co szalonego zrobiłyście, by zdobyć faceta? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-24, 16:47   #1
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

co szalonego zrobiłyście, by zdobyć faceta?

zrobiłyście kiedyś coś zwariowanego lub głupiego, by zwrócić na siebie uwage faceta, który wam sie spodobał?
ja kiedyś dzień w dzień czy lało, czy wiało wychodziłam z psem o określonej godzinie na spacer (pies to przykrywka ), bo wiedziałam, że o tej porze spotkam na chodniku faceta, który mega mi sie podobał. potem szłam za nim dopóki mogłam i tak właściwie codziennie ;d
niestety na tych podchodach sie skończyło, bo ja nie zgadałam, a i facet jakoś mnie nie zauważył, a jak już, to pewnie pomyślał sobie, że jakaś psycholka go śledzi :P
tymczasowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 17:21   #2
Margolcia23
w drodze do...Ciebie...

Dot.: co szalonego zrobiłyście, by zdobyć faceta?

Cytat:
Napisane przez tymczasowa_ Pokaż wiadomość
zrobiłyście kiedyś coś zwariowanego lub głupiego, by zwrócić na siebie uwage faceta, który wam sie spodobał?
ja kiedyś dzień w dzień czy lało, czy wiało wychodziłam z psem o określonej godzinie na spacer (pies to przykrywka ), bo wiedziałam, że o tej porze spotkam na chodniku faceta, który mega mi sie podobał. potem szłam za nim dopóki mogłam i tak właściwie codziennie ;d
niestety na tych podchodach sie skończyło, bo ja nie zgadałam, a i facet jakoś mnie nie zauważył, a jak już, to pewnie pomyślał sobie, że jakaś psycholka go śledzi :P
A myślałam że u ciebie to bycie z facetem, który bije i wyzywa

Za małolatki robiło się wiele rzeczy, ja już nawet nie pamiętam W sumie nie chce pamiętać, byłam młoda i głupia Teraz myślę inaczej
Stary 2015-09-24, 17:28   #3
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

Cytat:
Napisane przez Margolcia23 Pokaż wiadomość
A myślałam że u ciebie to bycie z facetem, który bije i wyzywa

Za małolatki robiło się wiele rzeczy, ja już nawet nie pamiętam W sumie nie chce pamiętać, byłam młoda i głupia Teraz myślę inaczej
jak widac od śledzenia sie zaczyna
aczkolwiek nie musisz przenosic tej historii na inny wątek.
Stary 2015-09-24, 17:57   #4
juliakad1
Raczkowanie

Nic, w moim mniemaniu to facet jest zdobywcą i to on powinien sie starać.
Dla mnie takie latanie za kimś to kompromitacja.
Oczywiście zaraz wizażanki wyleją na mnie szale goryczy, że jak to tak, przecież jest równouprawnienie.
Z góry darujcie sobie.
juliakad1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 21:09   #5
Margolcia23
w drodze do...Ciebie...

Cytat:
jak widac od śledzenia sie zaczyna
aczkolwiek nie musisz przenosic tej historii na inny wątek.

Wszystko się zaczyna od śledzenia i wujka google
No i nie muszę twojej historii przenosić, ale nie trudno też o tym zapomnieć Ale to nie w tym wątku
Stary 2015-09-24, 21:21   #6
AlaZala
Zadomowienie

Wyłożyłam w supermarkecie pełen koszyk zakupów na taśmę, kasjerka wszystko podliczyła, podała kwotę do zapłacenia, a ja wtedy beztrosko oznajmiłam, że nie mam pieniędzy ani karty i zaproponowałam, żeby pan stojący za mną w kolejce zapłacił za moje zakupy. Niestety pan za mną bardzo się oburzył moją propozycją i na mnie nawrzeszczał... Wróciłam do domu bez zakupów i bez nowej znajomości...
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 22:10   #7
Paszczurek666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AlaZala Pokaż wiadomość
Wyłożyłam w supermarkecie pełen koszyk zakupów na taśmę, kasjerka wszystko podliczyła, podała kwotę do zapłacenia, a ja wtedy beztrosko oznajmiłam, że nie mam pieniędzy ani karty i zaproponowałam, żeby pan stojący za mną w kolejce zapłacił za moje zakupy. Niestety pan za mną bardzo się oburzył moją propozycją i na mnie nawrzeszczał... Wróciłam do domu bez zakupów i bez nowej znajomości...
Super. Podryw na "zapłać za mój makaron"

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 22:18   #8
natalcia250
sentimental animal

Cytat:
nie wierzę
odważnie.
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 22:33   #9
WhySoSerious
multitasking ninja

Jak miałam 8 lat to bujałam się w koledze z klasy i bardzo chciałam iść z nim na randkę do kina. Niestety on, jak to chłopcy w tym wieku, raczej nie był zainteresowany dziewczynami (a chciałam iść mu na rękę i wybrałam Gwiezdne Wojny!). Wobec braku kooperacji z jego strony wzięłam sprawy we własne ręce i przegoniłam go po osiedlu z martwą żabą w ręce, strasząc, że jak ze mną nie pójdzie do kina, to mu ją wrzucę do plecaka, kiedy nie będzie patrzył.

Potem jak miałam 10 lat bujałam się w 16-letnim sąsiedzie. Wrzucałam mu do skrzynki na listy creepy stalkerskie anonimy pisane wycinanymi z gazety literami. Coś w stylu "obserwuję cię" (mieszkał naprzeciwko) albo "jeśli nie należysz do mnie, nie będziesz należał do nikogo".

Na szczęście w okresie dojrzewania już mi przeszły takie akcje
Stary 2015-09-25, 00:00   #10
Wieden1683
BAN stały

No mój kolega zrobił coś osobliwego, a może szalonego. Nie wiem, w sumie jak to nazwać to jest ekscentryk a w wielu sprawach radykał. Ale szedł kiedyś przez miasto i widział kobietę, która bardzo mu w oko wpadła. Niestety nie zgadał. Szedł jednak kawałek za nią i słyszał jej rozmowę z kolegą. Po czym, bazując na pewnych informacjach które usłyszał zaczął jej szukać w necie i ją znalazł. Chciał się z nią spotkać ale jednak został potraktowany jak śmieć. Dlatego on mówi, że lepiej standardowo, a nie ekscentrycznie. Teraz szuka i podrywa na zaproszenie na schabowego do baru mlecznego. Bo tak jest prosto i normalnie, choć sam biedak uważa, że to była najlepsza rzecz jaką w życiu wymyślił. Ja się z nim nie zgadzam bo robił rzeczy ciekawsze, ale co począć on sądzi inaczej i nie będę z nim się spieral.
Wieden1683 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 01:26   #11
mama001
Raczkowanie

ja pamietam ze jako malolata pojechalam do faceta 400km w nocy;d
mama001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 01:28   #12
Istielig
Rozeznanie

To bedzie obrzydliwe :c
Chodzilam do zespolu szkol, polaczone ze soba podstawowka, gimnazjum i liceum. Od pierwszej gimnazjum podobal mi sie pewien chlopak (dzisiaj wciaz po wielu latach uwazam go za jednego z najprzyjemniejszych jakiego poznalam i z sentymentem podchodze do zdjec wrzucanych na fejsa :P). Na poczatku liceum wyladowalismy w osobnych klasach. On chcial zostac lekarzem i isc na medycynę (dzisiaj rzeczywiscie studiuje medycynę . W zwiazku z czym zalezalo mu na dobrym wyniku z matury z chemii i biologii. Chemia to kompletnie nie moja rzecz, wiec z dwojga zlego zapisalam sie na kolko biologiczne, ktorego on rowniez był czlonkiem. Nauczycielka byla bardzo ambitnym pedagogiem, naprawde sie starala. Problemem bylo to, ze przyjela metody jak z usa typu krojenie zaby, wytrzasnela od jakiegos rzeznika kilka swinskich lbow i robilismy im sekcje mozgu :c oprocz tego sekcja swinskiego serca i np nerek albo watroby. Osobiscie bralo mnie na wymioty za kazdym razem, dzien w ktorym odbywalo sie kolko byl najgorszym w calym tygodniu. Ale robilam dobra mine do zlej gry, jakos tak wyszlo ze z tym chlopakiem zawsze byliśmy w parze przy operacjach :p
Wiec przez 3 lata kroilam zwierzece wnetrznosci w nadziei ze cos mi sie z nim uda ugrac. Przed sama matura w koncu sie przemoglam i po kolku zapytalam, czy nie wybralibysmy sie moze do kina w weekend.
Byl inteligentnym facetem, pewnie widzial ze sie w nim kocham od 6 lat. Bardzo grzecznie, ale jednak dal mi kosza ;-; i caly ten effort na marne
Istielig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 02:35   #13
gamblenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
Jak miałam 8 lat to bujałam się w koledze z klasy i bardzo chciałam iść z nim na randkę do kina. Niestety on, jak to chłopcy w tym wieku, raczej nie był zainteresowany dziewczynami (a chciałam iść mu na rękę i wybrałam Gwiezdne Wojny!). Wobec braku kooperacji z jego strony wzięłam sprawy we własne ręce i przegoniłam go po osiedlu z martwą żabą w ręce, strasząc, że jak ze mną nie pójdzie do kina, to mu ją wrzucę do plecaka, kiedy nie będzie patrzył.

Potem jak miałam 10 lat bujałam się w 16-letnim sąsiedzie. Wrzucałam mu do skrzynki na listy creepy stalkerskie anonimy pisane wycinanymi z gazety literami. Coś w stylu "obserwuję cię" (mieszkał naprzeciwko) albo "jeśli nie należysz do mnie, nie będziesz należał do nikogo".

Na szczęście w okresie dojrzewania już mi przeszły takie akcje
Doskonałe, Milordzie Uwielbiam Rzeczywiście creepy. Niestety nie mam podobnych historii, ale musiałam to napisać
gamblenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 09:35   #14
lulka19
Zakorzenienie

Zadzowniłam do niego na domowy (tak to było 12 lat temu gdy cięzko było o komórkę) i poprosiłam go do telefonu. Gdy podniósł słuchawkę włączyłam romantyczny przebój Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty" i nie odezwałam się
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 09:46   #15
zlotniczanka
plum plum

omg, ja odwaliłam dużo różnych głupich rzeczy.
1. Jak miałam 6 lat to zostawiałam liściki sąsiadowi na parapecie jego pokoju (mieszkał w domu), średnie umiałam pisać, więc rysowałam mu serduszka
2. w podstawówce dla faceta, który mi się podobał przelazłam raz 30km na piechotę...
3. Ostatnio na imprezie za facetem, który mi się podoba, pobiegłam przez miasto, na szczęście go nie dogonilam...

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 10:55   #16
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Pokaż wiadomość
2. w podstawówce dla faceta, który mi się podobał przelazłam raz 30km na piechotę...
Szacun!

Ja to standardowo W podstawowce i na poczatku gimnazjum kochalam sie w chlopaku, a on we mnie nie za bardzo. Lazilam 'przypadkiem' pod jego sala, podrzucalam do skrzynki lisciki na walentynki i chyba bez okazji tez, odprowadzalam po poludniu kolezanke do domu, bo wtedy moglysmy isc za nim. Szczegol, ze sama mieszkalam zupelnie gdzies indziej i wracalam do siebie o nienormalnych porach Raz tak poszalalam, ze mama i ojciec juz mnie ostro szukali, bo nie przyszlam po szkole przez dlugi czas do domu, komorek nie bylo, zima, wiec ciemno... Wtedy dostalam od nich zakaz szlajania sie na tamto osiedle. Pamietam, jak calymi wieczorami marzylam, ze pewnego dnia sie tam przeprowadzamy i codziennie idac do szkoly moge na niego patrzec...
Modne byly tzw. Zlote mysli i gdy w koncu udalo mi sie namowic swoja sympatie do wpisania sie to w rubryczce 'co o mnie sadzisz?' znalazlam 'jestes zbyt nachalna'. Cios prosto w serce
Aha, jeszcze cos. Wiedzialam, ze on uwielbia Ekstradycje. Z przyjaciolka magnetofonem nagralysmy piosenke z czolowki czy tam koncowki na kasete, a potem ta kasete takze podrzucilysmy do skrzynki.
Wtedy nie mialysmy komputerow, a co dopiero internetu, takze zdobycie tej piosenki uwazalysmy za szczyt poswiecenia a kasete z nia za wielki skarb. Szkoda, ze ON tak chyba nie uwazal

Edytowane przez czarna_maciejka
Czas edycji: 2015-09-25 o 11:01
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 11:11   #17
zlotniczanka
plum plum

ja myślę, że ja bym mogła tu opisać całą masę rzeczy, bo dla jednego np poszłam do pracy i wprowadziłam się do akademika- decyzję podjęłam w ciągu 24h, formalności załatwiłam też, tempo miałam ekspresowe, byle mieszkać na tym samym piętrze. Jednak myślę, że sporo z tych rzeczy można przemilczeć, bo tracę szacunek do samej siebie na to wspomnienie.
Generalnie wielu rzeczy się wstydzę, ale cóż, taką mam naturę...

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 11:35   #18
AlaZala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Istielig Pokaż wiadomość
Chodzilam do zespolu szkol, polaczone ze soba podstawowka, gimnazjum i liceum. Od pierwszej gimnazjum podobal mi sie pewien chlopak (dzisiaj wciaz po wielu latach uwazam go za jednego z najprzyjemniejszych jakiego poznalam i z sentymentem podchodze do zdjec wrzucanych na fejsa :P). Na poczatku liceum wyladowalismy w osobnych klasach. On chcial zostac lekarzem i isc na medycynę (dzisiaj rzeczywiscie studiuje medycynę . W zwiazku z czym zalezalo mu na dobrym wyniku z matury z chemii i biologii. Chemia to kompletnie nie moja rzecz, wiec z dwojga zlego zapisalam sie na kolko biologiczne, ktorego on rowniez był czlonkiem. Nauczycielka byla bardzo ambitnym pedagogiem, naprawde sie starala. Problemem bylo to, ze przyjela metody jak z usa typu krojenie zaby, wytrzasnela od jakiegos rzeznika kilka swinskich lbow i robilismy im sekcje mozgu :c oprocz tego sekcja swinskiego serca i np nerek albo watroby. Osobiscie bralo mnie na wymioty za kazdym razem, dzien w ktorym odbywalo sie kolko byl najgorszym w calym tygodniu. Ale robilam dobra mine do zlej gry, jakos tak wyszlo ze z tym chlopakiem zawsze byliśmy w parze przy operacjach :p
Wiec przez 3 lata kroilam zwierzece wnetrznosci w nadziei ze cos mi sie z nim uda ugrac. Przed sama matura w koncu sie przemoglam i po kolku zapytalam, czy nie wybralibysmy sie moze do kina w weekend.
Byl inteligentnym facetem, pewnie widzial ze sie w nim kocham od 6 lat. Bardzo grzecznie, ale jednak dal mi kosza ;-; i caly ten effort na marne
W sumie to bardzo przykre. Mógł rozegrać to jakoś inaczej, skoro wiedział, że byłaś w nim sześć lat zakochana. Nie powinien był czekać, aż odważysz się zaprosić go do kina, a gdy już się to stało, po prostu odmówić...
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 18:30   #19
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Istielig Pokaż wiadomość
Haha, mocna historia
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 19:16   #20
amelj
Wtajemniczenie

Świetny wątek
Aż mi się miło zrobiło jak sobie przypomnę moje "podchody".
Zazwyczaj jednak potrafiłam po prostu tak długo się kręcić gdzieś żeby na nich wpadać i zawsze się to udawało
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 19:23   #21
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
W sumie to bardzo przykre. Mógł rozegrać to jakoś inaczej, skoro wiedział, że byłaś w nim sześć lat zakochana. Nie powinien był czekać, aż odważysz się zaprosić go do kina, a gdy już się to stało, po prostu odmówić...
To co miał zrobić, jak nie był zainteresowany?
hairytale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 22:30   #22
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

Cytat:
Napisane przez hairytale Pokaż wiadomość
To co miał zrobić, jak nie był zainteresowany?
miał 6 lat na to, by dawac delikatne znaki, że nic z tego nie bedzie, a nie potem nagle z grubej rury ;p
Stary 2015-09-25, 22:50   #23
Bardzo_Szary_Kot
Raczkowanie

Co szalonego robiły, zeby mnie zdobyć? Dzwoniły do mnie i sugerowały bądź wprost proponowały spotkanie. Juz samą chęć spotkania ze mną trzeba uznać za szaloną

Jednej zresztą się udało i byliśmy potem ze sobą ładnych parę lat, przyjaznimy się do dziś.
Stary 2015-09-25, 22:54   #24
Istielig
Rozeznanie

Cytat:
miał 6 lat na to, by dawac delikatne znaki, że nic z tego nie bedzie, a nie potem nagle z grubej rury ;p
Wydaje mi sie, ze wczesniej nie chciał mnie jakos zranic, bylam i w sumie dalej jestem raczej nieśmiała, nie bylo szansy, zebym sie do niego pod takim katem odezwala. A potem chyba myslal ze mi przeszlo, troche to nietypowe 6 lat za kims wzdychac w takim wieku.
Ale z drugiej strony wcale mu sie nie dziwie, ja za moich czasow szkolnych tez bym sie nie umowila sama ze soba xD
Ogolnie nie mam zalu, to kino to byl moj ostatni zryw nadziei bo w glebi duszy i tak wiedzialam ze nic z tego nie bedzie. I moze i dobrze, bo pol roku później wyjechal na studia z naszego miasta do innego oddalonego o 300km, nawet jakby cos bylo to by sie pewnie rozpadlo a mi byloby ciezej
Istielig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-26, 10:40   #25
natalcia250
sentimental animal

Ja w podstawówce zapisałam się do tej samej klasy co moja przedszkolna miłość
W gimnazjum, przez rok, przez każdą przerwę przechadzałam się obok miejsca gdzie moja druga miłość miała lekcje.
Niestety ani pierwsza ani druga miłość mnie nie zechciała.
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-26, 11:00   #26
meflina
Zadomowienie

1. Chodzenie dzień w dzień parę km w jedną strone na jego osiedle
2. Wysiadywanie z koleżankami paru godzin pod jego klatką
3. Przypadkowe odwiedzanie miejsc gdzie chodził
4. Zapisanie się an treningi piłki nożnej (chociaż jej nie cierpię) bo też chodził, tyle że do męskiej grupy Przy czym nie wiedziałam nawet co z tą piłką robić, więc to było komiczne
Oczywiście zwrócono na mnie uwagę, tyle że w negatywny sposob

Gimnazjum

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad

Edytowane przez meflina
Czas edycji: 2015-09-26 o 11:01
meflina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-26, 16:07   #27
HealthOne
Zadomowienie

W pierwszej klasie liceum, więc powinnam być już rozgarnięta jako tako- spotykałam się ze dwa tygodnie z pewnym chłopakiem,był pierwszym z którym się całowałam ;P więc mi odwaliło- zdecydowaliśmy się zostać ''przyjaciółmi'' i już więcej nawet nie rozmawialiśmy, nawet w szkole, byliśmy tylko na ''cześć'', a on był z przeciwnej klasy. Wpadłam w obsesję na jego punkcie i standard;
- przechodzenie niby przypadkiem tam gdzie on chodził
-puszczanie mu sygnałków i głuchych telefonów z różnych innych telefonów tylko nie swojego (np rodziców) żeby nie wiedział że to ja- jaką naiwniarą byłam.... z pewnością wiedział kto go tak stalkuje
-najgłupsza rzecz- zapisanie się do kółka strzeleckiego do którego on należał, bieganie zimą na czas,aż czasem płuc nie wyplułam, spanie w nocy na karimacie w lesie, ten przenikliwy ziąb pamiętam do dziś.. i wszystko, ciężkie buty, brudny mundur który każdy członek miał ''po kimś'' z lat wcześniej, zapewne nie prane.
Poprawiła mi się kondycja, ale co z tego jak robiłam z siebie głupka.
Do dziś mi wstyd swojego zachowania z liceum względem tego chłopaka :/
Stary 2015-09-26, 16:28   #28
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez HealthOne Pokaż wiadomość
-najgłupsza rzecz- zapisanie się do kółka strzeleckiego do którego on należał, bieganie zimą na czas,aż czasem płuc nie wyplułam, spanie w nocy na karimacie w lesie, ten przenikliwy ziąb pamiętam do dziś.. i wszystko, ciężkie buty, brudny mundur który każdy członek miał ''po kimś'' z lat wcześniej, zapewne nie prane.
Poprawiła mi się kondycja, ale co z tego jak robiłam z siebie głupka.
Haha, jak tak czytam ten wątek to mam wrażenie, że jestem zbyt mało szalony

Ja o dziwo, jako facet, powinienem wykazywać się większą inwencją, a szczyt mojej desperacji (bo chyba tak to trzeba nazwać ;D) mocno blaknie w porównaniu do tych historii.

U mnie to raczej typowe stalkowanie hehehe Chodzenie do tej kawiarni, gdzie pracuje upatrzony obiekt. Chodzenie przypadkiem odpowiednimi uliczkami w nadziei, że ją spotkam bo wiem, że mniej więcej o godz x konczy pracę i wiem gdzie pracuje ;D Ogólnie chodzenie do miejsc gdzie mógłbym ją spotkać.

Okej, raz pojechałem do miasta oddalonego o 400 km bo wiedziałem, że moja upatrzona dziewczyna pojechała studiować tam i miałem nadzieję, że w weekend pracuje w jakiejś kawiarni, więc miałem nadzieje , że ją znajdę. w 500 tys mieście
Nie znalazłem jej, ale w sumie wypad był fajny

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Zadzowniłam do niego na domowy (tak to było 12 lat temu gdy cięzko było o komórkę) i poprosiłam go do telefonu. Gdy podniósł słuchawkę włączyłam romantyczny przebój Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty" i nie odezwałam się

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2015-09-26 o 16:30
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-26, 21:54   #29
Polisyndeton
Raczkowanie

Kiedyś mój głupi telefon coś przestawił, a ja jeszcze głupsza tego nie zauważyłam i przez pół nocy wysyłałam smsy mojemu byłemu na domowy... Jego mama nigdy nie darzyła mnie zbytnią sympatią, a po tej akcji zapobiegawczo nie pojawiałam się u niego w domu przez miesiąc
Polisyndeton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości