|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nazwa dla butiku odzieżowego!!!!!!!!!!
Witam na forum!
W niedługim czasie otwieramy z koleżanką butik odzieżowy i niestety nie możemy zdecydować się na nazwę.Bardzo proszę o pomoc przy wyborze ![]() Będziemy oferować ciuchy włoskie,francuskie i polskie (również młodych projektantów).Nasze propozycje: Maryell Mary Elle Elmarra Faskino Magnostica Bianco Bizarre Fanaberie Passiona Eleganta Proszę również o sugestie i zapraszam do zabawy
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nazwa dla butiku odzieżowego!!!!!!!!!!
Najbardziej podoba mi się Faskino. Łatwo zapamiętać i nie trzeba zapamiętywać szczegółów pisowni, np. dwa "r" lub "c"zamiast "k". I w ogóle jakoś ładnie brzmi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;51708845]Najbardziej podoba mi się Faskino. Łatwo zapamiętać i nie trzeba zapamiętywać szczegółów pisowni, np. dwa "r" lub "c"zamiast "k". I w ogóle jakoś ładnie brzmi
[/QUOTE]tez mi się najbardziej podoba |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze powiedziawszy, wszystkie nazwy kojarzą mi się z podrzędnym salonem sukien ślubnych.
Poza tym, wolałabym coś polskiego. Takie zagraniczne tworki są pretensjonalne i wydumane.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za sugestie,jest to nasz pierwszy biznes tego typu i jesteśmy trochę przejęte,tworząc nazwę sugerowałyśmy się tym co czytałyśmy w internecie apropo tworzenia marki-w Polsce a szczególnie w dużych miastach lepiej sprzedaje się to co brzmi obco jak np polskie buty a marka Gino Rossi czy czy jeansy Americanos.Oczywiście liczę na sugestie i odpowiedzi w jakim butiku najchetniej ubrałaby modna dziewczyna.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Cóż, też chętniej wybrałabym się do Marie Claire niż do sklepu Marysia, ale ogólnie wolę zwykłe, polskie nazwy - tylko nie od imion i takich dziwnych rzeczy.
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
A skąd będziecie brać ciuchy do sprzedaży? Pytam bo też myślałam o takim butiku😊
Możecie mi wysłać priw jeżeli nie chcecie pisać publicznie.
Człowiek naprawdę posiada tylko to, co jest w nim. Oskar Wilde instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/ Edytowane przez klaudyjka Czas edycji: 2015-06-11 o 22:57 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Z ładnych francuskich nazw mnie zawsze urzekało Fragile tylko trzeba to umieć wymowić