|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pojemniki próżniowe na prezent
Witam,
myślę nad zakupem pojemników próżniowych dla mamy na Boże Narodzenie. Są tu kobiety, pewnie wiele dobrych gospodyń domowych ![]() Może inną firmę polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pojemniki próżniowe na prezent
Witaj
![]() ![]() Poczytałam trochę na forach o Vacuum Dafi i użytkowniczki przyznają, że faktycznie przedłużają żywotność potraw, jednak pojemniki są wykonane ze słabego tworzywa i pękają. Także lepiej rozejrzyj się za czymś innym ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Bartek fajne te pojemniki
![]() Pomysł super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli wiesz na 200%, że Twoja mama chciałaby mieć takie pojemniki i lubi dostawać takie praktyczne/kuchenne prezenty, to jest to dobry pomysł. Jednak jeśli nie masz takiej pewności, to pomyśl lepiej nad czymś innym
![]() Co do samych pojemników, to tych nie znam, ale moja mama ma Zeptera. Są porządnie wykonane. Tylko, że w próżniowe zamykanie bawiła się przez jakiś czas po zakupie, a teraz od wielu lat wykłada do nich tylko sałatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Tak, jestem pewny, mama nieraz wspominała, że bardzo by chciała. Właśnie wiem, że Zepter byłby chyba najlepszy, ale problemem jest tutaj cena :/ Natomiast właśnie te pojemniczki, które podałem, ponoć mogą pękać, ale z tego co wyczytałem, dotyczy to głównie dużych pojemników (a kupowałbym raczej małe). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
to albo kup małe z tanszej firmy albo np zamiest kilku jeden lepszej firmy
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Problem polega na tym, że na prezent mam maksimum (ale to już maks) 100 zł, a pojemniki Zeptera to nawet 2 razy tyle...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Oj tak, Zepter bywa cholernie drogi. Ja posiadam w domu pojemnik próżniowy firmy VaCco, taki prostokątny. Super sprawa, jedzenie rzeczywiście dłużej jest świeże. Z tego co pamiętam, płaciłam ok 95 zł, ale kupiłam największy, a były też mniejsze, po niższych cenach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.