|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Muszę coś zmienić w wyglądzie! pomocy
CHYBA ZAŁOZYŁAM WĄTEK W ZŁYM DZIALE- SORKI TO NIE SPECJALNIE- I PROSZE O PRZENIESIENIE;0
Hej mam 24 lata, dwójkę dzieciakczków .....ciąża zmieniła moją figurę i od kiedy pamiętam wciąż chec schudnąć ale na chceniu sie konczy...czasami zgubioe 3-5 kg i wtedy jest wow ![]() Ale Was chciałam prosic o poreade w sprawie fryzury i makijazy mam włoski cienki dłuższe niż do ramion, nigdy nie farbowałam bo w sumie ten odcien naturalny blondu jest ok. Ale co z uczesaniem nie umiem tapirowac ani układac włosów - przyjaciólka mówi ze "ulizasa"sobie robie............ Do tego moja twarz duży nos i małe oczy- mam duża wade krótkowidz i do tego astygmatyzm.Przez co jedno oko w ogóle nic nie robi. Asymetria moich oczy mnie wkurza szczeg.ólnie na fotach to jest widoczne jedno oko takie drugie takie. Nie chce się dowartościowac przez ten wątek chce po prostu waszych porad co moge zmienic. pozdrawiam Co do stroju ![]() mam dośc spory brzuch i figure chyba jabłko. Ale zaczełam nosic bokserki kolorowe na wierzch kardigan lub marynarke i spodnbie z wyzszym stanem rurki zeby ukryc i spłaszczyc brzuch ![]() A nietoperza wyrzuce ![]() Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2011-12-16 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Muszę coś zmienić w wyglądzie! pomocy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
może z grzywką było by lepiej?
tu fotka w krótszych i bez make-up- nie przestaraszcie się ![]() Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2011-12-15 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wyglądasz bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem zainwestuj w lepsza garderobe, na 2 zdj to poncho<tak sadze> strasznie Cie poszerzylo, w dodatku te paseczki. nie widac dokladnie jaka masz figure wiec ciezko doradzic
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Z grzywką też Ci bardzo ładnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jesteś bardzo , bardzo ładna
![]() Najlepiej, najkorzystniej i w ogóle super wyglądasz na 1 zdjęciu, włosy, fryzura, kolor, grzywka fajnie zaczesana , trochę dłuższa świetnie Ci pasuje i Ja na Twoim miejscu taki styl bym obrała. W okularkach Ci ślicznie. Jeśli chodzi o figurę, - nie jest źle, chociaż dokładnie Twojej figury nie widać. Na pewno zrezygnuj z tego poncza- nietoperza czerwonego w szare paski, poszerza Cię. Na Twoim miejscu wybrałabym kolory jasne, szare, ewe.błękitne, pastelowe - jeśli chodzi o kolor ubrań. Mam chyba podobną figurę do Twojej, wybieraj marynarki, żakiety, bluzki z paskiem w talii ( podkręślisz nieco talię). Spodnie klasycznie czarne rurki, zawsze wyszczuplą + oczywiście szpilki ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz naprawdę nieźle, jedyne czego mi naprawdę brakuje to odrobina różu albo bronzera na twarzy, żeby ja ciutkę ożywić i wymodelować, bo jesteś dość blada i twarz wygląda tak płasko
![]() Nie musisz robić żadnych tarpiów wystarczy trochę włosy podnieść u nasady przy suszeniu, to nada im objętości, dzięki czemu nie będą takie smutne i przylizane.
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
1) jestes ladna wiec drastycznych zmian mysle ze nie trzeba
![]() 2) ja uwazam ze te oprawki troche Cie postarzają... soczewki nie wchodzą w gre? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Fajnie ze wrzuciłam to foto w tym nietoperzu- ja na prawde myslłam ze fajnie w nim wyglądam!!!!!!!!!!!
dzieki za pomoc. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- niestety bez okularów czuje się jak jeleń pozatym bardzo brzydko wyglądam bez okularów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Popieram to co napisały wcześniej dziewczyny. Wyglądasz w porządku, zmieniłabym tylko garderobę, np. to ponczo jakoś Cię postarza
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
w długich włosach wyglądasz bardzo ładnie. Nie obcinaj. Masz również bardzo ładny kształt brwi. Możesz bardziej je akcentować. Co do figury, to z doświadczenia mogę polecić zakup steppera, albo płyty z ćwiczeniami i ćwiczyć co drugi dzień. Zacznij od 5 minut. Zobaczysz efekt po 3 tyg. Będziesz ważyć więcej, ale wysmuklejesz. Mięśnie są cięższe od tłuszczu.
Podpatruj filmy na you tube o makijażu i fryzurach. Mnie kilka zainspirowało. I pamiętaj, że dbanie o siebie to nie wybór, to obowiązek kobiety, żeby czuć się piękną, zdrową i to kapitał na dalsze lata (zdrowie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dłuższe włosy, żadnej grzywki, wywalić wszelkie nietoperzowate workowate ciuszki, w kobiecych będziesz wyglądać ekstra
![]() Buzię masz śliczną, trochę różu na policzki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
do twojego tupu urody najbardziej pasują długie, proste blond włosy, bez grzywki, czyli takie jakie masz
![]() popracuj nad makijażem, strojem, co do fryzury, to może pomyśl nad innym upięciem włosów niż przedziałek z boku, przykłady: http://fryzurki.blox.pl/resource/ann...ccordhair1.jpg http://www.zeberka.pl/img/a/368.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
mysle ze makijaż oczu nie wychodzi mi chyba najgorzej- no policzki musze mocniej podkreślić;0
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- ktoś jeszcze doradzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wyglądasz moim zdaniem bardzo ok, kilka moich propozycji:
1. na pierwszym zdjęciu wyglądasz bardzo dobrze, może warto pomyśleć by od czasu do czasu wyprostować włoski? 2. proponowałabym jednak troszkę delikatniejszy makijaż na na pierwszym zdjęciu, chodzi mi konkretnie o rozjaśnienie wewnętrznych kącików oczu, taki makijaż uważam jest ok, ale bardziej na wieczór, w dzień polecam delikatniejszy, mocny makijaż postarza. 3. tak jak dziewczyny pisały, sweterek nietoperek wyrzucamy ![]() 4. polecam róż do policzków, naprawdę przy nałożeniu niewielkiej ilości różu można uzyskać genialny efekt ![]() 5. nie uważam byś powinna przechodzić na jakąś dietę itp jednak regularne treningi bardzo Ci pomogą wyrzeźbić sylwetkę i jednocześnie nabierzesz pewności siebie, a endorfiny zadbają o Twoje dobre samopoczucie. Daj znać jak już podejmiesz decyzję co do zmian i czekamy na efekty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
brwi masz naturalnie takie cieniutkie czy skubiesz?
Bo ja bym je na Twoim miejscu trochę poszerzyła i może dała henne jasny brąz ![]() Ogólnie na plus, fajna z Ciebie babka ![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
brwi troszke subie ale nie za bardzo ale przy małych oczach musze miec ciensze brwi zeby otworzyc troche oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz super!
Ja ważę 68 kg - 70 kg przy 170 cm i wyglądam grubiej niż Ty, większy brzuch i grubsze nogi. Chyba, że coś mi przybyło, a ja nie zarejestrowałam, ale nie, takie inne ułożenie kg. Ty wyglądasz szczupło i ładnie, ja bym nic nie zmieniała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesteś bardzo ładna, taka naturalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
dzieki za wszystkie opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Wątek chyba nie w tym miejscu powinien być, tylko na dziale Metamorfozy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie, dodałabym faktycznie troche różu i bronzera, i ubiór- pastelowe kolorki , chyba jesteś wiosną?
POlecam - jesli da radę kupić sobie soczewki , chociaz okulary masz bardzo dorze dobrane, ale czasem załóż soczewki i masz zmianę na 180 stopni. i CHyba ładnie by ci było w delikatny rożu i łososiowym kolorze. fryzura ok kolor ok długośc ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.