|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD szukam pudru prasowanego matującego w jasnym odcieniu !
Szukam :
- Pudru matującego w jasnym odcieniu np Mac studio fix plus fundation,Mac blot powder, la roche posay toleriane i inne z średniej/wyższej półki Do oddania mam np 30/100 ml CACHAREL anais anais Mała próbka 6/7 ml YSL parisienne Effaclar duo /Eucerin dermopurfiyer /Tonik Iwostin Purritin Żel do kąpieli MOSCHINO glamour (słynne jabłuszko) Vichy dermablend kolor opal 15 7/10 ml ( próbka w szklanej buteleczce baaardzo wydajna)
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD szukam pudru prasowanego matującego w jasnym odcieniu !
Cos u mnie za
30/100 ml CACHAREL anais anais ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Raczej nic wiecej nie uda mi sie dobrac. Cora ma 5 lat wiec niestety te rzeczy odpadaja...Mozesz mi powiedziec dokladniej jaki to zapach? To standardowy Anais czy jakas inna wersja ? Moze jakies zdjecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: LISTOPAD szukam pudru prasowanego matującego w jasnym odcieniu !
ja mam toleriana
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Tak jak pisałam tam ;-) to kolor 10 ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- a to mam też IsaDore ;-) matującą STOP SHINE w kamieniu kolor 68
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.