|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy wasi bliscy pamiętają o waszych urodzinach?
Tak jak w temacie, czy wasi bliscy(najbliższe koleżanki, koledzy najbliższa rodzina) pamiętają o waszym świecie? co robicie gdy zapomną też składacie im poźniej życzenia?
Edytowane przez shena12 Czas edycji: 2012-06-12 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: czy wasi bliscy pamiętają o waszych urodzinach?
Czy pamiętają, oni mi czasem musieli przypominać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Większość bliskich mi osób pamięta i jest to bardzo miłe, może to drobiazg ale cieszy. Mam koleżankę, z którą znamy się od 15 lat i jest to dość bliska znajomość. Zawsze przez te wszystkie lata składałam jej życzenia (czasami kupowałam jej jakiś drobiazg), a ona może mi z 2, 3 razy. Więc chyba dam sobie z nią spokój i w tym roku ''zapomnę''.
![]() |
#4 |
Meravigliosa creatura
|
Zazwyczaj ci, z którymi jestem najbliżej, pamiętają. A nawet jeśli nie, to i tak im składam życzenia (o ile ja pamiętam
![]() Czasem jest tak, że zapominamy, i oni i ja, to jak tylko sobie przypomnimy to dzwonimy lub piszemy z przeprosinami i spóźnionymi życzeniami. No i nauczyłam się też, że jeśli wiem, że ktoś jest niereformowalnym zapominalskim, to jakoś w ciągu kilku dni poprzedzających, np. moje urodziny, rzucam niby od niechcenia coś w stylu: "a pamiętasz, że tego i tego jest "wielkie święto"? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
o mnie pamiętają zazwyczaj najbliżsi znajomi i to mi wystarcza, nie interesują mnie życzenia składane od wszystkich znajomych na fb- mam tam ukrytą datę urodzenia
![]() za to raz moja mama złożyła mi życzenia o miesiąc wcześniej ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Tak. Ja też pamiętam o urodzinach bliskich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
powiem tak- przyjaciółka i rodzice pamiętaja. reszta- pamięta, ale gdyby nie facebook, nie mieli by pewnie pojecia.
Za to ktos na kim mi zalezy najbardziej, nie zlozyl mi zyczen. Ale ma jeszcze 4 godziny moze sie zrehabilituje... Za to ja o urodzinach najblizszych pamietam i zawsze skladam zyczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
prawie nikt nie pamięta (nie robi mi to różnicy)
ja pamiętam o wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Pamiętają, ale ja wolałabym, żeby tego nie robili bo nienawidzę składania życzeń i dostawania ich. Najbliższe mi osoby na szczęście ograniczają się do wszystkiego najlepszego.Ja mam zapisane ur wielu osób i składam życzenia bo dla wielu osób to ważne...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.