|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"wory" pod oczami ... pomocy
Witam, mam 15 lat .. po wakacjach został mi tylko "wory" pod oczami, są duże... pewnie przez komputer ale zabraniam pisania żebym ograniczał komputer i dużo snu, kupowałem już naście kremów, nakładów i żelów... kasy już wybuliłem... nie mam pojęcia co zrobić, a rano to już tragedia, podpuchnięte że aż wstyd iść do szkoły..
Znacie jakiś krem, żel, sposób który zadziała? Mogę kupić każdy byle usunąć te wory. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: "wory" pod oczami ... pomocy
okłady z świetlika albo herbaty. dobrze działa też ogórek. poza tym cienie i wory pod oczami mogą być oznaką, że coś się dzieje w organizmie. dobrze jest zacząć się zdrowo odżywiać, bo może się okazać, ze z powodu niedoboru żelaza i witamin może się tak dziać. takie wory pod oczami również sygnalizować mogą problem z nerkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
okłady z herbatki z rumianku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mlodziutka jestestes to nie ma co szalec z kremami jakimis zaawansowanymi, sadze ze slwetlik flosleka z babka lancetowa, a do kompa z habrem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie FLOSLEK robi najlepsze żele pod oczy. W każdej aptece je znajdziesz -kosztuja parę złotych i działają cuda. Tu masz opinie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.