|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
tablet na prezent
Dziewczyny mam nadzieję, że możecie mi pomóc. Szukam tabletu na prezent dla mojego faceta. Mogę przeznaczyć na niego 1000 złotych. Jeśli macie jakiś sprawdzony i dobry sprzęt to proszę podajcie mi model, będę bardzo wdzięczna za informacje.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tablet na prezent
ja moge polecic Kindle fire, sama mam od roku i jestem bardzo zadowolona
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli to wydatek 1000 zł to nie ryzykowałabym w ciemno... a on się orientuje w ogóle w sprzęcie czy nie bardzo? Kindle na przykład nie jest właściwie tabletem, tylko bardziej ebook readerem, ma zmodyfikowaną wersję Androida. Więc zależy, do czego będzie go używał.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kindle fire jest tabletem z funkcja ebook readera. Maz mi go tak skonfigurował, ze mam i zmodyfikowanego Androida i normalnego, wystarczy jeden klik i sie przelaczam.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Za tą cenę kupisz już spokojnie Samsung Galaxy Tab, który jest przecież jednym z lepszych tabletów. Nowego 7 calowego ze sklepu kupisz spokojnie, nawet za sporo mniej niż tysiaka. Ewentualnie z przekątną 8.9 można coś upolować, ale to już bardziej od osoby prywatnej która sprzedaje nowego np jakiś nietrafiony prezent. Widziałam też używane 10 calowe w dobrym stanie ale to też zależy od podejścia, czy chciałabyś używany na prezent. Ja np wiem, że mój TŻ wolałby używany a lepszy niż z w tej samej cenie nowy
![]() Co do rozmiarów to zależy do czego będzie używał, ja np mam tablet 7 calowy i jest super do przejrzenia na szybko stron, do pogrania sobie w jakieś gierki logiczne w kolejce do lekarza czy poczytanie książki (ale to też niedługo bo oczy się męczą). Jeśli miałby mieć jakieś większe przeznaczenie, do pracy czy dłuższego używania to polecam większy ekran, ale jeśli czysto rozrywkowo - 7 spokojnie wystarczy szczególnie, że jest cudownie mały i łatwo transportowalny
'Oh, I wish I could, but I don't want to..' 20.01.12 - Pani Inżynier ![]() 10.02.12 - Pani Kierownica Edytowane przez lunerin Czas edycji: 2012-12-01 o 10:16 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam Asusy, tylko nie wiem jak stoją z ceną, ja już prawie 2 lata temu kupowałam, coś chyba 1800, więc może staniał połowę?
Jestem bardzo zadowolona, najważniejsze żeby miał ekran pojemnościowy...
|
|
#7 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja teraz dostałam od Mikołaja
Samsunga Galaxy Tab 2 10.1, ale to już droższy wydatek. W każdym razie mogę polecić. Mikołaj sam zdecydował, nie pytając mnie o zdanie i dużo przepłacił, bo na all. można nowe upolować w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bronilam sie dlugo,wmawiajac sobie,ze mi niepotrzebny,a teraz sie obejsc bez niego nie moge
|
|
|
|
#9 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Samsung Galaxy Tab - jesli ktoś lubi Androida
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Samsunga Galaxy Tab 2 10.1, ale to już droższy wydatek. W każdym razie mogę polecić. Mikołaj sam zdecydował, nie pytając mnie o zdanie