|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Metamorfoza we Wrocławiu/Groupon
Hej Dziewczyny!
Mam pytanie, czy któraś z Was nie korzystała już z metamorfozy z Centrum kstzałcenia Praktycznego z Wrocławia, ich oferta była na Grouponie. Piszcie proszę jak poszło! Mam ten kupon i jestem strasznie ciekawa! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza we Wrocławiu/Groupon
na wątku gruponu ilona16 jest w stanie Ci coś nie coś napisać o tej ofercie i o samej szkole gdzie to jest wykonywane. napisz do niej pw to Ci odpisze
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- .
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza we Wrocławiu/Groupon
Byłam tam 3 tygodnie temu.przyszłam na umówioną dużo wczesniej(ponad miesiąc) wizyte i pani raczyła mnie poinformowac że nie ma w dzisiejszym dniu fryzjera( z przyczyn niby od nich niezależnych) po czym wręczyła mi kupon z 30 % zniżka do jakiegoś innego salonu.bez komentarza ale tak wlasnie traktują tam widocznie klientów z kuponami grupona.
Ogólnie nie polecam!nawet 69 złotych nie było to warte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Dajcie spokój.. szkoda pieniędzy klientów groupona traktują jak jakiś gorszych klientów...
Przez 2 tyg próbowałam umówić się na wizytę bo Pani powtarzała cały czas, że nie ma wolnych miejsc po czym jak byłam na miejscu to siedzieli i kawkę pili a jak klienci dzwonili i chcieli się umówić na kupon to mówili, że za dużo mają swoich klientów i nie ma kiedy.. żenada A co do samej fryzury ? Jakiś nie wiem czy praktykant czy fryzjer się dorwał do mnie i obciął mi pół głowy przy czym prosiłam same końcówki i kolor miał być jeden na całej głowie a on mi zrobił brązem odrosty.. Na pewno nie wrócę tam - nie polecam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.