|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 113
|
Czy bedzie domnie blond pasowac
Hej
Nie chce zawalaæ strony nowym w±tkiem wiêc siê podpinam Mam podobny problem. Chcia³abym blond,ale nie wiem,czy ciep³y,czy ch³odny odcieñ... I czy robiæ mój wymarzony kolorek? Mój naturalny to mysi blond. Jak my¶licie? Poni¿ej moje zdjêciaBuziaki
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Dot.: blond czy br±z? zdjêcia
moim zdaniem pasowa³by Ci br±z jaki¶ jasny
ale blond chyba nie pasowa³by do Ciebie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Recenzentka Miesi±ca - Grudzieñ 2016
Wiadomo¶ci: 4 270
|
Dot.: Czy bedzie domnie blond pasowac
A czemu chcesz siê szpeciæ blondem??? Blond to nie Twój kolor. Masz bardzo ³adne ciemne w³osy i ty chcesz je niszczyæ rozja¶nianiem -Why????? Przefarbuj siê na br±z , jaki¶ ³adny odcieñ np.czekoladowy, orzechowy czy tam jaki¶ , wtedy napewno bêdzie Ci ³adnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Moim zdaniem szkoda niszczyæ takich piêknych w³osów rozja¶niaczami. Chyba rzeczywi¶cie ja¶niejszy br±z bêdzie znacznie lepszym rozwi±zaniem.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 893
|
Te¿ siê przy³±czam do opinii. Ciep³y br±z! Ewentualnie cieemny blond
Piêknie wygl±dasz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie rzecz bior±c to marzy mi siê z powrotem mój naturalny mysi blond- poniek±d dlatego chce rozja¶niæ w³osy i dobraæ kolor podobny do mysiego blondu, i czekaæ a¿ odrosn± moje naturalne... Wiadomo, du¿e odrosty mysiego blondu nie wygl±da³y by tak zle przy jakims ciemnym blondzie ni¿ br±zowym, rudym, czy czarnym ;p Ju¿ mam taki mêtlik od tych kombinacji ¿e szok
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Ja bym ciê widzia³a w ciemnym blondzie ale z jasnymi refleksami tak jak na fotce
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no faje nawet w sumie to chyba najlepszym wyjsciem bedzie powrot do mysiego blondu... moj naturalny kolor :P ale na poczatek takie pasemka/refleksy dobra sprawa, odwroca uwage od odrostów dzieki za rade---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
wracam do naturalnego mysiego blondu, ostatnia rzecza jaka teraz zrobie to poloze farbe,ktora nie bedzie bardzo gryzla sie z odrostami. jak myslicie, zostawic te miedziane? czy polozyc popiel?
|
||
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 50 575
|
nie zrobisz tego koloru co poda³a monisia po³o¿eniem jeden raz farby..
tak czy siak musisz je rozja¶niæ/zrobiæ k±piel rozja¶niaj±c±/dekoloryzacjê aby uzyskaæ taki efekt.. od razu ostrzegam te¿ chcia³am z czerwonych zej¶æ do swojego naturalnego.. rozja¶ni³am i powiem tak: lepiej siê rozja¶niaj± w³osy czarne ni¿ czerwone.. licz siê na rozja¶nianie minimum 3 razy plus k³adzenie popielu te¿ ok 3 razy bo czerwieni nie tak ³atwo siê pozbyæ z w³osa
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;44738952]nie zrobisz tego koloru co poda³a monisia po³o¿eniem jeden raz farby..
tak czy siak musisz je rozja¶niæ/zrobiæ k±piel rozja¶niaj±c±/dekoloryzacjê aby uzyskaæ taki efekt.. od razu ostrzegam te¿ chcia³am z czerwonych zej¶æ do swojego naturalnego.. rozja¶ni³am i powiem tak: lepiej siê rozja¶niaj± w³osy czarne ni¿ czerwone.. licz siê na rozja¶nianie minimum 3 razy plus k³adzenie popielu te¿ ok 3 razy bo czerwieni nie tak ³atwo siê pozbyæ z w³osa [/QUOTE]a to z t± czerwieni± mam ¶wiadomo¶æ ¿e ciê¿ko, ju¿ 2 razy rozja¶ni³am, rudy mi siê o dziwo trochê spra³ i jest ju¿ go bardzo ma³o w pigmencie/"po¶wiacie"(¿e tak to okre¶le) w³osa, teraz daje w³osom odpocz±æ i jaki¶ czas muszê chodziæ z tym lekko miedzianym blondem jaki¶ czas ;p a wyczyta³am na Wiza¿u ¿e na rudy/pomarañczowy pigment dzia³aj± popiele? ¿e podobno niweluj±... póki co tak czy inaczej miesi±c przerwy dla w³osów, bo s± w bardzo z³ej kondycji, a po miesi±cu zobaczymy co zrobiæ, bo blond w sumie troche ju¿ sobie z g³owy wybi³am, szkoda w³osów, mo¿e innym razem... aktualnie mam do¶æ terroryzowania w³osów, bardziej mi chodzi o uzyskanie koloru zbli¿onego do mysiego blondu, ¿eby odrosty (gdy bede wracac do naturalnego koloru) nie wygl±da³y zbyt tragicznie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Uda³o mi siê znalezæ moje fotki zanim zaczê³am farbowaæ i rozja¶niaæ. Do takiego koloru pragnê dojsæ,ewentualnie ton/dwa tony ja¶niejsze/ciemniejsze. Obecnie mam miedziany blond, czy Joanna Go³êbi popiej zneutralizuje rudy refleks? Mo¿e jaka¶ inna farba+ p³ukanki?Mam te¿ obawy ¿e b.przyciemni moje w³osy,co ewentualnie robiæ gdy taka sytuacja zaistnieje? Jakie¶ rady? Pozdrówka
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 681
|
OJ NIE
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem id¿ w ciep³e odcienie czegokolwiek, byleby ciep³e. Wybacz, ale w tym mysim nie wygl±dasz ³adnie, naprawdê. Ja bym sz³a w kolor, który ma np Joanna Brodzik lub Sandra Bullock
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- A tak poza tym - jeste¶ przeliczn± dziewczyn±, na aktualnych zdjêciach wyg±dasz moim zdaniem super
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troche nijaki, ale my¶la³am ¿e natura wie co robi ![]() A chcia³am zrezygnowaæ z farbowania, naturalne w³osy s± najzdrowsze tak na prawde... D³ugo ju¿ mêczê je zabiegami ró¿nego rodzaju. Ju¿ nie wiem co robiæ, szamponetki? W sumie na aktualnych mia³am ombre, dobrze nawet sie w nim czu³am i sporo osób mówi³o mi ze tak wyglada³am najlepiej... Ale znudzi³o mi siê troche ![]() W czarnych i b.ciemnych w³osach wygl±dam jak ¦mieræ, bo mam za jasn± cerê delikatnie ¿ó³taw± i czêste wypieki ( te zdjêcia nie do koñca oddaj± to jak± mam karacje) Spróbuje ciep³ego blondu, mo¿e faktycznie miodowy albo ciemny blond, ewentualnie jaki¶ jasny br±z... Dziêki za rady :p W sumie o jasnym blondzie to mi tylko jedna osoba powiedzia³a ¿e bêdzie mi pasowa³ :P Czyta³am, ¿e popielate brwi w³a¶nie pasuj± do jasnych kolorów i ¿e blondynki czêsto u¿ywaj± kredek do ich przyciemnienia. No ale nie wa¿ne, taki pomys³ wynika³ tylko z tego, ¿e mia³am ju¿ na g³owie wszystko poza jasnym blondem Ale jje¿eli ju¿ tyle osób uwa¿a, ¿e pasowaæ mi bêd± ciep³e odcienie to spróbuje i¶æ w tym kierunku... Byle nie rude i jasne blondy
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Masz ciemne brwi i wydaje mi siê, ¿e jeszcze ciemniejszy br±z by³by ¶wietny :3 blond odradzam
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ch³opak przywióz³ mi jak±¶ szamponetkê (wiadomo, zawsze bezpieczniej zrobiæ "przymiarkê" ni¿ od razy k³a¶æ farbê) koloru b.ciemny blond (jasny br±z), my¶lê, ¿e zapewne bêd± rude refleksy, ale pewnie jako tako pokryje na chwilê... Póki co pokuszê siê na t± szamponetkê, mo¿e nawet faktycznie jak radzisz jaki¶ jasny br±z na pocz±tek, czekoladowy mo¿e... <3 w sumie poza czerni± i rudymi od rubinowego po miedziany nie mia³am nic innego na g³owie, mo¿e warto spróbowaæ... Czyli najwyrazniej s±dz±c po opiniach i z W¯ i spoza W¯ wygl±da na to ¿e br±z, jasny br±z/ciemny blond bêdzie najlepszy ewentualnie ombre... Fakt, d±¿enie do blondu dzia³a b.destrukcyjnie dla w³osów, my¶lê, ¿e zdrowe, miêciutkie i l¶ni±ce w³osy s± du¿o lepsze ni¿ wymarzone blond na w³osach które s± ju¿ sianowate i zniszczone rozja¶nianiem No nic w takim razie dziêki wam wszystkim za szczere rady |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

Nie chce zawalaæ strony nowym w±tkiem wiêc siê podpinam
Mój naturalny to mysi blond. Jak my¶licie? Poni¿ej moje zdjêcia

wracam do naturalnego mysiego blondu, ostatnia rzecza jaka teraz zrobie to poloze farbe,ktora nie bedzie bardzo gryzla sie z odrostami. jak myslicie, zostawic te miedziane? czy polozyc popiel?

Troche nijaki, ale my¶la³am ¿e natura wie co robi
No nic w takim razie dziêki wam wszystkim za szczere rady