|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyprzedaże w Galerii Bałtyckiej-Gdańsk
Witajcie Drogie Wizażanki
![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn z Trójmiasta, chociaż jeśli ktokolwiek posiada jakieś wiarygodne informacje to także proszę pisać ![]() Czy wiecie kiedy na całego zaczynają się wyprzedaże w Galerii Bałtyckiej?? Jestem z Olsztyna i chcę przyjechać do Gdańska na jakieś zakupy po nowym roku, a byłam w tej galerii już 2 razy na wyprzedażach letnich i naprawdę zawsze coś dla siebie znalazłam w super cenach, dlatego teraz mam zamiar uderzyć na wyprzedaż zimową, a nie chcę jechać na próżno, kiedy to tylko niektóre sklepy rzucą tylko np -10%. Wiem, że w lato jak byłam w wakacje jakoś pod koniec czerwca to w dosłownie każdym sklepie było nawet 50%. Może monitorujmy temat na bieżąco, żebyśmy mogły wybrać jakiś odpowiedni moment ? ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże w Galerii Bałtyckiej-Gdańsk
Też jestem ciekawa
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Każda z sieciówek rozpoczyna wyprzedaże kiedy indziej, polecam wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=576476 .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tak też znalazłam ten wątek, ale pomyślałam o czymś oddzielnym tylko dla tej galerii, wiem że sieciówki zaczynają różnie, ale nie przez przypadek wybrałam właśnie tą galerię na szał wyprzedażowych zakupów, bo w Olsztynie również są sieciówki ale całe wyprzedaże są tam jakoś tak bez szału.. zanim się zaczną towar i tak już jest przebrany może dlatego że to jedyna galeria w mieście, tutaj jak przyjechałam byłam w szoku czyt. pozytywnie zaskoczona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.