|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
Pokaż wyniki sondy: Link do zdjęcia. Niewiem jak edytować post. | |||
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/181025576dbe5.jpg.html |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
z góry przepraszam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak poarbować t-shert w taki sposób?
Cześć.
Chce pofarbować tylko połowę podkoszulka. Nie mam pomysłu ja to zrobić, bo wszędzie pisze, by wrzucić do pralki, czy znużyć całą i mieszać. Chce zrobić coś takiego jak w linku. Podkoszulka biała. Po ufarbowaniu chce jeszcze namalować rysunek farbami do bawełny. Rysunek będzie wchodził na tą część farbowaną. Miałem malować farbą ręcznie, ale to za dużo roboty i farby. Chce uzyć barwnika Pomożecie? Jakiś patent na pofarbowanie tylko części? Pozdrawiam. Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2013-03-18 o 06:23 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poarbować t-shert w taki sposób?
będzie ciężko, ale możesz zobaczyć czy farbowanie takie jak w ombre sie sprawdzi.
Że trzymasz koszulkę zanurzoną do tej odpowiedniej wysokości, ale może być kiepsko z tą falą jaką chcesz uzyskać oraz z widocznym konturem musisz to zrobić metodą prób i błędów
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak poarbować t-shert w taki sposób?
tak, jest sposób na zafarbowanie jedynie części koszulki. Brzmi- gumka recepturka. Spamowi z alegro już dziękujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.