![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kolorowe koncowki
witam,
mam farbowane czarne wlosy, z natury jestem ciemna blondynka. Wlosy mam raczej cienkie. Chcialbym zrobic sobie wlosy - koncowki tak ok 5-7 cm w kolorze rozowym. Czy wogole jest sens? Boje sie ze to mogloby mi strasznie zniszczyc wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: kolorowe koncowki
Nie wiem czy niszczy , czy nie, ale chyba tak od razu na różowo to Ci nie weźmie. Chyba bedziesz musiała użyć najepirw dekoloryzatora /jakos tak to się chyba nazywa/.Tak w ogóle to dziisja w sklepie widziałam dziewczynę właśnie z takimi różowymi intensywnie końcowkami- naprawdę fajnie to wyglądało, ajeśli włoski sie zbyt zniszczą, zawsze możesz obciąć same końcówki
buźka papa ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witam
odradzam farbowanie koncówek na rozowo bo jest to bardzo nietrwała farba jak i czerwienie ,zmywaja sie juz po 2 myciach i pozniej zostaje tylko wyblakły ,paskudny kolor!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a gdybym poszla z tym do fryzjera, to tez tak szybko by mi sie kolorek splukal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kolorowe pasemka ;D Pytanie do kogoś kto się na tym zna ;p
Wiec tak niedawno chciałam zrobić sobie turkusowe pasemka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolorowe pasemka ;D Pytanie do kogoś kto się na tym zna ;p
jezeli chodzi o jasne wlosy i ciemne lub kolorowe pasemka to zalezy jak jasne masz teraz wlosy jezeli masz je blad to niektore kolory niewyjda tak jak bys chciala wyjda o wiele jasniejsze ale jezeli przetszymasz je dluzej w folij to beda takiego koloru jakie chcesz tylko kolor bedzie sie zmywal szybciej uwiez mi zrobilam tak miaam blad wlosy i chcialam sobie dodac bordowe pasemka wyszly ladnie bo dosyc dlugo byly przetszymywane ale szybko sie zmyly i puzniejszy efekt byl troszke inny, ale jezeli chcesz to najpierw zrob sobie ciemniejsze pasemka a puzniej po jakims czasie na te pasemka zrob sobie kolor jaki chcialas powinny wyjsc bardzo ladnie. A jezeli chodzi o to ze kolor rozleje sie na cale wlosy to nie prawda idz do pozadnej fryzjerki i ona napewno Ci je bardzo ladnie zrobi, tutaj takze chodzi jak fryzjerka zmywa kolor gdy jest juz gotowy bo jezeli zmywa go razem z niefarbowanymi too wiadomo ze korol na niefarbowanych pasmach zalapie,wiec jak przyjdzie do mycia glowy musisz wiedziec ze najpierw powinna zmyc kolor i zostawic niemalowane wlosy w spokoju az kolor jej sie do konca splucze i wtedy napewno kolor sie nierozleje, mam nadzieje ze Ci pomoglam i powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorowe pasemka ;D Pytanie do kogoś kto się na tym zna ;p
Może lepiej zrób sobie doczepiane, takie nie wypłowieją.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Ostatnio na zachodzie (Niemcy, Belgia) przyszła moda na kolorowe pasemka. Dziewczyny mają po 1 niebieskim lub różowym. Mają to na stałe. Wiecie może czy mozna to zrobić u naszych fryzjerów? Jeśli tak to ile kosztuje taki bayer??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorowe pasemka
wydaje mi sie ze wystarczy doczepic sobie takie pasemko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mam kuzynke fryzjerke. Ona ciągle zmienia kolor włosów. Za każdym razem jak ją widze jest inaczej. Grzywka pomarańczowa z boku niebieskie, innego razu turkus z różem. Potem fiolet, błękit, brąz. Ślicznie to wygląda. NIestety w mojej szkole jest zabronione farbowanie włosów (gimnazjum). Ona chodzi do średniej, fryzjerskiej (tam z włosami można robić poprostu wszystko i sie nie czepiają, jeszcze chwalą za odwage)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a mi się takie coś nie podoba
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hey
![]() Z kolorowymi pasemkami to i u nas moda:P Nie ma z tym problemu, robi raczej każdy fryzjer, który farbuje włosy ![]() Ja miałam ochotę na kilka bordowych pasemek na wierzchniej warstwie włosów (więc nic dziwnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a macie jakies zdjecia z takimi wlosami ???
albo na brazie jakies wisniowe czy nie wiem co tam by pasowalo ![]() jakies dwa kolory czy cos takiego... byle nie czarny z blądem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
witam ja pracuje za granica w sklepie fryzjerskim. One uzywaja do tego szmponu koloryzujacego nazywa sie JEANS COLOR ewentualnie mozesz uzyc jeszcze CRAZY COLOR to jest jakby zwykly szampon z pegmentami myjesz pasemko jak szmponem zostawiasz na 10-15 minut i gotowe po tygodniu nie ma sladu chyba ze chcesz utrzymac pasmo to stosujesz raz lub 2 razy w tygodniu.
u mnie kosztuje to €15.95. nie mam pojecia czy takie cos dostaniesz w polsce, ale na prawde cos fajnego bo nie masz odrosyu i w kazdej chwili mozesz zmienic kolor pasma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Oooo, ja sie zastanawialam nad pasemkami czerwonymi, bo juz kiedys mialam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
anusia a szybko ci ten kolor sie zmył ??? czerwony??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze sie trzyma
![]() ![]() Kiedys jak mialam pasemka, to sie zmyly w tydzien... chyba zalezy czym sie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No ja mialam tak samo.. jak robilam keidys czerwone pasmeka na czarne wlosy to tylko przez peirwszy tydzien bylo slicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
To nie są pasemka, tylko spód
![]() ![]() Chciałabym krwistą czerwień... ale czym? dodam, żeto co mam robiłam farbą Palette XXL do pasemek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
fajnie to wyglada... mi chce fryzjerka wisniowy łeb zrobic ale nie wiem czy sie zgodzic :P chcialabym jakeis dwa kolory na głowie tylko niebw iem wlansie jakie.. byle nie blad z czarnym
![]() ogladalam dzisiaj do pasemek czerwone xxl.. i sie zastanawialam czy kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ale wiesz co ja zrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znalazłam w zbiorach 2 zdjątka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
A ja mam różowe pasma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A na takich troche ciemnych brazawych wlosach to palete by mi chyba nie chwycilo ? Zrobilam bym rozjasniaczem.. ale sie boje.. bo nie tak dawno robilam zeby nie miec czarnego i chyba spowrotem do czarnych wroce.. bo niewiem co mam z włosami zrobić...
chcialabym miec jakies dwa kolory... tylko nei wiem jakie ![]() ![]() Macie moze jakies takie fotki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
Ja juz kiedys podawalam linka z ciekawymi fryzurami i kolorami wlosow,wiec zapodaje jeszcze raz.Jest po niemiecku strona
![]() http://www.unisex-friseure.de/ ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
tam nie idzie zdjeci z bliska obejzec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
Wczesniej bylo mozna obejrzec ale nie mozna wtedy bylo zapisywac zdjec,teraz zrobili prawdopodobnie odwrotnie mozna zapisywac ale trzeba sie zalogowac.
![]() Zalaczam kilka zdjec ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
cd.
![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
cd;
![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.