|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Konkurs Matematyczny KANGUR =)
Braliście udział w tym roku? Jak wrażenia?
Poszukuję zwłaszcza osób, które pisały poziom "Student". Chętnie pogadam o tym, jakie odpowiedzi pozaznaczaliśmy i jak poszczególne zadania należało rozwiązać (bo nie ukrywam, że niektóre były dla mnie trudne i nie wiedziałam jak się za nie zabrać). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiritus Movens
|
Dot.: Konkurs Matematyczny KANGUR =)
Niestety nie pomogę, ostatnio brałam udział w Kangurze prawie 20 lat temu a aktualnie mam w domu ucznia z kategorii Żaczek
![]() Ale zgodzę się z tym, że zadania, nawet jak na uzdolnione matematycznie dziecko, były trudne ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja pisałam Studenta, ale poszło mi fatalnie. Tak jak w zeszłych latach zawsze miałam jakieś wyróżnienia, tak w tym roku na nic nie liczę. Zrobiłam mnóstwo głupich błędów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ten kangur zawsze był jakis dziki
![]() Kwadratura Koła już lepiej mi szła. ALe nie wiedziałam, że Kangur ma poziom student. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A, już myślałam żę pewnie coś z rodzaju Adaś miał dwa jabłka policz średnicę słońca na podstawie rysunku technicznego manewru omijania cyklonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Odpowiedzi do zadań 1-10 kt. Student
Mam nadzieję, że nie ma błędów. 1. C 2. C 3. E 4. A 5. C 6. D 7. E 8. B 9. E 10. D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.