|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
paznokiec-help!!!!!!!!!
Jak odpinalam pasy w samochodzie -zlamalam paznokiec nie moge go uciac bo boje sie ze poleci dalej a zlamalam go prawie do polowy placa -niewiem co robic?? pierwszego ndia nosilam plaster a wczoraj pomalowalam bardzije tym samym lakeirem i nic, dizs trzymam tasme klejaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: paznokiec-help!!!!!!!!!
To zalezy jeszcze jak dlugi byl paznokiec, radzilabym delikatnie przypilowac go albo przyciac bo jak dalej jest dlugi to mozesz go znowu o cos zachaczyc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moje paznokcie sa dosc dlugie(lubie je zdobic i w ogole) i strasznei zal mi ej wszystke sciac niedlugo ide na slub z moim facetem i chcialabym meic ladne zadbane paznokcie a tu jedne musila sie zlamac ,jak pisalam to zlamal sie do polowy palcai narazie staram sie kombinowac jak moge by nei scinac bo wiem ze jak ejden bym sciela to reszte tez musze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57385
poczytaj ten watek, tam bylo o klejeniu zlamanych pazkokci moze to ci sie przyda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A kiedy idziesz na slub?Bo mozna by sciac je, a potem odzywic preparatami na wzrost paznokcia albo nakleic cus w ostatecznosci, jakies tipsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.