|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nic nie czuje podczas palcówki ! :(
Witajcie ;)
Mam takie pytanie, gdyż chciałabym poznać wasze reakcje na temat palcówki. Jak Ona wygląda i czy jest przyjemna (jakie są wasze odczucia). Ostatnio podczas nocy z moim chłopakiem zgodziłam się na palcówkę , ale nie była ona przyjemna. Nie czułam kompletnie nic ... ;/ (mimo że sie bardzo wczułam). Bardzo chciałabym zaznać tej przyjemności. Powiedzcie mi czy też tak macie ;) Mam nadzieje że pomożecie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nic nie czuje podczas palcówki ! :(
Sama musisz wiedziec gdzie lubisz byc dotykana.
Masturbujesz się? Jak nie to zacznij, spróbuj najpierw sama poznac swoje ciało i czułe punkty.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
może jest za sucho?? nie jesteś podniecona..spróbujcie z jakimś nawilżeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Tak masturbuje się już przez dłuższy czas i nie raz zaznałam orgazmu wszystko jest wporządku tylko nic nie czuje podczas palcówki . A co Ty czujesz podczas ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ojej wszyscy ciągle na forum pytają : masturbujesz się? ja się nie masturbowałam palcami (tylko masowałam łechtaczkę) a palcówka robiona przez mojego faceta jest bardzo przyjemna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Co czułaś podczas niej ? Może to ze mną jest coś nie tak . I gdzie czułaś tą przyjemność ? W środku czy na zewnątrz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogą byc różne przyczyny, może jesteś rozkojarzona Autorko, myślisz o czymś innym, nie "wczuwasz się" ? A może On robi to za delikatnie?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A może wczuwasz się za bardzo? Spróbuj po prostu odprężyć się i o niczym nie myśleć. Jeśli będziesz leżała spięta i myślała "no gdzie ten orgazm" to na pewno nic z tego nie będzie
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
na poczatku, kiedy rozpoczynalam takie zabawy było mi dobrze. a teraz odczuwam ból. i niech mi nikt nie mowi ze moze nie jestem podniecona/malo nawilzona/zbyt mało sie wczulam. chce tego ale nic nie poradze na to ze mnie boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, a od kiedy współżyjesz z chłopakiem i jak długo ogólnie razem jesteście? Czy poza tą pieszczotą np seks sprawia Ci radość? Może partner robi to np bez wyczucia? Nakieruj go jakoś inaczej, jeżeli nie jest Ci dobrze. Albo zwyczajnie nie jest to forma dla Ciebie i spróbujcie np oralnie. Albo za bardzo się spinasz. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-11-30 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja też nic wtedy nie czuje. Początkowo nawet mnie to bolało i to tak, że nie mogłam tego znieść, ale później chyba się przyzwyczaiłam. Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, czy z TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Kazda kobieta jest inna i woli innego rodzaju pieszczoty. Moze jak juz moje poprzedniczki pisaly nie jest to forma pieszczot przeznaczona dla ciebie i nie ma sie co stresowac a poprostu sprubowac czegos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że to też zależy od sposobu pieszczot no i partnera.
Pamiętam z pierwszym chłopakiem nie było to nic przyjemnego i też mnie bolało...a teraz z obecnym..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Porozmawiaj z Tż, spróbujcie może w różnych pozycjach itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Mój partner na początku jak zaczęliśmy ze sobą sypiać (i wogóle był to wybuch namiętności i chcicy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mój facet robi mi palcówke i czuje tą przyjemnosc. Musisz byc rozluzniona, dobrze nawilzona jezeli nie podniecasz sie tak bardzo zastosujcie jakis nawizacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Biała Dama
|
Dużo większą przyjemność odczuwam kiedy robi to facet, choć próbowałam i sama, i zauważyłam też że lepsze odczucia mam na stojąco, i kiedy on naciska dość mocno na przednią ściankę, ale wolę to jako element gry wstępnej zamiast finału, orgazm w ten sposób miałam chyba tylko raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Może za bardzo się wczułaś?
![]() Jeśli pierwszy raz miałaś ją, nie oczekuj fajerwerków, to chłopak musi się wczuć jak ją robić ![]() inne ułożenie ciała, jego palców , czasem taki szczegół ma znaczenie ![]() No i ewentualnie chłopak może robi to za delikatnie albo za mocno ;p zaproponuj mu żeby robił to zmiennym tempem, zauważysz wtedy kiedy jest Ci najprzyjemniej ![]() Ja raz czuję przyjemność, raz nie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Tak jak już dziewczyny wspomniały, może za bardzo wyczekujesz tego orgazmu i przez to nie możesz go osiągnąć
![]() Poza tym musisz poznać to co lubisz, ważne jest tez jak juz wyżej wspomniano ułożenie waszych ciał, najmniejszy szczegół ma znaczenie. Chłopak tez musi Cie wyczuc, może podpowiadaj mu co powienien i jak robić? To kwestia treningu i poznania siebie, zgrania. Mi np. do palcówki pasuje tylko jedna pozycja( wtedy odczuwam najwieksza przyjemnośc) i jak jest cokolwiek inaczej niż zawsze to juz mi nie pasuje (np. nie ta ręka, nie z tej strony jest tż).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.