|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy istnieje taka spódnica? :) Pomóżcie dziewczyny
Chciałabym zacząć nosić w końcu spódnice, dodam że do mojej figury pasują tylko rozszerzane,rozkloszowane na dole (wszystkie odcisłe,zwężane,proste bądz ołówkowe odpadają,nad czym ubolewam...
) i tu pytanie-czy sa takie spódnice,rozszerzane właśnie,przed lub za kolano, w których fajnie będzie wyglądać 20-latka? jak do tej pory spotkałam się tylko z takimi przeznaczonymi dla starszych ode mnie pań( nie chcę tu nikogo obrazić) ,a nie chcę się postarzeć. Być może chodzę do nieodpowiednich sklepów,ale nie spotkałam jeszcze takiej spódnicy,która byłaby fajna,młodzieżowa kobieca i nie wygladałaby jak babcina... jesli któraś z Was taką gdzieś widziała,poprosiłabym o wklejenie zdjęcia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy istnieje taka spódnica? :) Pomóżcie dziewczyny
Ja mam taka propozycje, sama ją mam w wersji czarno białej, jest przed samo kolano, i wcale nie wyglada jak dla starszej pani
![]() teraz jest na wyprzedazy za 40zł, naprawde za ta cene jest fajna, sa te kolory i jeszcze trzeci zielono-brazowy Sklep h&M |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi się podobaja,dziękuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz słyszę żeby takie spódnice wyglądały babcinie ...
![]() również mam tą spódnicę, którą wkleiła patihipi i wiele w tym fasonie bo własnie czuję się w nim dziewczęco, zwłaszcza jeśli spódniczka jest np w groszki czy kwiaty.to jest fason uniwersalny i uważam że kobieta w każdym wieku moze wyglądać w takiej spódnicy dobrze (dyskutować można co najwyżej o długości czy wzorze) Poza tym strój tworzy także reszta ubrań i dodatki, więc odpowiednio zestawiając daną spódnicę mozesz uzyskać wizerunek dziewczęcy, seksowny, babciny również czy jakikolwiek tylko chcesz
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna, jaki to materiał? Grubszy czy raczej cieniutki?
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Moje rozkloszowane:
- czarna, lejąca (dająca efekt Marylin Monroe :P), tuż przed kolano, Camalieu - wściekle czerwona, co jakiś czas ma jakby plisy, jest jakieś 10 - 15 cm przed kolano (ale ja niska jestem), też Camalieu - beżowa, plisowana w przodu, moim zdaniem świetna, ale dość ugrzeczniona, Reverved - kolorowa kwiecista x 2 (orsay i lumpek) I w żadnej nie wyglądam babcinie, wszyscy mówią, że kobieco |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Materiał jest grubszy nie gniecie sie, jestem naprawde zadowolona z niej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

) i tu pytanie-czy sa takie spódnice,rozszerzane właśnie,przed lub za kolano, w których fajnie będzie wyglądać 20-latka? jak do tej pory spotkałam się tylko z takimi przeznaczonymi dla starszych ode mnie pań( nie chcę tu nikogo obrazić) ,a nie chcę się postarzeć. Być może chodzę do nieodpowiednich sklepów,ale nie spotkałam jeszcze takiej spódnicy,która byłaby fajna,młodzieżowa kobieca i nie wygladałaby jak babcina... jesli któraś z Was taką gdzieś widziała,poprosiłabym o wklejenie zdjęcia