|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Toksyczny związek ;(
Witam,
na początku chciałam przeprosić jeżeli podobny problem sie pojawil na Forum, ale jeszcze niebardzo potrafię się tutaj poruszać. Dziewczyny, mam ogromny problem ![]() Skonczyło się oczywiście karczemna awanturą, powiedziałam mu, że odchodzę. Przyjął bez mrugnięcia okiem. Boję się tylko jednego. On doskaonale zdaje sobie sprawę z tego, że uzależnił mnie od siebie....wiem, że niedługo napisze, że będzie chciał wrócić...boje się że się "złamię" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Toksyczny związek ;(
Moim zdaniem skoro sama mowisz, ze od poczatku jakos specjalnie wylewny nie byl to nadal tak bedzie
![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
popieram, jest dokładnie jak temat który napisałaś
wiem że nie łatwo przekreślić kilka lat życia ale spróbuj bez niego wytrzymać, i doprowadzić do tego żeby to on o Ciebie zabiegał i on się starał daj mu szanse, jeżeli Ci bardzo na nim zależy ale nie poniżaj się dla niego zasługujesz na faceta który się troszczy o kobietę jak niech spada będzie na początku ciężko wypłacz się przyjaciółce, niech on nie ma satysfakcji z twoich łez w jego wieku faceci myślą o założeniu rodziny no chyba że to typ wiecznego kawalera trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A ja myślę, że jesteś w doskonałym momencie żeby to uciąć raz na zawsze, sorry że tak napiszę, ale stary koń ciągle potrzebuje żyć w kawalerce to dla mnie niepojęte. Ty jesteś 10 lat młodsza, więc sobie Ciebie poniekąd wychował i jak sama wspomniałaś uzależnił od siebie. Zakończ to czym prędzej i przekonaj się jak może smakować związek z prawdziwie zaangażowanym i zakochanym facetem. Takich jest na pęczki i na pewno będziesz dużo szczęśliwsza.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To nie on Cię od siebie uzależnił, to Ty się od niego uzależniłaś. I możesz się też uniezależnić. Powodzenia
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny maja racje, nie ma co w takim zwiazku tkwic. Jestes jeszcze mlodziutka, a fajnych facetow w twoim wieku jest na peczki. Na pewno znajdziesz tego jedynego, a za jakis czas bedziesz dziekowac bogu ze tak sie stalo i ze gorzucialas w odpowiednim momencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mam mocno kciuki, żebyś była twarda i nie ulegała! A jak będziesz miała taką pokusę, to pisz nam tu o tym i od razu wybijemy Ci to z głowy ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tak przeczytałam i od razu przyszło mi na myśl, że... Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Ty chcesz stworzyć rodzinę on jakoś nie za bardzo... Skoro sama określasz Wasz związek za toksyczny... skończ to! Będzie ciężko... to na pewno! Ale jesteś młoda i znajdziesz mężczyznę, który będzie podobnie patrzył na życie i przy którym nie będziesz mieć wątpliwości czy powinnaś z nim być czy też nie! Który będzie kochał Cię bezwarunkowo i szczerze! Powodzenia i życzę dużo siły i samozaparcia!
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2011-12-07 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Nie wracaj do Niego i nie daj się omamić! On się nie zmieni, bo Mu tak wygodniej,a Ty całe życie będziesz się męczyć patrząc, jak na pierwszym miejscu jest Jego matka, babcia, siostra, a nie Ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam raz jeszcze, kilka Waszych postów jakoś trzyma mnie w pionie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
lepiej skonczyć to teraz bo z każdym kolejnym rokiem będzie coraz trudniej.
a dziewczyny mają rację, że spotkasz kogoś kto Ci pokaże jak zachowuje się zakochany facet.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Autorko,
Miałam bardzo podobny związek jeszcze rok temu. Podobna różnica wieku, podobne traktowanie i nawet podobny staż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bądź nieugięta.
Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja też popieram dziewczyny. Tak trzymaj, nie wracaj do niego. Prawda jest taka, że nawet jeśli cokolwiek by się zmieniło to pewnie przez miesiąc góra dwa, a później znów było tak samo.
Jestem zdania, że nie należy dwa razy wchodzić do tej samej rzeki. P.S.A jak już zacznie Cię naciskać byś wróciła, pisać rzewne sms'y to zajrzyj w ten wątek- poczytaj te wiadomości, może dodadzą Ci sił P.S.2. ja jak dziewczyna powyżej i Ty sama długo tkwiłam w związku w którym za czasów jego bytności byłam raczej dla wygody i jak dziewczyna wyżej rzuciłam w końcu faceta i poznałam najcudowniejszego mężczyznę na świecie - teraz niczego nie żałuję a czasami nie mogę się nadziwić jakie miałam szczęście. Ty jesteś ode mnie dużo młodsza ( poznałam swojego Ukochanego w wieku 28 lat) więc jestem pewna, że spotkasz jeszcze wielu wspaniałych mężczyzn, którzy Cię docenią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.