...::: Jaka cena - pomocy :::... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2005-09-20, 18:33   #1
kanka1988
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 154
GG do kanka1988
Question

...::: Jaka cena - pomocy :::...

Witam Kochane Wiza¿anki
Mam do Was maleñkie pytanko. Czy oriêtujecie siê mo¿e w jakiej cenie jest do wziêcia telefon Motoroa V3 w abonamencie Era Nowy Komfort, ale tym za 30 z³??? Bo nie mam zielonego pojêcia a jestem zakochana w tym telefoniku...Chyba ¿e macie godne polecenia inne telefony dostêpne w tym abonamencie...Oczywi¶cie proszê o podanie cen Bardzo proszê o wszelkie informacje na ten temat... Z góry dziêkujê...
Kocham Ciê Przeokropnie Mocno Szymeczku
http://www.suwaczek.pl/cache/b012d384ca.png
kanka1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-09-20, 18:49   #2
mech
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 655
Dot.: ...::: Jaka cena - pomocy :::...

nie wiem, ale my¶lê, ¿e najpro¶ciej bêdzie je¶li wejdziesz na stronê ERY www.era.pl i tam wszystko sprawdzisz
mech jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-09-20, 19:02   #3
Bridget
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 574

kanka, polecam Ci te¿ stronkê www.gsmonline.pl , znajdziesz tam wiele przydatnych informacji i o telefonach i o tym co siê dzieje na rynku sieci komórkowych
A, i jeszcze strona www.telepolis.pl

Bridget jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-09-20, 19:02   #4
kanka1988
Raczkowanie

GG do kanka1988

No tak ale na stronie Ery to pisze tylko ¿e w Taryfie Era Nowy Komfort telefon Motorola V3 od 1z³ do tysi±cailu¶tam ale nie pisze w jakim abonamencie jaka cena...A mo¿e akurat któraæ z Was ju¿ ten telefonik kupi³a
Stary 2005-09-20, 19:12   #5
mech
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kanka1988
No tak ale na stronie Ery to pisze tylko ¿e w Taryfie Era Nowy Komfort telefon Motorola V3 od 1z³ do tysi±cailu¶tam ale nie pisze w jakim abonamencie jaka cena...A mo¿e akurat któraæ z Was ju¿ ten telefonik kupi³a
uhum, czyli ERA znów zawali³a sprawê i posk±pi³a wiadomo¶ci Z tego co siê orientujê (czytam gazetkê, któr± dzi¶ dosta³am) ten telefon jest za z³otówkê w taryfie nowy komfort vip wiêcej nic...
Stary 2005-09-20, 19:33   #6
kanka1988
Raczkowanie

GG do kanka1988

Cytat:
Napisane przez mech
uhum, czyli ERA znów zawali³a sprawê i posk±pi³a wiadomo¶ci Z tego co siê orientujê (czytam gazetkê, któr± dzi¶ dosta³am) ten telefon jest za z³otówkê w taryfie nowy komfort vip wiêcej nic...
Dziêkujê, ale tyle to wiem A tak poza tym to nie staæ mnie na abonament który wynosi 300 z³ A taki fajny ten telefonik Co za ludzie wymy¶laj± te ceny...Mogli chocia¿ jasno napisac ile kosztuje dany telefon w danej taryfie i abonamencie
Stary 2005-09-20, 19:44   #7
mech
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kanka1988
Dziêkujê, ale tyle to wiem A tak poza tym to nie staæ mnie na abonament który wynosi 300 z³ A taki fajny ten telefonik Co za ludzie wymy¶laj± te ceny...Mogli chocia¿ jasno napisac ile kosztuje dany telefon w danej taryfie i abonamencie
Wiem, ¿e Ameryki nie odkry³am Mogliby napisaæ, ale wtedy za prosto by by³o Wczoraj by³am w salonie, obiecano mi, ¿e telefony, które mnie interesowa³y przyjd± dzi¶ i bêdê mog³a podpisaæ umowê, a dzi¶ po 1,5 godz czekania w kolejce dowiadujê siê, ¿e ani tych telefonów nie ma, ani ¿adnych innych w tym abonamencie, który sobie wybra³am. Wysz³y i dotychczas nie powróci³y Ech... wybacz, musia³am siê wy¿aliæ Chyba jedyny pewny sposób uzyskania informacji to zadzwoniæ do nich lub napisaæ maila.
Stary 2005-09-20, 20:16   #8
kanka1988
Raczkowanie

GG do kanka1988

Cytat:
Napisane przez mech
Wiem, ¿e Ameryki nie odkry³am Mogliby napisaæ, ale wtedy za prosto by by³o Wczoraj by³am w salonie, obiecano mi, ¿e telefony, które mnie interesowa³y przyjd± dzi¶ i bêdê mog³a podpisaæ umowê, a dzi¶ po 1,5 godz czekania w kolejce dowiadujê siê, ¿e ani tych telefonów nie ma, ani ¿adnych innych w tym abonamencie, który sobie wybra³am. Wysz³y i dotychczas nie powróci³y Ech... wybacz, musia³am siê wy¿aliæ Chyba jedyny pewny sposób uzyskania informacji to zadzwoniæ do nich lub napisaæ maila.
Albo jechaæ do salonu ERY i z nimi osobi¶cie porozmawiaæ...Chyba tak te¿ zrobiê...
Stary 2005-09-20, 20:17   #9
olka_222
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 651

nie ma tego telefonu w abonamencie za 30 zl. jest tylko w najdrozszym a w komisie kosztuje juz od 900 zl
olka_222 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-09-20, 20:43   #10
kanka1988
Raczkowanie

GG do kanka1988

Olu dziêkujê za informacjê Szkoda ¿e nie mam tyle kasy... Bedê zmuszona zadowoliæ siê innym telefonikiem...Tylko nie wiem jakim - teraz mam fizia na punkcie telefonów z klapk±...
Stary 2005-09-24, 09:59   #11
olka_222
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 651

ostatnio widzialam na allegro ta mototrolke to licytacja zaczyna sie od 400 zl. mozesz sprobowac
olka_222 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-09-24, 10:13   #12
Ally83
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 529

Cytat:
Napisane przez kanka1988
Olu dziêkujê za informacjê Szkoda ¿e nie mam tyle kasy... Bedê zmuszona zadowoliæ siê innym telefonikiem...Tylko nie wiem jakim - teraz mam fizia na punkcie telefonów z klapk±...
Z klapk± dla kobiet jest Sagem myc-3b, czerwono-srebrny, ale nie wszystkim mo¿e pasowaæ, bo nie ma aparatu, bluetooth itp. Mi siê podoba, zobacz na allegro, tylko, ¿e na aukcjach bym go nie kupi³a, bo ceny siêgaj± tam 390 z³, a ja w sklepie widzia³am za 290 z³.
O parametrach telefonu wraz z komentarzami mo¿esz poczytaæ tu -> http://www.mobile.inspiracja.pl/
Ally83 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.