|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nie moge dobrac odpowiedniego koloru włosów do mojej cery
Hej mam problem nie moge dobrac odpowiedniego koloru włosów do mojej cery.Jest bardzo jasna,usłana piegami,mam niebieskie oczka i naprawde pustke w glowie bo nie wiem co zrobic z włosami.Pozatym po moich esperymentach zawsze wychodzi rudawy odcien..pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie moge dobrac odpowiedniego koloru włosów do mojej cery
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie moge dobrac odpowiedniego koloru włosów do mojej cery
Możesz też spróbować coś na zasadzie kontrastu - jasny szatyn, lub złoty orzech. Jakiś ciepły odcień. Lub jakieś słoneczne blondy, żeby ożywić twarz. Dołączę parę kolorków. Ale ja również twierdzę, że powinnaś pójść do fryzjera. Poza tym tam na pewno Ci doradzą fachowo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.