|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kobiece, eleganckie i ciepłe płaszcze-gdzie dostanę?
Postanowiłam napisać na forum, ponieważ moje trzydniowe poszukiwania płaszcza spełzły na niczym. Nie wiem, gdzie szukać tego, co chcę.
Otóż, chciałabym kupić jakiś długi, ciepły, czarny płaszcz wiązany w talii albo wcięty w talii. W sklepach znajduję albo cienkie płaszcze, które nadają się na początek jesieni albo szyte z takiego kurtkowego, sztucznego materiału, którego nie lubię. Ja chciałabym coś takiego kobiecego, eleganckiego i ciepłego. Byłam już w Zarze, Reserved, C&A, H&M, Grey Wolf, New Yorkerze, Kappahlu, Orsayu, Promodzie, Pretty One, Mohito i Tiffi. Najbardziej podobał mi się płaszcz w Tiffi, ale był za cienki na teraz. W Cache & Cache mieli jeden brązowy płaszcz w kratkę o świetnym kroju, był wystarczająco ciepły, ale nie było mojego rozmiaru. Może udało Wam się upolować jakieś fajne kobiece, ciepłe płaszcze w ostatnim czasie? Jeśli tak, to gdzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiece, eleganckie i ciepłe płaszcze-gdzie dostanę?
Może Bershka? Ja nabyłam niedawno bardzo ładny płaszcz, ale nie jakiś szalenie długi, bo takich nie lubię. Jest elegancki, ale sięga mi gdzieś do połowy uda. Zajrzyj do ich internetowego sklepu i się rozejrzyj.
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Swój długi, czarny zimowy plaszcz kupiłam kiedyś w małym butiku. A zimowy, ale krótszy (taki do kolan), szaro-biało-czarny kupiłam w Camaieu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Byłam w stacjonarnych, ale nic ciekawego nie znalazłam. Teraz stawiają na takie płaszcze kurtkowe, których nie lubię.
Ale dzięki za pomysł ze sklepem internetowym, tam z pewnością jest większy wybór ![]() Coś, co mi odpowiadało, widziałam dzisiaj w sklepie, w którym są ubrania od znanych projektantów. Niestety, nie wywalę kilka tysięcy na takie cudo... Ale były śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.