|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: GRUDZIEŃ u Capuccino- resztki drogeryjne, minerały
mozna?
cos u mnie za kilka rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;31090193]Coś pewnie wybiorę, tylko czekam na decyzję Fiolki, co wybierze sobie
![]() Ok, to daj znać jak już będzie wiadomo, co zostaje ![]() Pozdrawiam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
LUMIERE- róż "Ditto O". Próbka, praktycznie cała.
LUMIERE- ok 2/3 próbki "Sheer Silk Powder" (nie połyskuje- uprzedzam) LUMIERE- róż "Wild Rose", sample jar + proszek z woreczka (jest wiec ok 2g). Zastanawiam się nad oddaniem. Oczywiście oddałabym w woreczku LUMIERE- róż "Apricot", op.4g, prawie cały. Zastanawiam się nad oddaniem. najbardziej podobają mi się te 4 rzeczy ![]() Może znalazłabyś jakąś czwartą rzecz u mnie ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To fajnie, a co konkretnie byś ode mnie chciała za
Sericite Mica & Metchicone- 10g Minerały: LUMIERE- Delicate Pink- róż, próbka LUMIERE- próbka różu "Fresh Roses" Cheruba mogę zrobić tylko tak jak napisałam w wątku malutka próbkę, bo sama go uwielbiam. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Mogę to oddać, co wymieniłaś, za to co chciałam u Ciebie. Cheruba też moge zrobić próbkę ![]() Jeśli pasuje zapraszam na pw. ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ok
a ile tego wild rose mogłabym dostać?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dobrze, a jeszcze na jaką ilość lemon chiffona ja się zgodziłam ??
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
ok czyli mamy tak:
U Ciebie: LUMIERE- róż "Ditto O". Próbka, praktycznie cała. LUMIERE- ok 2/3 próbki "Sheer Silk Powder" (nie połyskuje- uprzedzam) LUMIERE- róż "Wild Rose", sample jar + proszek z woreczka (jest wiec ok 2g) minus pół próbki strunowej (mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam. Bo najpierw napisałaś że pół łyżeczki a później że pół próbki strunowej a próbka strunowa to zwykle 1ml czyli 1/4 łyżeczki) LUMIERE- róż "Apricot",odsypka ( wielkości sampla) U mnie: odsypka cienia Lemon Chiffon- Lumiere - 1.5 ml Lumiere Lavender Pearl - mała odsypka 0k 0.5ml ? *Crystaline - Canary Diamond - sampel -Meow *Korat 2 - Undereye concealer - sampel -Meow zgadza sie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.