![]() |
#1 |
BAN stały
|
Piosenki o policjantach
Witam, ktś może zna jakieś jeszcze?
Peja-997 Hemp Gru - Nienawiść Pono - Policyjne Miasto Patolog Skład- Jestem z..... Płomień 81 - Jestem przeciw WSP- Psy i to chyba znają wszyscy Mleko- Kto dogoni psa ![]() Jeszcze jakieś propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lux Mundi
|
Dot.: Piosenki o policjantach
Nie można zapomnieć przy takiej okazji
o poznańskim zespole 52Dębiec ![]() Mają spoorooo piosenek o takiej tematyce ![]() Najpopularniejsze : -Mamy tradycje, je*bać policję http://www.youtube.com/watch?v=qwqF8...endscreen&NR=1 -Dwumetrowy ch*uj http://www.youtube.com/watch?v=9Tc7LazsGuY Poza tym Firma: -"Je*bać psy' http://www.youtube.com/watch?v=llsmF...eature=related -'Każdy pies to faja' http://www.youtube.com/watch?v=E5PQJ...eature=related -'Reprezentuje JP' http://www.youtube.com/watch?v=u0Cmu...eature=related
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dziękuję Cindy28.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może:
Cliever- Gaz, gaz, gaz ![]() Andrzej Rosiewicz- Chłopcy Radarowcy ![]() Killaz Group- Panie Policjancie Może coś w stylu: Doniu- Uciekaj Hemp Gru- Zemsty nadejdzie czas Hemp Gru- HWDP Jak sobie coś przypomnę to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
dzięki bojatoja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mi przychodzi jezcze do głowy P81- Jestem przeciw
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() Jak coś mi się jeszcze przypomni, to napiszę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jamal - Policeman
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze:
Pih feat.D.W.A.- J*bać ich Vavamuffin- To on Jamal - Policeman ![]() WNB - Legalna mafia WzR- Chcą mnie zatrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
nie ma co, lista nam się wydłuża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Niew wiem czy oglądacie np. Sprawę dla reportera, wczoraj caly program był o policji i o tym jakimi są partaczami, a w Wiadomościach cały dzień trąbią, że mundurowi chcą podwyżek, no pusty smiech mnie po prostu ogarnął i wnerw. Strażakom, to bym jeszcze dałą, bo u nich widać efekty. Chociaż też wśród nich zdarzają się czarne owoce, co robią pożar za 10 zł, ale to patologia z OHPu. Najcześciej jacyś nieświadomi małolaci. Policji bym dała zero podwyżki, pasożyty społeczne, nie podoba się, to nikt ich nie 3ma na siłę. Wielce się napracują. 15 lat i on już emeryt. Jak się nie podoba, to niech idzie na emeryturę i idzie na taksówkę albo do marketu na ochroniarza. Praktycznie w każdym programie Pani Jaworowicz, w Uwadze, Interwencji czy w Ekspresie Reporterów jest coś złego na ich temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jeszcze Mleko-Kto dogoni psa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda obydwie prace są niebezpieczne, ale chyba bardziej niebezpieczna jest policjanta, bo coraz więcej jest takich hooliganów, co za nic ci nóż w brzuch wsadzi. Obydwaj przedstawiciele jak na taką pracę mają niskie zarobki...a te zarobki co rząd pokazuje to pic na wode. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- btw. wyobrażasz sobie 60-latka ścigającego przestępcę? Ja nie, bo z pewnością nie ma takiej kondycji fizycznej jak 30-latek. Co prawda taki 60 -latek mógłby siedzieć potem w księgowości, ale ileż księgowych potrzebuje policja? No chyba nie tyle, co tych z prewencji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
NWA - Fuck da police
KRS One - Sound Of Da Police
" A czym byliby ludzie bez miłości? GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć" Edytowane przez paniKA88 Czas edycji: 2012-01-06 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy jakbyś na co dzień miała do czynienia z jakimiś bydlakami, którzy bez mrugnięcia okiem zadźgają innych,naoglądała się zgwałconych kobiet i dzieci- to miałabyś takie samo zdanie. Mało tego- nie każdy policjant idzie na emeryturę po 15 latach- bo ta emerytura to zaledwie 1/4 z ich pensji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
to już jego sprawa jaką będzie miał emeryturę. Wiadomo, że i tak później każdy z nich dprabia i ma min. drugie tyle. Coraz więcej wśród policji partaczy o czym mówią ww programy i nie ma co udawac. Nie uważam, że wojskowi czy policja zarabia mało i już. W porównianiu do innych zarabiają dużo. Jeydnie zgodzę się z tym wiekiem, że jako 60latek nie będzie ganiał za bandziorami, a ja miałam do czynienia z takimi w pracy i zarabiałam dużo mniej od nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
i wcale kokosy to nie są. Coraz więcej też partaczy wśród lekarzy, prawników etc- a wszystko dlatego, że pokutuje jeszcze rozumowanie z czasów komuny- jeśli dasz w łapę, to będzie lepsza operacja czy rozprawa- sami ich tego uczymy, a później płacz, że nic się nie da w Polsce załatwić bez koperty. I strach gdziekolwiek iść bez hajsu, bo inaczej wszystko spieprzą. Akurat te resorty nigdy zarabiać mało nie będą- w żadnej innej pracy nie masz takiego zagrożenia zdrowia i życia, więc szczerze powiedziawszy nie dziwię się, że wołają o podwyżki, tym bardziej, iż te 'genialne' zarobki są tylko na papierze- jak odliczysz zusy i całą resztę to zostaje w odniesieniu do tego co robią- nie za wiele. A pokaźne gaże mają jedynie Ci- zasłużeni, ze stażem lub na wysokich stanowiskach. Wiesz- wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma, każda praca lepiej płatna, której nie wykonujemy. Jeśli chodzi zaś o policję jako całokształt- zgodzę się, że dobrze nie jest, ale to akurat wina władzy i polityki, którą uprawiają Ci- na Wiejskiej. Tam obcinać pensje, a nie krawężnikom, którzy muszą użerać się z hołotą za psie pieniądze. I nie bronię tu nikogo- trzeba być obiektywnym, są ludzie i ludziska, księża i księżyska, policjanci i psy. Wszędzie można znaleźć zło. A jeśli tak zazdrościsz kasy, to idź na policjantkę, ciekawa jestem co wtedy powiesz na zarobki i obowiązki w pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
no co ty, nigdy bym nie chciałam być poicjantką, ani żoną żadnego mundurowego, a w szczególności policjanta cyz wojskowego. Przerąbane w 90%. Znam ich dużo, wiem, że dorabiają i źle im się nie powodzi. Nie znam żadnego policjanta co by biedę klepał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy z nich przeszedł na emeryturę po 15 latach, że tak mu się powodzi? Widziałaś odcinek enty i tych wielkich zarobków? I jeszcze zależy jak rozumiesz słowo powodzi- bo można wcale nie zarabiać kokosów a żyć n przyzwoitym poziomie. Co do programów, widziałam również wiele takich które o policjantach mówią dobrze, pokazują tych którzy nawet nie będąc na służbie stracili zdrowie a czasem i życie stając w czyjejś obronie. Może takie tez pooglądaj. Edytowane przez despa Czas edycji: 2012-01-07 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Sporo z nich wyjeżdża za granicę, bo są jeszcze w młodym wieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe dlaczego skoro w Polsce maja tak dobrze wg Ciebie? Młodzi, starsi- osoby, które nigdy nie pracowały w służbach mundurowych też wyjeżdżają- to co wrzućmy ich do jednego wora-wg którego oceniasz, co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to co piszesz jest poprostu chore ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
Talkshit, odnoszę podobne wrażenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Nie dzwonię, bo nie mam po co, nie jestem jakaś patolgoia czy kryminał tylko z takimi pracuję, pisałam dlaczego ich nie lubię, znam ich sporo i jakś żaden zn ich mi nie podpasował, w tym wujek, poza tym oglądam dużo programów typu: Uwaga, Interwencja, Sprawa dla reportera, Ekspres reporterów itp. i jak tam o nich słyszę i o ich pracy, to mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Antoś Szprycha - "Policyjna pała " http://www.youtube.com/watch?v=4e9iKnIIevI
Tak na poprawę humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
HappySad - "Wrócimy tu jeszcze"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.