|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Miss Dior Cherie 50ml oraz Lola Marc Jacobs GRUDZIEŃ
dziewczyny, chętnie wymienię te perfumy, czyli Miss Dior Cherie 50ml, zostało ok 35ml oraz Lolę Marca Jacobs'a klasyczną edp 30ml, zostało ok 20ml.
Na wymianę szukam tylko Tresor Lancome edp, oczywiście interesują mnie tylko oryginalne perfumy. Zainteresowane piszcie najlepiej na priv zdjęcia wyśle zainteresowanym na maila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Dior Cherie 50ml oraz Lola Marc Jacobs GRUDZIEŃ
Może jednak znajdziesz coś u mnie za Miss Dior Cherie, ewentualnie Lolę?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz u mnie
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny szukam tylko klasycznego Tresor innych nie chcę, bo mam w domu 13 różnych flakoników oryginalnych perfum, ale zachciał mi się Tresor, a Miss Dior Cherie bardzo mało używam więc chętnie ją wymienię, ale tylko na Tresor
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;30921930]Nie skuszę Cię np. Idylle z Guerlaina? ; )[/QUOTE] Idylle nie w moim typie, ja kocham Shalimar Initial oraz Insolence edp a teraz do tej dwójki doszedł tresor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.