![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szwagierka mojego chłopaka
Witam serdecznie. Pierwszy raz wypowiadam się na tym forum. Nie wiem już co robić. Mam chłopaka (uczciwego, kochającego itp) mieszkamy razem od roku i jest super. Jakiś czas temu żona brata mojego chłopaka zaczęła się dziwnie zachowywać, a mianowicie za każdym razem kiedy do niej pojedziemy (a nie jest to często, jakieś urodziny lub święta czyli wtedy kiedy trzeba jechać) Ona wychodzi roznegliżowana np. przyjeżdżamy umówieni na 12 w święta a ona wychodzi z łazienki cała mokra owinięta w ręcznik. Albo taka sama sytuacja tylko wychodzi w biustonoszu, a gdy zwracam jej uwagę w żarcie ona na to, ze przecież wszystkie mamy to samo. Inna sytuacja: znowu przyjeżdżamy umówieni kilka dni wcześniej i akurat kiedy wchodzimy do domu i wchodzimy do góry ona przy otwartych drzwiach ubiera bluzkę tak że znowu widać jej bieliznę. Kiedyś jak nas zaprosiła to zauważyłam, że pod bluzką w ogóle nie ma bielizny. Myślę, że odpowiedź jest oczywista, chociaż sama już nie wiem o tym myśleć. Dodam, że jej mąż nie był świadkiem żadnej z tych sytuacji. Ostatnio przeszła sama siebie łapiąc mojego faceta za tyłek na jednej z imprez rodzinnych. Ja i mój chłopak jesteśmy oburzeni takim zachowaniem, tylko jak to teraz sprytnie załatwić. Ona i tak pewnie powie, że na żartach się nie znamy. Nie wiem co robić i co myśleć, może ktoś pomoże?????
Edytowane przez Polka23 Czas edycji: 2013-12-20 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Szwagierka mojego chłopaka
Cytat:
rozerwałabym jak żabę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Są różni ludzie i różne zachowania, dla jednych jest normalne otwieranie w ręczniku czy majtkach (np dla mnie
![]() A na łapanie za tyłek trzeba było zwrócić uwagę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie, dobry pomysł, żeby przy jej mężu o tym porozmawiać. Dziękuję za odpowiedź, czasami oczywiste rzeczy najciężej trafiają do głowy. Mieliśmy plan, żeby mój facet do niej pojechał i z nią pogadał, bo pomyślałam, że to On powinien zwrócić jej uwagę, ale wtedy mogłaby odwrócić kota ogonem i nastawić swojego męża przeciw swojemu bratu i byłby konflikt. Ale nie pomyślałam, że przecież można porozmawiać przy jej mężu. Przy okazji by się dowiedział o wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No właśnie, ja rozumiem, że ona w swoim domu i w ogóle ok. Ale jak się zaprasza gości na konkretną godzinę to wypadałoby się ubrać. To nie są sytuacje które się zdarzają raz na jakiś czas tylko za każdym razem. Dodam, że kobitka jest po 30 i może hormony jej buzują. Właśnie nie wiem czy Ona podrywa mojego faceta czy mi się tylko wydaje, ja raczej nie jestem zazdrośnicą, więc staram się patrzeć na to obiektywnie
Edytowane przez Polka23 Czas edycji: 2013-12-20 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
i możecie to spokojnie obrócić tak żeby nie mogła się z tego wywinąć. Myślę, że jak mąż się dowie to ona się od razu ogarnie. No chyba, że mąż przwyczajony do takiego jej zachowania.
No właśnie, to jest najlepszy pomysł. Tak zrobimy. Jestem ciekawa o co jej chodzi... Dziwna z niej kobieta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
.
|
Cytat:
jak pozwoli sobie klepnąć twojego faceta - niech facet zwróci głośno uwagę, że sobie nie życzy takiego zachowania.
![]() |
![]() |
#11 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Jak myślicie podrywa mojego faceta? bo ja juz sama nie wiem co o tym myśleć. Może jestem przewrażliwiona? Ona zawsze jak przyjeżdza do mnie to bez zapowiedzi, a miła jest dla mnie, że szok, aż taka sztuczność od tego bije. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() brat dzwoni ze po coś tam wpadnie (specjalnie jak bedzie sama),ona mu otwiera w biustonoszu a tam zonk.bo jest z nim jej teściu albo teściowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tez dobry pomysł. O tej sytuacji z tyłkiem wie juz teściowa, bo mój facet jej opowiedział, chcieliśmy zeby wiedziała w razie czego gdyby tamta chciała sie tego wyprzeć. Wtedy tesciowa powie że widziała, bo teoretycznie mogła to zobaczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Wybaczcie, ale jakieś "Dlaczego ja?" lub "Ukryta prawda" się z tego robi. Czemu zamiast ostrej i wprost (żadne tam zwracanie uwagi żartem) rozmowy z panią na temat jej nieodpowiedniego zachowania, od razu zakładacie, że sprawę trzeba załatwiać "sprytnie", stosując jakieś fortele, pisząc scenariusze, zapewniając sobie "świadków", alibi etc.? Myślę, że jednak taka powinna być kolejność, a nie jakieś wciąganie w tą sprawę tysiąca innych osób, robienie z tego rodzinnego big problemu, wymagającego przeprowadzenia interwencji. Na razie wychodzi na to, że takie trochę lebiodki z Was: panna se łazi bez bielizny (w sensie pod bluzką), a Wy zamiast powiedzieć co o tym sądzicie, wstać i wyjść, kontynuujecie wizytę. I inne te sytuacje. Od razu się reaguje (no dobra, raz można było być zaskoczonym i uznać, że OK, zdarza się), a nie czekanie nie wiadomo na co.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-12-20 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A jak szwagierka złapała Twojego chłopaka za tyłek to jak on zareagował?
W takim momencie ostre i stanowcze, że nie życzy sobie takiego zachowania mogłoby załatwić sprawę. Ja bym pewnie kazała załatwić to chłopakowi z bratem. Żeby pogadali jak facet z facetem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
To była uroczysta rodzinna impreza, najpierw kosciół potem obiad. Była taka sytuacja, że ona do nas chciala się przysiąść a mój facet wtedy akurat odchodzil od stolika i wtedy ona go tam złapała. On odszedł dalej nie zwracając uwagi w pierwszym momencie i podejrzewam ze był w takim samym szoku co ja. mógł zareagować od razy, pewnie ze tak. Wtedy wszyscy goście by sie o tym dowiedzieli a impreza by sie pewnie skonczyła, dlatego może dobrze sie stalo. Sytuacja miała miejsce kilka dni temu więc to jeszcze swieza sprawa |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby ktoś zaprosił mnie do siebie i po raz któryś łaził w bieliźnie to bym powiedziała "Chyba przyszliśmy nie w porę, wpadniemy innym razem", po czym wzięła faceta za rękę i się zmyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
1) Czy twoj facet jest przystojniejszy/młodszy od jej męża?
Jeśli tak to sama sobie odpowiedz. W końcu to bracia, są podobni, może ją kręcić tak samo jak mąż - jeśli jest jakąs napaloną 30tką w ukryciu może myśli że w ten sposób go uwiedzie?tzn da mu znać że jest chetna. 2) Czy ona wogóle pracuje? -tzn. spotyka jakiś mężczyzn innych niż mąż? Może ma jakiś kryzys osobowosciowy,nie wiem,pokazuje cycki bo chce się dowartościować że jakiemuś facetowi się mogą podobać. Sorry ale każdy facet bezwiednie spojrzy na"darmowe cycki". 3) Może obnażanie ją kręci. 4) (ta opcja ci się nie spodoba) Może miedzy nimi kiedyś coś bylo i teraz ona go tak "dręczy". Nie mowie oseksie. Starczy flirt w przeszłości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Widzę, że różne są zdania na ten temat, ale co do jednego wszystkie się zgadzamy, że to zachowanie na pewno nie jest normalne. teraz będę działać. Myślę, że mój facet mógłby jej się podobać, bo odkąd jest ze mną trochę się za niego wzięłam i fajny z niego gość, w dodatku ma super osobowość. Myślę, że flirtu między nimi nie było, poza tym mój facet ją zlewa za każdym razem, ale powinien jej uwagę zwrócić co do tego rozbierania. Ja natomiast może do tej pory nie reagowałam, bo jestem głupia i naiwna, i zależało mi na dobrych kontaktach z rodziną mojego przyszłego męża. A Ona zobaczyła, że jestem cicho jak mysz pod miotłą i sobie tak pozwala. Bardzo mi pomogło to forum i WY wszystkie. Dziękuję
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Ona nie jest atrakcyjna, jest bardzo pomarszczona jak na swój wiek a ma to w genach, mi to raczej wygląda na chęć udowodnienia samej sobie, że jeszcze jest atrakcyjna, może w ten sposób chce się dowartościować. Cycki z którymi paraduje tez się mają nijako do moich, bo biust też mam ładniejszy. Więc tak naprawdę wrażenia dobrego nie robi na moim facecie. Zastanawiam się czy by do niej nie napisać, bo okazji do spotkania przed świętami raczej nie będzie czy jeszcze poczekać i lepiej powiedzieć osobiście, jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wredny kotecek
|
Tylko osobiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój facet powinien sposób dać jej do zrozumienia, że się ośmiesza i ma gdzieś jej zaloty. Ewentualnie podczas spotkania we 4, rzucić luźno jakimś tekstem typu, czemu przy mężu nie nosi takich skąpych ciuszków, jemu to bardziej by się spodobało niż szwagrowi.
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Nic teraz nie pisz, bo sie pewnie troszkę wzburzyłaś a ona i tylko odpisze cos w rodzaju "nie wiem o co ci chodzi/przesadzasz". Lepiej "na zimno" to poruszciewedwoje ten temat przy jej mężu, bedzie jej mega głupio i skonczy się obnażac ze strachu przed mężem. A ty bedziesz miała satysfakcje jak zrobi zaskoczoną minę ;p
Btw tak myśle ze każdy zna takie "kokietki",ja przynajmniej miałam taką lokatorkę, jak przyjeżdzał mój chłopak lubiła chodzić roznegliżowana po mieszkaniu, a jak go nie było to ubierala się ZAWSZE w łazience. Ona akurat miala taką osobowość kokietki, zadnemu facetowi nie odpuściła "kuszenia". Dla mnie i dla niego było to żenujące ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Na pewno Wam napiszę co i jak, sama jestem ciekawa i nie moge sie doczekać rozstrzygnięcia tej sprawy. Dziękuję WAM bardzo!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.