment? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy wam też śni się poród?
Ja ostatnio miałam taki sen:
Budzi mnie mama... - Hania, trzeba dziecko nakarmić... - Jakie dziecko, przecież ja jeszcze nie urodziłam... - Jak to, przecież właśnie urodziłaś... I pokazuje mi śliczną, małą Paulinkę, która śpi tuż obok...
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mi się jeszcze nigdy nie śnił poród, chociaż jeden już za mną a drugi pewnie będzie w styczniu.
Szajajaba a może po prostu często o nim myślisz... chociaż z drugiej strony w nastoletnim wieku to raczej myślałaś o czymś innym a nie o porodach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14681690]No właśnie
![]() ![]() A wam się śni ten moment?[/QUOTE] Sam poród mi się nie śnił ![]() Miałam za to sny o moim dziecku, w czasie ciąży przed narodzinami.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. nie mi sie poród nie śnił. ale często mi sie sni że sie budze w nocy i karmie dziecko, że ide na spacer z wózkiem i takie tam.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
będąc w ciązy dwa razy mi sie śnił poród,za pierwszym razem rodziłam w domu,dopiero jak przypomniałam że łożysko zostało zadzwoniłam po karetke
![]() za drugim razem pamiętam że rodziłam w szpitalu,że niby miałam cesarke i cały czas odsuwałam kotare żeby sprawdzić czy to już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze dzidzi w planach nie mam a snil mi sie porod wielokrotnie, w ogole sam fakt że ciąża mi się sni jest dziwny :P a porody z reguly szast prast latwo poszlo( w snach oczywiscie)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
teraz mi sie sni. po roku od tego faktycznego. i zawsze sa komplikacje, a przeca moj trwal cale 45 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie się śnił, dwa miesiące przed porodem, oczywiście bazbolesny, ale najciekawsze jest to,że przyśniła mi się dokładna data, trzy tygodnie przed terminem i że jest dziewczynka. Urodziłam dokładnie tego dnia, który mi się śnił. Dziewczynkę. Szkoda, że niesprawdziło się, że nie boli
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie śnił, ani w ciąży ani przed ciążą
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mnie w pierwszej ciąży śnił mi się poród baaaardzo często i tylko 2 razy urodziłam we śnie dziewczynkę,a potem sami chłopcy mi się śnili.Urodziłam chłopca
![]() Teraz mi się chyba jeszcze poród nie śnił,ale jeszcze wszystko przede mną.Śniło mi się tylko moje dziecko już po urodzeniu jak je karmię,albo trzymam na ręku.Zawsze była to dziewczynka.A tu chłopczyk podobno w brzuszku mieszka.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sam poród mi się nie śnił, tylko już "po". Albo jak karmiłam maleństwo, albo podawali mi je zawinięte w rożek
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi sie właśnie zawsze śniło że urodziłąm dziewczynke,2 usg podtwierdziły chłopaka,i dopiero 6 tygodni przed porodem dowiedziałam że Erykowi coś odpadło i jednak będzie Zuzia,ech te moje prorocze sny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Poród nigdy.
![]() Ale ciąża, albo dziecko to już owszem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Będąc w poprzedniej ciąży poród śnił mi się bardzo często. Najgorszy z tych snów, to taki, gdy śniło mi się, że urodziłam kota
![]() W tej ciąży jeszcze mi się nie śnił, śnią mi się rożne sprawy z dzieckiem (np. ostatnio USG, na którym poznałam płeć), ale poród sam w sobie- nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Sam porod nie pamietam ale snilo mi sie wielokrotnie jak jestem w ciazy,leze juz na porodowce i moment tuz po narodzeniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Śnił mi się wiele razy
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Kota urodzić? dobre
![]() A mi sie wczoraj śnilo ze mialam krwawienia z pochwy a jak poszlam do szpitala to sie okazalo ze rodze ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witam
mi nie śnił się jeszcze poród ale ostatnio całą noc miałam koszmar, że muszę zostać w szpitalu a nie ma dla mnie miejsc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poród zaczął śnić mi się (w obu ciążach) dopiero pod koniec ciąży. Były to różne wizje - raz horrory, raz sielanka
![]() Wcześniej, w młodości nigdy mi się nie śniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Mi sam poród jeszcze nie lecz kupowałam już spodnie ciążowe we śnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.