|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Technikum Fryzjerskie
moze to zle miejsce na to pytanie ale co polecacie bardziej - technikum czy zawodówkę fryzjerską? moze któraś z Was chodziła do takiej szkoły i mi poradzi? z góry dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Technikum Fryzjerskie
nie znam sie, ale napisze swoje zdanie. technikum trwa 4 lata, a wiec dluzej od zawodowki. wiec raczej wiecej sie nauczysz. zreszta w technikum pod koniec muszisz zdac egzamin z zawodu. a wiec zdobedziesz tytul technika fryzjerstwa? a wiec moim zdaniem lepsze jest technikum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja sie nie zgodzę... osobiście nie chodzę ani do technikum ani do zawodówki ale mam dożo znajomych które właśnie będą fryzjerkami i przyznam ze te które chodzą do zawodówki po prostu więcej umieją a to dlatego ze maja więcej praktyk czyli wiecej doswiadczenia. bynajmniej jest tak w moim miescie
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
po technikum możesz zdawać maturę, a po zawodówce masz tylko zawód. a jednak matura to matura, chyba, że zrobisz ją "zaocznie"
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
może inaczej...
![]() jeżeli zależy ci najbardziej na zdobyciu zawodu i doświadczeniu jako takiemu to zdecydowanie zawodówka ale jeżeli cenisz sobie tez wykształcenie poza fryzjerskie to technikum
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja z całą pewnością polecam zawodówkę z wielu powodów w technikum sie niczego nie nauczysz i taka jest prawda bo praktyki masz tylko miesiąc a w zawodówce się nauczysz wszystkiego technikum można zrobic po zawodówce jak będzie ci zależało pozatym po technikum pracodawcy nie chcą zatrudniac bo za mało doświadczenia się ma POLECAM ZAWODÓWKĘ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.