|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
fit-doradztwo :)
|
Revit age- czy powiększy biust? CZY KTOŚ UŻYWAŁ?
Zastanawia mnie, czy składniki produktu Revit age naprawdę mogą choć trochę powiększyć biust 19-latki (miseczka A) w ciągu 6 dni. Są to wkładki, które należy nosić w staniku.
Produkt zawiera: kwas hialuronowy białka keratynowe wyciąg z chmielu squalene - olej z wątroby rekina witamina B5 (kwas pantotenowego) Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Revit age- czy powiększy biust? CZY KTOŚ UŻYWAŁ?
hehe, nie nie powiększą.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
nie powiększą. Wielkość biustu jest uwarunkowana genetycznie, hormonalnie.
Cyc będzie większy np. w czasie gdy bierzesz antykoncepcje. i tylko przez ten czas... na stałe nie da się powiększyć biustu inną metodą niż jakimiś operacjami. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma cudów, tym bardziej w ciągu 6 dni ;]. Był taki kozak, który podobno stworzył świat w 6 dni - myślę, że podobny efekt do działania tego produktu osiągniesz składając do niego prośby o większy biust ;].
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby jeszcze tylko chciał...
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby jakieś tabletki i inne cuda mogłyby powiększyć piersi, to byłby to baaardzo drogi specyfik(i bardzo znany, opatentowany itd.), bo każda kobieta wolałaby zapłacić więcej niż sama operacja byleby tylko nie iść pod nóż i cierpieć w okresie rekonwalescencji
|
|
#8 |
|
|
Bóg ma ważniejsze zajęcia
Zainteresowałam się, bo na grouponie jest za 200zl zamiast 500 i nie ma zbyt wielu opinii w internecie. Myślałam, że może znajdę kogoś, kto używał. Ale rzeczywiście takie cuda są wątpliwe. Daruję sobie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Moja koleżanka zażyła 3 opakowania, wg teorii producenta powinna mieć cyce jak donice a ma małe B cały czas
|
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie twierdzę,ze istnieja tabletki, masci czy cos tam,które powiększaja biust. Własciwie to tego nie wiem. Jak do tej pory neistety nei spotkałam. Ale podejrzewam,ze nawet jesli ktos by takowe wymyslił, to by wykupiono od niego recepturę i schowano głęboko do szuflady, bo operacje plastyczne to ogromny biznes... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prócz tego inne preparaty zawierające składniki pochodzenie roślinnego, zwierzęcego także nie powiększą. Jeśli chodzi o składniki zsyntetyzowane w laboratorium, też nic nie zdziałają. Wszystkie pieniądze pójdą w błoto. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) w czasie zażywania preparatu. Podobnie jak u niektórych kobiet podczas przyjmowania hormonalnej antykoncepcji. Wtedy woda zatrzymywana jest niestety nie tylko w piersiach ale i w całym ciele. Stąd efektem "ubocznym" jest przybranie na wadze. Nie ma tu mowy o zwiększeniu ilości tkanki gruczołowej, czyli zasadniczego składnika tkanki piersi.Tutaj jest ciekawa strona na ten temat. Naprawde sporo informacji przedstawionych w obiektywny sposób. Buziaki ![]() http://www.powiekszanie-biustu.pl/zi...kszenie-biustu |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.