|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
stara baba-dylemat nastolatki...
.
Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2015-05-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stara baba-dylemat nastolatki...
Facet nie jest Tobą zainteresowany jako potencjalną patnerką. Ty prawdopodobnie pomyliłaś sympatię i przyjacielski flirt ( czasem typowy dla pewnego typu ludzi). Takie jest moje zdanie.
Dowód? Napisałaś że z jego inicjatywy nie doszło do kontaktu sms/tel/propozycji spotkania poza pracą , jeszcze jak tam pracowałaś. Jak pracować przestałaś również ty odzywasz się pierwsza, spotkaliście się...bo przyszłaś do byłej pracy. Dla mnie jasne jak słońce. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Ahan , piszesz , że on po prostu nie ma w zwyczaju się odzywać jako pierwszy, nawet jeśli chodzi o kumpli. Powiem tak - facet zainteresowany się odzywa, często. Mój TŻ do własnych przyjaciół dzwoni raz na rok, chyba że ma sprawę do nich. Oni również. Do mnie na początku znajomości pisał i dzownił codziennie, ciągle też nalegał na częste spotkania/randki. Zainteresowanie faktycznie objawia się chęcią spędzania wspólnie czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie banalny bo jak wyczuwam to tym głównie ostatnio żyjesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W pracy ludzie się nudzą i lubią umilać sobie czas flirtami. To taki zwykły flirt w godzinach pracy, nic więcej. Gdyby mu zależało, to nie miałby "urazu"
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
spróbuj, co Ci szkodzi?
aczkolwiek moim zdaniem to on nie jest zainteresowany ![]() nie przekonamy się kto miał rację, jeśli nie podejmiesz żadnego kroku ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2015-05-28 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.