|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brokatowe złote buty ZARA
Kochane, dzisiaj kupiłam te buciki, kolor odrobinke wpada w różowy, powiedzcie mi moje drogie czy będą one pasowały do białej sukni.
Mam wątpliwośći ;( Wysokość obcasa, krój, wygoda wszystko ok ale nie chce wyglądać śmiesznie. Myślałam o tym aby ew. wziąśc je na zmiane do sukni. Suknia to typowa, tiulowa księzniczka. Mam 3o dni na zwrot, bo kupiłam je w Zarze, za 119 zł Myślałam, że do nich kremowa orchidea (wiązanka)
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brokatowe złote buty ZARA
Ja osobiście do tej sukni wybrałabym buty matowe, nie żadne błyszczące z tego względu, że suknia sama w sobie jest bogata-ładnie zdobiony gorset i dół sukni plus to, że jest to typowa księżniczka, więc nie przesadzałabym tutaj ze świecącymi dodatkami
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, ja jestem z Warszawy, rozm. buta 38 w Złotych Tarasach widziałam te butki ale zostały same 40, na all są ale cena prawie 100 % wyższa. Sama nie wiem co z tymi butami
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
bizu90, po pierwsze muszę Ci powiedzieć, że tak. jak nigdy nie podobały mi się księżniczki, tak jestem wierną fanką Twojej sukni, jest przeeeepiękna!
Co do butów, to myślę, że suknia ma na tyle dekoracyjny dół, że nie wymaga tego typu dodatków. Lepiej postawić na prostotę i pozwolić koronkom być w centrum uwagi Zwłaszcza, że tak jak już zostało wspomniane, biel lepiej wygląda ze srebrem. Ostatecznie nie znaczy to, że buty musisz oddawać - fajne są
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-01-08 o 01:36 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a tam, dla mnie mogą być skoro i tak rzadko kiedy będzie je widać spod sukni
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
moim zdaniem tragedia zarówno do sukienki np. letniej, a tym bardziej do ślubnej. Jak na wiejską zabawę w remizie. Chyba nawet na Sylwestra bym ich nie ubrała. Sorry za szczerość, sama mam ślub w tym roku i nawet bym nie wpadła na taki pomysł żeby ubrać buty z brokatem, sam fason jest ok, ale nie zlote i nie brokat
carmelova ładna sukienka. Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2012-01-08 o 16:52 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom buty spod sukni widać częściej niż nam się wydaje, z tym, że białe nie rzucają się tak w oczy jak kolorowe, ja miałam fioletowe i po oglądnięciu filmu z wesela wiem, że często było je widać
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Sincerity 3662
![]() http://www.suknieslubne.pl/pl/produkt/46/3662/ |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowałam jutro je oddam ! Uznałam, zę nie założe ich na ślub,
a są mega wymagające jeśłi chodzi o łącznie ich z klasyczną garderobą. Faktycznie przystawiłam buty do sukni mojej siostry (moja jest jak narazie w planach zamówienia) i faktycznie nie w ząb nie pasują ;P Pomysł tych bucików wziął się z mojego obecnoego problemu. 1. Moja mama nie chce abym miała kolorowe buty (np. fioletowe, o fiolecie nawet nie wspominam w wiązance czy kolorach zaproszeń bo jest podniesiony temat" "Fiolet to kolor pogrzebu") 2. Na klasyczne białe Louboutin nie mogę również liczyć, ponieważ przysła teściowa twierdzi: "młoda nie może mieć nic czerwonego, to wróży rozwód" I tak można wciąż i wciąż ... Ale uznałam, że faktycznie ślub wezme w klasycznych butach, a do zdjęć założe np. te Blahnika
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie są modne buty kolorowe do ślubu a je założyłam i wszyscy byli zachwyceni pomysłem Zresztą jest dużo kolorów, które dobrze dobrane będą ładnie wyglądać w ślubnej stylizacji Ale Twoja wola-to Ty masz się czuć dobrze ![]() A co do butów ze zdjęcia-bardzo ładne ![]() I jeszcze odnoście Twojej sukni i kolorowych butów, to jeśli już kolorowe to wybrałabym jakiś delikatny odcień, bo tak jak już mówiłam, suknia sama w sobie jest 'bogata' i nie należy od niej odwracać uwagi Albo zostań tak jak mówisz przy klasycznych
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-01-09 o 16:43 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
sorry, ale te niebieskie też mi się nie podobają.
http://allegro.pl/piekne-slubne-buty...016402614.html nie możesz sobie kupić czegoś normalnego i klasycznego? ew. na panieński czy na poprawiny włożyć kolorowe? nie wyobrażam sobie takich butów niebieskich pod suknią typu księżniczka, psują cały efekt. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o moje pomysły, szybko sie pojawiaja i znikają ale akurat pomysł kolorowych butów podobał mi się od początku. Tylko ciągle słysze : "tradycjja, tradycja..."
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
bizu90 nie obraź się, ja też mam sowje pomysły, ale mama i jej znajoma mi też je odradziła, ale nie wiem czy ustąpie, ja chciałam mieć różową suknię ślubną, taki, jasny, pudrowy róż, bardzo delikatny. Znalazłam taką wymarzoną, ale Mama i TŻt się nie zgodzili. Wiem, że dla niektórych to może nyć kicz i tandet. Jak mi się żadna biała nie spodoba, to na pewno wróće po tamtą różową.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym na Twoim miejscu po cichu kupiła jakieś kolorowe buty i w ostatniej chwili je założyła
sama mam lekką tiulową princeskę z obniżonym stanem, z tymże mniej bogatą od Twojej, i kupiłam do niej już różowe buty z Bershki ( http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ze%2Btruskawki ) takie, a do przebrania różowe baleriny z Deichmanna jak Ci się podobają kolorowe buty - ubieraj i już! Nikt w trakcie Twojego Wielkiego Dnia nie będzie Ci robił awantury z tego powodu ewentualnie po fakcie, ale to już nie będzie się liczyło
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-01-17 o 19:53 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nie
mają być białe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.