|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ku pamięci Jan Paweł II
Zapraszam wszystkich na strone http://www.jp2love.pl/ poświęconą pamięci o papieżu Janie Pawle II. Pozdrawiam
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Można tutaj przesłać swoje zdjęcia z Janem Pawłem II ,zobaczyć unikatowe pamiątki i ciekawe wypowiedzi sławnych ludzi. Może wy też macie coś ciekawego do powiedzenia na temat błogosławionego Jana Pawła II |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ku pamięci Jan Paweł II
Wysłałam jedną fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie mam zdjęcia z Janem Pawłem ani żadnych wspomnień z osobistych z Nim kontaktów.
Jestem osobą niepraktykującą,ale Jan Paweł był dla mnie niekwestionowanym autorytetem w wielu sprawach.To prawdziwy człowiek Renesnsu,otwarty umysł i wielkie serce.Dlatego bardzo mi się nie podoba mania stawiania Mu pomników.On sam powiedział kiedyś,że najwspanialszym pomnikiem byłby dla Niego taki,który będzie słuzył szczególnie dzieciom i młodzieży.A więc świetlica,stypendium,dom starców....Ale uwzięlismy się i stawiamy nieforemne klocki,staruszka zgarbionego,podpartego laską,ciężko schorowanego człowieka.A ja chciałabym aby w mojej wdzięcznej pamięci pozostał piękny,wysportowany,uśmie chnięty mężczyzna jakim przecież przez długie lata był nasz Papież. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
['] światełko pamięci
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki serdecznie za link!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.