|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Świateczne dodatki do prezentów.Łączenie, kompozycja elementów dekoracyjnych
Hej,
Są pewne elementy które do siebie pasują jak choćby plasterek pomarańczy i laska cynamonu itd. Podajcie jakie elementy łączycie, pasują do siebie tworząc spójną całość. Nie chodzi mi o tworzenie stroików tylko o elementy dekoracyjne do prezentów. Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Świateczne dodatki do prezentów.Łączenie, kompozycja elementów dekoracyjnych
Cytat:
Ja np jak opakowuje w biały papier to przewiązuję to złotą kokardą i dodaje małą, złotą bombkę. Jak w brązowy to wstążkę ciemnożółtą np i dodaje do tego mały kwiat słonecznika. Itp. Kolory i dodatki mam oczywiście przeróżne, wszystko dobieram jednak tak, aby kazdy prezent był inny, ale wszystko pasowało do siebie kolorystycznie.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świateczne dodatki do prezentów.Łączenie, kompozycja elementów dekoracyjnych
Ja w tym roku, mam ochotę wziąć każde takie male prezenty, zapakować do takiego ozdobnego pudełeczka, do którego później można coś włożyć
![]() ![]() i np. przyjaciółka chce słuchawki, no to włożę te słuchawki, do tego mam ochotę jakieś płatki kwiatków (albo co może pasować na święta) do tego koniecznie laski cynamonu, i jakieś słodycze. Można zrobić jakieś aniołki z masy solnej, albo coś, byle żeby nie było kurzołapaczem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mmm fajny pomysł z tymi pudełkami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.