|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyki używane przez fryzjera, prostowanie, wygładzanie!
Witam wszystkich! Wczoraj byłam u fryzjera farbować włosy, wszystko wyszło super, ale ja nie o tym. Fryzjerka po wszystkim, kiedy wysuszyła mi włosy rozsmarowała w dłoniach jakąś substancję i wklepała mi ją we włosy. Po suszeniu wyglądały jak zupełne siano, no ot, po prostu takie włosy jak po suszeniu w domu. Po użyciu magicznego kosmetyku włosy stały się wygładzone, mocne i błyszczące a nawet prawie proste.
Ogólnie włosów tam nie prostowałam, ale ten świetny efekt utrzymuje się dość długo. Bywałam w różnych salonach i zawsze na końcu fryzjerka wcierała mi coś we włosy a potem były takie piękne! Moje pytanie to-co to było? Zupełnie się na tym nie znam, ale to chyba nie jedwab? Z tego co wiem nakłada się go na wilgotne a nie suche włosy i w dodatku sprawia, że są raczej ciężkie, tłuste. Czy możecie od razu podać konkretny kosmetyk, firmę? Cokolwiek to jest, cena nie gra dużej roli, na takie włosy jestem w stanie wydać wszystko co mam! Z góry dziękuję i pozdrawiam! ; )
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki używane przez fryzjera, prostowanie, wygładzanie!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Teraz to za późno, z resztą chodzi o to, że fryzjerzy robią tak we wszystkich salonach, a ja chcę wiedzieć chociaż jakiego rodzaju to kosmetyk.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
może balsam prostujący włosy ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
wiem o czym mówisz, ja tez uwielbiam wlosy po wyjsiu od fryzjera, moja fryzjerka uzywa produktów matrixa, dostaniesz na allegro na pewno
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, no i jedwab można nakładać na suche włosy i odpowiednio nałożony nie sprawi, że włosy będą wyglądały na tłuste Wszystko to kwestia wprawy w aplikowaniu kosmetyku.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
gdy mnie ostatnio ścinali to właścicielka pytała gejuszka który mnie ścinał co mu się kończy żeby mogła jechać kupić i prosił ją o produkty Leo i jeszcze jakiejś firmy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
jedwab lub jakiś olejek wygładzający
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
miałam taką samą sytuację i po prostu zadzwoniłam następnego dnia do fryzjera i spytałam czego uzył na koniec do wygladzenia. Było to to cudo
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...am.html&next=1kupuję uzywam i kocham ![]() kupuję taniej na allegro, jest kosmicznie wydajny, wystarczy mała ilość i zapach...... piękny. Polecam. Nic lepszego do wygładzenia włosów nie używałam. A uzywalam mnostwo kosmetyków. jestem wlosomaniaczką
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

13.03.2008