|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam w lutym :) Moja mała lista :)
NIEAKTUALNY
![]() ![]() ![]() 1.Portfel - pojemny ![]() 2.Książki - Pamiętnik Księżniczki 9 i 10, ![]() - Diabeł ubiera się u Prady - Seks w wielkim mieście - Forest Gump -PAULO COELHO - JEDENAŚCIE MINUT 3. Gry na PS3 ![]() 4.Odżywek do włosów wszelakiej maści, 5.Buty w rozmiarze 37 bądź 38 zależy od rozmiarówki. Buty zawsze będą przeze mnie poszukiwane ![]() 6.Stroju kąpielowego, najlepiej monokini ![]() 7. Wszystko co się tyczy Harrego Pottera ![]() 8. Okularów przeciwsłonecznych 9. Pończoch/ rajstop - we wzory 10.Gorsetów, body, ładnej bielizny itp ![]() 11. Różnego rodzaju kosmetyków 12. Męskich koszulek XL Na razie to tyle, jak mi się jeszcze coś przypomni to dodam ![]() Mogę zawsze poszukać czegoś poza wątkiem ![]()
Wymiana Edytowane przez think_about_you Czas edycji: 2012-02-29 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Szukam w lutym :) Moja mała lista :)
ja mam czerwone butki na słupku letnie bardzo fajne niestety mam noge za wysoka w podbiciu, jak byś była zainteresowana to wkleje foto, bardzo eleganckie sandałki, z przodku z kokardka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Dot.: Szukam w lutym :) Moja mała lista :)
kurcze myslałam ze dodałam fotki
Mam tylko jak miałam je na nogach, butki teraz wyniesione mam na strych i ni emam jak zajść bo siedze z synkiem sama. Ja noszę rozmiar 37-37,5 jak bedziesz zainteresowana to jutro wybiorę sie na strych po butki i sprawdze co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.