|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Projekt edukacyjny
dziękuję
Edytowane przez wikuuusss Czas edycji: 2012-06-18 o 15:11 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Projekt edukacyjny
Po pierwsze - za projekt nie ma ocen. Też w tym roku robię projekt (Napoje energetyzujące - pić czy nie pić?) i wiem od nauczycieli, że oni nie mają prawa wystawiać za to ocen, a tym bardziej decydować, kto zajął I miejsce. Udział w projekcie jest tylko zapisany na świadectwie ukończenia gimnazjum - chyba, że w twojej szkole jest inaczej.
A co do moich pomysłów, to powiem ci, co robimy: - przeprowadzamy ankietę dla uczniów i rodziców; - wykonujemy ulotki; - prezentacja; - "dobra energia" - taki nasz pomysł z drinkami ![]() Może coś wykorzystasz... a i jeszcze jedno: radziłabym ci się pospieszyć, bo (przynajmniej w mojej szkole) przedstawienie projektów ma być przed świętami. Zacznij coś robić, bo inaczej nie zaliczysz projektu.
i'm at the payphone tryin' to call home, all of my change i spent on you Edytowane przez kerrybs Czas edycji: 2011-11-19 o 18:40 |
|
|
|
|
#3 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o termin oddania projektu to widocznie u nas jest inaczej, bo opiekun grupy indywidualnie go ustala. A co do tematów to może ktoś zna jakieś ciekawe zjawiska zachodzące w kosmosie? Mnie strasznie interesuje ta przestrzeń w kosmosie i może by o tym zrobić prezentację? Tylko, że nie wiem czy jest wystarczająco dużo materiałów (filmy, artykuły itd.) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Polecam "Astronomię z astrofizyką" Kreinera i "Podglądanie wszechświata" Hellera, obie bardzo przystępne, może coś Cię natchnie.
http://www.fizyka.net.pl/index.html?...onomia_w1.html no i to też jest super strona. Może turystyka kosmiczna? Teraźniejszość, przyszłość, trudności w realizacji.
Edytowane przez nelciak Czas edycji: 2011-11-20 o 17:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

Teraźniejszość, przyszłość, trudności w realizacji.