![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
męski zarost ale nie macho
Witam.
Widze ze forum jest raczej zdominowane przez kobiety ale nie ma w tym chyba nic dziwnego ze jako facet tez chce dobrze wygladac ![]() Moje pytanie dotyczy zarostu, mianowicie jak to jest ze niektorym mezczyznom pasuje krotki, kilkudniowy zarost?? Dla przykladu taki andrzej piaseczny ktorego ostatnio pelno w tv. Ja w czyms takim wygladam niestety nieswiezo i raczej niezbyt estetycznie a co dopiero ladnie ![]() Jeśli chodzi o to jak wyglądam to troche zdjęc jest tutaj: http://kojot.hollosite.com/gallery/M...ia%20mnie.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: męski zarost ale nie macho
No tak to jest już właśnie, że jednemu coś pasuje a drugiemu nie... Jednemu dobrze w krótkich włosach innemu w długich.... Mój TŻ czasem ma zarost nawet fajnie wygląda jednak ja wolę gładką buźkę
![]() P.S. Fajnie, że coraz więcej mężczyzn nas odwiedza ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Piasek ma zarost raczej jasny, wiec jego skóra z zarostem nie wygląda jakby szara i niedomyta.
Moi koledzy 3 dniowemu zarostowi tez nie pzowalaja rosnąć ot tak. tak więc tez nadają mu kształt. CZeść twarzy golą do skóry (wtedy nawet dwa razy dzinie) a na części zostawiaja zarost. Golą wiadomo zarost na polikach, zostawijac raczej cienka linie zarostu na krawedzi brody, zostawija pasek od ust do brody i cos na kształt okalajacych od nosa bokamiw w dół wąsów (nie wiem jak to opisac). Wtedy taki 3 dniowy zarost wyglada schludnie i zadbanie i przy okazji modeluje rysy twarzy. Radzilabym ci zrezygnowac z barwienai wlosow jesli chesz miec taki zarost. Gdy jego kolor drastycznie rozni sie od koloru wlosow wyglada to nienaturalnie i czesto daje wlasnie efekt brudnej twarzy (szczegolnie jak wlosy na glowie sa rozjasniane a zarost ciemniejszy). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To zdjecie kiedy jestem blond jest akurat z wakacji sprzed paru lat.. moje wlosy z reszta farbowaniu mowia stanowcze nie
![]() Dalem przyklad Piaska bo o cos takiego mi chodzi a nie o wycinanie sobie smiesznych wzorkow na twarzy.... pozatym jak zauwazyla @aga01 nie wszysko kazdemu pasuje. Moja twarz jest raczej kragla wiec podkreslanie rysow nie daje dobrych efektow. Faktycznie nie zwrocilem na to uwagi! Rzeczywiscie zarost mam czarny a na glowie naturalny bardzo ciemny blond. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Co to są "poliki"????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
policzki; poliki; to co się ma na twarzy
![]() Ale definicja.... niech mnie ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
moj maz nosi brode- raz w tygodniu podcina ja do tzw."trzydiowegto zarostu". jest mu poprostu niedobrze bez brody. u ciebie nie widze brody- wydaje mi sie ze masz za zadki zarost. fajnie natomiast wygladasz juz z odrostami- te zdjecie po lewo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do podkreslania rysow to wlasnie wyostrzenie lini zarostu twarz mocno wyszczupla a nie na odwrót. Zarost z ostro wyznaczona linia jego granicy wyostrzy kazda twarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kojot zrob sobie taki eksperymet. wez kredke do oczu swojejekobiety/mamy/ siostry i normalnie na ogolonej gladko twarzy narysuj sobie zarost. wyznacz jego ksztalt i obszar. sprobuj te smieszne wzorki, moze akurat w twoim wypadku okaza sie trafione. Ale pamietaj efekt ogladaj ze znacznej odleglosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
@kot_bury, taki eksperyment juz byl
![]() @aga01, na wielu forach uzywa sie @ zeby okreslic ze chodzi o czyjs nick. Jak widzi sie malpe to latwiej patrzac na szybko dostrzec ze jest to odniesienie do czyjejs wypowiedzi albo zwrot do niej samej ![]() Dochodze powoli do wniosku ze cos takiego chyba niestety do mnie wogole nie pasuje - co bym nie zrobil i tak wygladac to dobrze u mnie nie bedzie:/ a wiec pozostaje mi pianka do twardego zarostu i codziennie to samo... (czasem z koniecznosci nawet 2 razy dziennie:[) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie nienawidze zarostu u mezczyzn (no u kobiet tym bardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
toż ja nie wiedziała, myślałam, że tu już mnie druga osoba tu małpą nazywa
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
no wlasnie, taki olivier... o cos takiego dokladnie mi chodzi. a o karnacje to wlasnie zadbalem
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem fajnie wygladasz na fotkach zapisanych jako "5" oraz "TN_1" .
Sama uwielbiam trzydniowy zarost u mezczyzn ![]() ![]() A Oliwier wcale nie jest taki przystojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Na 5 zdjęciu super wygladasz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dzieki za wypowedzi
![]() ![]() To na 5.jpg to jest akurat po jednym dniu nie golenia sie wieczorem... ehh rosnie to szybko:/ Jesli chodzi ogolnie o owlosienie to dla mnie to jest wlasnie meskie! Jak widze jakiegos przypakowanego kretyna po solarium, wydepilowanego w kazdym mozliwym miejscu to az mi szkoda faceta! Jednak faktycznie gusty sa rozne a o nich sie nie rozmawia ![]() Dlatego wlasnie mysle o tym zeby byc mocno opalonym. Taki typ meskiej urody srodziemnomorskiej. Poniekad jakby macho ale jednak delikatny i nie zaden palant jakich wiele! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Zarost ladnie modeluje twarz, nadaje jej tez takiego mesko-nonszalanckiego charakteru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po jednym dniu ? W takim razie mozesz sie golić co dwa dni,bo naprawde wygladasz bardzo dobrze ![]() Cytat:
Jasne ,ze gustow jest wiele ja w swojej wypowiedzi bylam subiektywna ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
@Papryczkaa, powiedz mi prosze co maja nie wydepilowane pachy do higieny?? Mnie sie wydaje ze jezeli czlowiek ma od dziecka wpojone zasady higieny i troche samoswiadomosci to nie ma zadnej potrzeby depilowac sie pod pachami
![]() Prysznic po przyjciu z pracy i na dobranoc w zupelnosci chyba wystarcza. Oczywiscie jak ktos jest super - czyscioch, ma czas i potrzebe to rano tez moze sie wykapac Zarost napewno drapie, no chyba ze broda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
codziennie???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Jesli gola, a nie depiluja to owszem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To proste - przy wydepilowanych pachach czlowiek mniej sie poci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Wiadomo że nieprzyjemny zapach powstaje przez rokladanie potu przez bakterie wlasnie na wlosach ale zeby mialy one jakikolwiek zwiazek z poceniem??? Nigdy w zyciu!! Bez urazy ale powiedz w jakim madrym kobiecym pisemku to przeczytalas???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kobiecym pisemku ? mimo wczesniejszej uwagi to zabrzmialo jak uraza.. Zreszta sam powinienes to wiedziec..Chyba ze uwazasz ,ze prawdziwy mezczyzna powinien "pachniec" potem - w takim razie masz racje .. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
jak juz pisalem wczesniej jesli ktos dba o chigiene to nieprzyjemny zapach nie ma kiedy powstac
![]() tak jak napisalas napewno nie uwazam, w kazdym razie napewno nie pochwalam takiego wydepilowanego "chlopaczka" na ktorego patrzac mozna zgadywac czy wylal na siebie polowe czy jedynie cwierc butelki wody po goleniu/toaletowej. pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
jakoś facet z wydepilowanymi pachami kojarzy mi się "gejowo", w ogóle mi sie to nie podoba ;/ Oczywiscie nie podobaja mi sie tez obleśnie długie kłaki pod pachami, ale przycięte, zadbane włosy sa ok - normalne po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
To zalezy jak te wlosy wygladaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.