|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fabryka urody
słyszałam o programie gdzie robione są metamorfozy fabryka urody na polsat cafe. Niestety nie mam tego kanału a podobno ciekawe metamorfozy przeprowadzają. Któraś z was może oglądała?? Lubię takie programy oglądać, fajnie patrzeć jak ktoś zmienia się nie do poznania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fabryka urody
Hejka! A nawet nie wiedziałam o tym programie
Też bardzo lubię patrzeć na takie przemiany, bo często starczy nowa fryzura, makijaż, dobrze dobrane ciuszki i można się zmienić nie do poznania Już sprawdziłam, Fabryka Urody jest w poniedziałki o 18.30, czyli już dziś będę miała okazję obejrzeć! ))
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i co oglądałaś?
napisz coś co było i czy ci się podobało?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Amel ka! No właśnie nie udało mi się obejrzeć, bo musiałam zrobić coś ważnego
( Ktoś może oglądał? Bardzo mnie ciekawi jak wygląda ten program? Podobny do amerykańskich w tym stylu??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej!!!! Dzieeewczyny,dla zainteresowanych: dziś Fabryka Urody w TV!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam Fabrykę na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=qjcrFF78mXA |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

Już sprawdziłam, Fabryka Urody jest w poniedziałki o 18.30, czyli już dziś będę miała okazję obejrzeć!
( Ktoś może oglądał? Bardzo mnie ciekawi jak wygląda ten program? Podobny do amerykańskich w tym stylu??