![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowiutka szminka Elizabeth Arden i wiele innych różności :)
Witam dziewczyny!
Narazie króciutka lista kilku rzeczy za które chętnie się zamienię ![]() ![]() - Szminka Elizabeth Arden, całkiem nowa, nie używana, koloru delikatnego, pięknie połyskującego różu (zdjęcia na e-mail). - Brązujący balsam do ciała Nivea Summer Beauty, nowy, nie używany. NIEAKTUALNE!!! (leci do Mariola13) ![]() - Szminka Pretty Girl (marka dostępna jedynie w perfumeriach Douglas), nowa, nie używana, koloru pięknej, krwistej czerwieni (zdjęcia na e-mail). NIEAKTUALNE!!! (leci do Silvergreen) ![]() - Odlewki perfum damskich: Kylie Minogue ("Darling"), Escada ("Island Kiss"), Calvin Klein ("Truth"), Elizabeth Taylor ("White Diamond"), Nike ("Up or down"), Clinique ("Simple"). - Odlewki perfum męskich: Calvin Klein ("Obsession"), Bvlgari ("Aqva Pur Homme"), Pierre Cardin ("Revelation"), Davidoff ("Cool Water Deep"). - Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/4 buteleczki (POPRAWKA!!! Zużycie jakieś 1/2 buteleczki ponieważ zrobiłam próbeczkę dla Silvergreen) ![]() DOKŁADKA: ![]() - Całkiem spore próbki preparatu antycellulitowego Yves Rocher (na dzień i na noc). (lecą do słonik) ![]() ![]() - Próbka żelu pod prysznic Aqolina, zapach karmelowy, otwarta dla sprawdzenia zapachu, zaklejona taśmą. - Pomadka w płynie Sephora, użyta tylko raz, kolor 11 melon (zdjęcie na e-mail). NIEAKTUALNE!!! (leci do Mariola13) ![]() - Tonik 3 Steps Clinique, z 30 ml została połowa. NIEAKTUALNE!!! (leci do słonik) ![]() - Balsam do ciała Sephora, zapach jeżyn, ze 150 ml została jakaś 1/10, akurat na wypróbowanie. NIEAKTUALNE!!! (leci do słonik) ![]() DOKŁADKA: ![]() - Perfumy Avon "Wink", w buteleczce w kształcie gwiazdy, zużyte jakieś 1/3 flakonika. - Próbka preparatu wyszczuplającego Vichy Lipometric, nie otwierana, 7 ml. NIEAKTUALNE!!! (leci do słonik) ![]() - Paleta błyszczyków do ust przywieziona z Kanady, błyszczyki w kształcie lodów (zdjęcia na e-mail). DOKŁADKA: ![]() - Podkład Bourjois Matt Lovely, nr. 23, zostało jakaś 1/3 z 20 ml. - Mogę zrobić sporą odlewkę podkładu wygładzającego Yves Rocher, kolor naturalny, bez dodatku różu. - Antybakteryjny puder brązujący Manhattan, zużyte mniej niż 10%. - Rozświetlacz do twarzy Avon, zostało jakaś połowa tubki. - Korektor antybakteryjny Soraya, kolor naturalny, użyty ledwie kilka razy. !!!MOJA SUPER OFERTA: ![]() Kochane Wizażanki za coś SUPER mogę oddać zestaw: szminka Elizabeth Arden (ta szmineczka, którą proponuję wyżej) wraz z konturówką do ust E.Arden tego samego koloru co szminka (konturówka raz użyta). NIEAKTUALNE!!! (leci do morelle) ![]() DOKŁADKA: ![]() - Rozświetlająco - nawilżający tonik do twarzy Under 20 Dr. Irena Eris, zużyte jakieś 10% buteleczki. - Brązujący puder w kulkach Avon, zostało dokładnie 23 całe kulki + kilka w kawałkach ![]() - Piękne, dwukolorowe cienie do powiek Avon, kolory: perła i opal, użyte tylko raz dla sprawdzenia koloru. - Matująca i utrwalająca baza pod podkład Paloma, użyta tylko raz na próbę. - Woda dyscyplinująca do włosów długich i półdługich Garnier, zużyte jakieś 20% buteleczki, niestety zginęła mi zakrętka. - Różana pomadka do ust amerykańskiej firmy Labello, użyta tylko dwa razy. - Czarny japoński flamaster do makijażu oczu Manhattan, zawiera orginalny tusz japoński, mam go z wymianki, użyty tylko raz na próbę. - Korektor amerykańskiej firmy ToxTen w tubce z pędzelkiem, kolor Soft Yellow, nowy, nieużywany. DOKŁADKA: ![]() - Nawilżająca szminka Elizabeth Arden w kolorze pięknej, eleganckiej rubinowej czerwieni (nr. 01 Lush Red), nowa, nieużywana. - Pielęgnująca szminka znanej i lubianej amerykańskiej firmy Nicka Cosmetics w kolorze 916 Urban (jest to również piękna czerwień, bardziej wapadająca w bordo). DOKŁADKA: ![]() - Puder w kremie Lirene, Dr. Irena Eris, pozostało jakieś 1/3 opakowania. - Nawilżająca emulsja do twarzy Clinique, zużyte jakieś 1/3 buteleczki. - Sypki cień do powiek z pędzelkiem w kolorze pięknego, mieniącego się fioletu. DOKŁADKA: ![]() - Podkład Revlon Shine Control, została połowa z 30 ml, kolor 04 Sand Beige, mam go z wymianki. - Mogę zrobić sporą próbkę toniku Yves Rocher z serii rumiankowej bądz toniku-mleczka 2w1 również z tej samej serii ![]() DOKŁADKA: ![]() - Puder sypki Rival de Loop, użyty zaledwie kilka razy. - Piękne cienie do powiek Look w kolorze niesamowicie połyskującego brązu (złota?). - 39 tabletek Beta Karotenu firmy Natur Kaps. DOKŁADKA: ![]() - Za coś fajnego mogę oddać brzoskwiniowo - różowy róż Versace (zdjęcia na e-mail). Mam go z wymianki od Morelle ale jednak kolor troszkę mi nie pasuje ![]() ![]() Edytowane przez nikusia Czas edycji: 2007-09-26 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowiutka szminka Elizabeth Arden i wiele innych różności :)
Witaj, znajdziesz za:
- Szminka Elizabeth Arden, całkiem nowa, nie używana, koloru delikatnego, pięknie połyskującego różu (zdjęcia na e-mail). i może jakieś odlewki damskich perfum ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
- Brązujący balsam do ciała Nivea Summer Beauty, nowy, nie używany.
Zajrzyj do mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dziekuję za zdjecia-bardzo by mi odpowiadał kolor.Bazy wyjsciowa pojemnosc to 20 ml.Czy znalazłabys u mnie cos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
- Szminka Pretty Girl (marka dostępna jedynie w perfumeriach Douglas), nowa, nie używana, koloru pięknej, krwistej czerwieni (zdjęcia na e-mail).
- Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/4 buteleczki. Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Raczej nie odpowiada mi taka wymiana
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witaj , może znajdziesz cos u mnie za Perfumy Yves Rocher "Shafali", zużycie - jakaś 1/4 buteleczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Napisz mi Nikusiu co by cię konkretnie interesowało z mojego wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jeśli ta odlewka wciąż wchodzi w grę to skorzystam ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Nikusia perfumy Guerlain są w rezerwacji. Będzie to trwało 3 tygodnie. Osoba na której odpowiedz czekam wyjechała na wakacje.
Jeśli się zwolnią to raczej nie chciałabym wymienić ich za Shafali. Chodzi tu o różna wartośc naszych perfum. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proszę o adresik na priv w takim razie ![]() EDIT: Ewentualnie może jakbyś jednak się zdecydowała, to za te perfumki mogę oddać duużo rzeczy z mojego wątku. Poza wątkiem mam jeszcze płyn do demakijażu oczu wrażliwych Flos leku (nówka).
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nikusiu puder mineralny wolalabym wymienic na inny podkład.Czy cos innego wpadło ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Właściwie to jak dla mnie wchodzi w grę jeszcze ten róż z L'Oreal, sama nie mogę się zdecydować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item222135134_...orygin_08.html
To bedzie mniej-więcej taki kolor (w rzeczywistosci bardziej brzoskwiniowy niz złoty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Mamomichałka jeśli jakoś się dogadamy co do wymianki to proszę dziś o odpowiedz ponieważ jutro będę na poczcie z paczuszka więc mogła bym wysłać jeszcze jedną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.