|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Związek na odległość, miłość, seks, jak przywiązać partnerkę do siebie.
Witam,
Mam na imię Tomasz, mam 28lat. Znam się ze swoją partnerką rok czasu. Jednak od 3 miesięcy się dopiero spotykamy razem. Niestety już teraz dzieli nas spora odległość pozwalająca się spotykać około 6 dni w miesiącu. Ja mam bardzo dobrze prosperujące biznesy, a ona dostała wymarzoną pracę oddaloną od nas o 350km. Jednak charakter jej i mojej pracy, pozwolą nam się spotkać maksymalnie 2 razy w miesiącu po 3 dni. Mogą być miesiące gdzie się nie spotkamy, albo gdzie spotkamy się więcej razy. Dodatkowo jej rodzina nie jest za mną(woleli by lekarza itp.) Myślałem zrezygnować z swojego biznesu, jednak ja na ten moment zarabiam 4 razy więcej niz ona i biznes idzie super. Niestety jest czasochłonny i nie da się go łatwo odejść. Czy tak młody związek ma szanse na przetrwanie? Obiecała że 1,5 roku może 2 lata i zrezygnuje z pracy aby założyć ze mną rodzinę. Boje się jednak że jak będzie sama, samotna i ktoś się zakręci, to ją stracę. Strasznie ją kocham. Co o tym myślicie? Są szanse? Będę teraz z nią 5 dni z rzędu. OStatnie spotkanie, bo później ma szkolenia i przez 4 tyg nie będzię mogła się spotkać. Dlatego pytania. Co mam zrobić aby cały czas o mnie myślała? Czym jej zaimponować aby mimo rozłąki nigdy nawet nie pomyślała o kimś innym? Będziemy się kochali, dlatego chciałym aby to było uprawianie miłości o której będzie pamiętała całę życie Dlatego czym jej zaimponować w trakcie uprawiania miłości? Na co zwracać uwagę? Co zrobić aby doszła w czasie seksu? Na ten moment dochodzi tylko poprzez pieszczenie oralne. Jak zrobić to najlepiej jak się da? Jakie pozycje, które dają przyjemność a nie są trudne do realizacji. Chciałym aby to było wyjątkowe. Dziękuje za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Związek na odległość, miłość, seks, jak przywiązać partnerkę do siebie.
Cytat:
Albo się kocha, i wtedy tak się czuje, albo nie i się tego nie czuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Zrób wszystko, żeby było jej przyjemnie.
Ale spróbuj zachowywać się naturalnie ![]() Przy tak młodym związku trudno cokolwiek wyrokować. Wydaje mi się, że po prostu co będzie, to będzie. Albo zaiskrzy, albo nie. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A myślałeś o przeniesieniu biznesu do tego miasta co ona? Nie wiem czy się zajmujesz, ale wydaje mi się, że to byłoby możliwe
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.