|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
praca w CCIG Wrocław- jak tam naprawdę jest?
witam. skończyłam w tym roku liceum, napisałam maturę i od października zaczynam zaoczne studia. szukam aktualnie pracy i jakoś słabo mi to idzie. dużo czytałam o cccig, wszędzie trafiam na ich ogłoszenia, ale opinie o tym pracodawcy są bardzo skrajne. właściwie w internecie czytałam same negatywne opinie o tej firmie- trafiłam może na ze 2 dwie opinie pozytywne. jednak mój przyjaciel tam pracował kilka miesięcy i bardzo sobie chwalił. natomiast inni moi znajomi mają całkiem odrębne zdanie... wszyscy mówią, że masakra, że liderzy tobą pomiatają, że ciągle ktoś nad tobą stoi, że stres, że praca dla zdesperowanych... koleżanka mi opowiadała , że miała tak okropną manadżerkę, która ciągle nią pomiatała, że koleżanka codziennie wracała z pracy z płaczem... opinie są różne.
sama nie wiem co robić. nigdy wcześniej nigdzie nie pracowałam, nie mam doświadczenia, więc myślę, że to byłoby okej na pierwszą pracę. co Wy na to? jakie są wasze doświadczenia z ccig? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: praca w CCIG Wrocław- jak tam naprawdę jest?
dodam pytanie,
wymagają w tym CCIG zrobienia minimalnego planu sprzedaży którego jeśli pracownik nie zrobi to zwalniają ? czy to jest praca typu rozmowa, a sprzedaż jak idzie to ok, a jak nie zrobisz dużej sprzedaży to nie ma problemu czy jednak jest ciśnienie na sprzedaż pod groźbą zwolnienia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.