|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent nieświąteczny, a urodzinowy w formie wyjazdu weekendowego :)
Witam drogie Wizażanki,
nie wiem czy w dobrym miejscu ale mam kłopot. Mój TZ tydzien temu zabrał mnie na weekend - niespodziankę do Kazimierza. Za niecały miesiąc on obchodzi urodziny i też myślałam nad jakimś wyjazdem. na początku planowałam pobyt w miejscu zamieszkania (Warszawa), jakiś spacer, kolacja, miły wieczór..; ale to takie brzydko mówiąc oklepane... PPotem myślałam nad SPA, ale podpytałam go i mówi ze woli masaż zrobiony przeze mnie. Więc wpadłam na pomysł jakiegoś hotelu pod Warszawą, moze w jakims lesie, pod lasem, zeby było gdzie spacerować... Czy znacie jakieś fajne miejsce? Zeby nie trzeba było jechać kilkaset km... ew jakiś inny pomysł... bo szczerze... mi już brakuje pomysłów, a chcę żeby było pięknie ![]() z góry dziękuję!
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent nieświąteczny, a urodzinowy w formie wyjazdu weekendowego :)
Pomyśl może o wypadzie w góry. Jest gdzie chodzić na spacery, pełno miłych knajpek na romantyczną kolacje. Może nie jest to rzut beretem, ale w sumie urodziny są raz w roku
![]() Ja mojego męża w zeszłym roku zabrałam w urodziny na wycieczkę do Zakopanego i muszę przyznać że było warto jechać ten kawałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przejrzyj koniecznie oferty na stronach typu Groupon
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się całkowicie z robaszekk, tym bardziej że sama w tym roku zakupiłam taki weekendowy pobyt dla rodziców. Liczba portali oferujących grupowe zakupy rośnie i jest w czym wybierać, tak więc na pewno znajdziesz jakieś ciekawe miejsce. Dodatkowo za całkiem nieduże pieniądze
![]() A swoją drogą fajny pomysł na prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.