|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Moja listopadowa lista szukam.
Witam
![]() Aktualnie poszukuje najbardziej: - aparat cyfrowy, ale coś lepszego. - dobra prostownica i falownica - sprzęty kuchenne pozatym. Z ciuchów szukam w rozmiarze 42 (ale tez 40 ewentualnie 44): - oryginalne spodnie wranglera - rurki pudrowe, białe - żakiety, marynarki w kolorze krem/nude, chaber/granat, czerwien i innych. -prosta koszula w jednolitym kolorze np niebieskim kremowym czy czerwonym, -sukienki. wszelakie byle mi się podobały. -spodnica ołówkowa. -treginsy - trencz midi - ekoskora z butów rozmiar 39 lub 40 - kozaki ze skóry naturalnej, na koturnie lub płaskie/ chętnie muszkieterki. - szpilki cieliste, czerwone, granatowe. Dla dzieciaków: - klocki lego i zabawki dla 4 /5 latka, ciuszki na 116 wzwyz, - ciuszki na malenstwo 74 wzwyz - skoczek huśtawka dla smyka, zabawki edukacyjne fisher price czy innych dobrych firm. z kosmetyków coco chanel, klein, lolita Proszę o odpowiedzi, kazdą przejrze i odpisze ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-02-11 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja listopadowa lista szukam.
mam maskę-odzywkę do włosów z avonu
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
u mnie aparat i może coś jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety na tyle w pasie mam tylko ciemnoszare rurki Orsay w wątku... Mam czerwone jeansy, ale bardzo duże, ponad 60 cm w pasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.