|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Najlepsze, sprawdzone sposoby
Hej! zapewne juz gdzies taki temat byl ale ja nie moge go znalesc a wiec postanowilam załozyc nowy.. chodzi w nim o to aby pisac sprawdzone sposoby na zrzucenie kilogramow.. jesli ktos ma pisac odpowiedzi typu : mniej zryj, to lepiej aby nie pisał...
Ja podam ze stosowałam rozych juz diet.. teraz jestem na etapie picia octu jabłkowego z wodu, i powiem ze powoli widac efekty... stosowałam rozne sposoby: owijałam sie folia na noc (brzuszek robił sie mniejszy), brałam rozne tebletki ale malo efektowne... wy jakie macie sprawdzone sposoby??
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze, sprawdzone sposoby
Najlepiej to usta sobie zaklej tą folią, nie będzie wtedy jak jedzenia wciskać...
![]() A tak poważnie, to jak działa ta magiczna folia?Pali tłuszcz przez noc, czy co? Poza odparzeniami nie widzę efektów... Ludzie, na każdym wątku jet to wałkowane...Zdrowe odżywianie, ograniczenie cukrów i ruch, ruch i jeszcze raz ruch. Bez tego żadna folia nie pomoże... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, zdrowe odżywianie to podstawa - nie żadne głodówki, to może doprowadzić do wyniszczenia organizmu. Podobnie z suplementami diety trzeba uważać. Stosuję aktualnie Novalium Figura, ale tylko ze względu na to, że jest to lek oparty na składnikach naturalnych - kupuję go przez internet na soeco.pl, nie wiem szczerze mówiąc, czy jest dostępny w aptekach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Koleżanka też namawia mnie, żebyśmy spróbowały tego środka - Novalium Figura. Ona stosuje i jest zadowolona. Mówi, że nie ma efektu jo jo i nie czuje już takiej chęci na słodycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Matko kochana dziewczyna pyta o sprawdzone diety,patenty itd. ,a nie jak się odżywiać,bo to to już wie,także nie rozumię o co chodziło z tym zaklejaniem buzi folią ludzie dziewczyny najpierw przeczytajcie pytanie zadającego ,a póżniej się wypowiadajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Odrzucić słodycze i białe pieczywo najlepiej nie używać masła i tmp. na obiad chude mięso gotowane albo grillowane i jakieś warzywa bez sosów na oleju można skropic lekko oliwą wieczorem i późnym popołudniem jeść raczej białko czyli jogurty naturalne serki wiejski szynke chudą najleoiej drobiową i waga poleci po miesiącu napewno plus ruch
z trików podobno szklanka soku z 1 cutrymy z pieprzem pomaga na przyspieszenie metabolizmu na zachamowanie głodu polecam błonnik taki w proszku dodaje się do wody i pije w cigu dnia zapycha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Nie zawsze samozaparcie pomaga. Wydaje mi się, że suplementy diety pomagają w "mobilizacji". Często zmniejszają łaknienie, chęć sięgania po słodycze. Novalium figura o którym wcześniej pisałam ma w sobie naturalne składniki, które uspokajają i nie dojada się w sytuacjach stresowych. Zaczęłam to stosować i czują się dużo lepiej jeśli chodzi o samoocenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
napisz do mnie na PRIV
dietkuję sobie zdrowo-rozsądkowo : 121 dzień (dziś właśnie mija) jak masz ochotę zapraszam ![]() porozmawiamy sobie ![]() Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-12-29 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
najlepiej to dieta MŻ (mniej żreć)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
otóż to.niby takie proste a tak trudne
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Błonnik Granex, w granulkach, bardzo fajnie się pogryza, a nie ma kalorii jak ciastka orzeszki etc
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nieprawda ze MŻ to bardzo trudne
trudne są 1-sze dni , potem idzie jak spłatka , wchodzi w krew , wchodzi to w nawyk ( bardzo miły nawyk - bo są fajne i sympatyczne postępy ) od niedawna piję zieloną herbatę z miodem (miodu na filiżankę - jedynie pół łyżeczki) po 1-sze zdrowo dla skóry i organizmu , po 2-gie dla zdrowia (na przeziębienia) , po 3-cie zielona herbatka usuwa wolne rodniki , zmniejsza łaknienie (bynajmniej w moim przypadku) w Święta sobie pojadłam a jakże takie pyszności były , starałam się jeść wszystko ale co 3h (ciasta też ! snickersy,3-bity,serniki,pierniki,sza rlotki ![]() ![]() życzę wytrwałości oraz nie igranie z różnymi suplementami diety gdyż nie jest to obojętne dla naszego zdrowia. pa Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-12-27 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Musze się odezwać bo jak czytam o foliach to mnie korci...
![]() Nawet nie skomentuję tych "sposobów". Powodzenia ![]() Dobra, zbilansowana dieta. Zmiana nawyków. Praca nad sobą (np. stresy, smutki, radości przerabia się u psychologa a nie w lodówce) - to nie do autorki, to do wszytkich kobietek. Ruch. Nie musi być od razu profesjonalny trening. Wyleczyć choroby typu tarczyce itp. Nie czytać bezwartościowych wpisów w Internecie i na str www. Lepiej poczytać wizaż - podane są linki i jest milion wątków edukacyjnych. Nie konczyć na deklaracjach i planowaniu - zacząc działać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MarzenMoc;31267003]Musze się odezwać bo jak czytam o foliach to mnie korci...
![]() Nawet nie skomentuję tych "sposobów". Powodzenia ![]() Marzenko , masz rację (poniekąd) najlepsze efekty używania tych specyfików daje połącznie guam lub innych preparatów na bazie alg które stosuje się w profesjonalnych gabinetach kosmetycznych ale wiąże się to z "money,money" dlatego też ja robię sobie sama tego typu zabiegi tzw. body wrapping w domu wieczorem (aczkolwiek nieczęsto - z braku czasu) , stosując wszelakie kosmetyki wpływające na zmniejszenie cellulitu lub wyszczuplające na bazie kofeiny,alg itp... . tu bardziej działa podświadomość i nastawienie psychiczne , patrząc na wygląd moich ud nie wierzę iż to działa - ale może trochę pomaga ![]() zresztą preparaty w cenie 10-20zł nie zdziałają wielkich cudów , to fakt... ale jak ktoś się po tym lepiej czuje , to czemu nie ? wszystko jest dla ludzi .... ciepło pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.