Czy bedzie domnie blond pasowac - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-01-16, 22:19   #1
paolinka3991
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 113

Czy bedzie domnie blond pasowac

Hej Nie chce zawalaæ strony nowym w±tkiem wiêc siê podpinam
Mam podobny problem. Chcia³abym blond,ale nie wiem,czy ciep³y,czy ch³odny odcieñ... I czy robiæ mój wymarzony kolorek? Mój naturalny to mysi blond. Jak my¶licie? Poni¿ej moje zdjêcia
Buziaki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (24,9 KB, 201 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (26,2 KB, 132 za³adowañ)
paolinka3991 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-17, 11:53   #2
macionk1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Dot.: blond czy br±z? zdjêcia

moim zdaniem pasowa³by Ci br±z jaki¶ jasny ale blond chyba nie pasowa³by do Ciebie
macionk1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-18, 22:03   #3
suzeta
Recenzentka Miesi±ca - Grudzieñ 2016

Wiadomo¶ci: 4 270
Dot.: Czy bedzie domnie blond pasowac

A czemu chcesz siê szpeciæ blondem??? Blond to nie Twój kolor. Masz bardzo ³adne ciemne w³osy i ty chcesz je niszczyæ rozja¶nianiem -Why????? Przefarbuj siê na br±z , jaki¶ ³adny odcieñ np.czekoladowy, orzechowy czy tam jaki¶ , wtedy napewno bêdzie Ci ³adnie
suzeta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-19, 13:36   #4
przewozniczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Moim zdaniem szkoda niszczyæ takich piêknych w³osów rozja¶niaczami. Chyba rzeczywi¶cie ja¶niejszy br±z bêdzie znacznie lepszym rozwi±zaniem.
przewozniczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-19, 13:54   #5
Wazka93
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 893

Te¿ siê przy³±czam do opinii. Ciep³y br±z! Ewentualnie cieemny blond Piêknie wygl±dasz
Stary 2014-01-19, 16:16   #6
paolinka3991
Raczkowanie

Ogólnie rzecz bior±c to marzy mi siê z powrotem mój naturalny mysi blond- poniek±d dlatego chce rozja¶niæ w³osy i dobraæ kolor podobny do mysiego blondu, i czekaæ a¿ odrosn± moje naturalne... Wiadomo, du¿e odrosty mysiego blondu nie wygl±da³y by tak zle przy jakims ciemnym blondzie ni¿ br±zowym, rudym, czy czarnym ;p Ju¿ mam taki mêtlik od tych kombinacji ¿e szok
Stary 2014-01-20, 14:43   #7
bernikula
mOLDerator

Wiadomo¶ci: 10 392

To mo¿e jak tak bardzo chcesz mieæ blond to zrób sobie co¶ w stylu modnego ostatnio ombre (ale u fryzjera, ¿eby nie popsuæ efektu).

Insta
bernikula jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-20, 15:16   #8
monisssiaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

Ja bym ciê widzia³a w ciemnym blondzie ale z jasnymi refleksami tak jak na fotce
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_uroda_ciemne-blond-wlosy-z-jasnymi-pasemkami-_9192455.jpg (70,5 KB, 40 za³adowañ)
monisssiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-21, 17:10   #9
paolinka3991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monisssiaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym ciê widzia³a w ciemnym blondzie ale z jasnymi refleksami tak jak na fotce

no faje nawet w sumie to chyba najlepszym wyjsciem bedzie powrot do mysiego blondu... moj naturalny kolor :P ale na poczatek takie pasemka/refleksy dobra sprawa, odwroca uwage od odrostów dzieki za rade

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez bernikula Poka¿ wiadomo¶æ
To mo¿e jak tak bardzo chcesz mieæ blond to zrób sobie co¶ w stylu modnego ostatnio ombre (ale u fryzjera, ¿eby nie popsuæ efektu).
mialam juz ombre, sama robilam z loreala, fajnie mi bylo w tym podobno, mnie tez sie nawet podobalo, ale koncowki byly w stanie oplakanym. troche odbudowowalam wlosy, a tu znow w mojej glowie pomysl z rozjasnianiem, i masz-znowu sianowate, szorstkie konce wracam do naturalnego mysiego blondu, ostatnia rzecza jaka teraz zrobie to poloze farbe,ktora nie bedzie bardzo gryzla sie z odrostami. jak myslicie, zostawic te miedziane? czy polozyc popiel?
Stary 2014-01-22, 12:33   #10
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 50 575

nie zrobisz tego koloru co poda³a monisia po³o¿eniem jeden raz farby..
tak czy siak musisz je rozja¶niæ/zrobiæ k±piel rozja¶niaj±c±/dekoloryzacjê aby uzyskaæ taki efekt..

od razu ostrzegam te¿ chcia³am z czerwonych zej¶æ do swojego naturalnego.. rozja¶ni³am i powiem tak: lepiej siê rozja¶niaj± w³osy czarne ni¿ czerwone.. licz siê na rozja¶nianie minimum 3 razy plus k³adzenie popielu te¿ ok 3 razy bo czerwieni nie tak ³atwo siê pozbyæ z w³osa
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-01-22, 17:55   #11
paolinka3991
Raczkowanie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;44738952]nie zrobisz tego koloru co poda³a monisia po³o¿eniem jeden raz farby..
tak czy siak musisz je rozja¶niæ/zrobiæ k±piel rozja¶niaj±c±/dekoloryzacjê aby uzyskaæ taki efekt..

od razu ostrzegam te¿ chcia³am z czerwonych zej¶æ do swojego naturalnego.. rozja¶ni³am i powiem tak: lepiej siê rozja¶niaj± w³osy czarne ni¿ czerwone.. licz siê na rozja¶nianie minimum 3 razy plus k³adzenie popielu te¿ ok 3 razy bo czerwieni nie tak ³atwo siê pozbyæ z w³osa [/QUOTE]

a to z t± czerwieni± mam ¶wiadomo¶æ ¿e ciê¿ko, ju¿ 2 razy rozja¶ni³am, rudy mi siê o dziwo trochê spra³ i jest ju¿ go bardzo ma³o w pigmencie/"po¶wiacie"(¿e tak to okre¶le) w³osa, teraz daje w³osom odpocz±æ i jaki¶ czas muszê chodziæ z tym lekko miedzianym blondem jaki¶ czas ;p
a wyczyta³am na Wiza¿u ¿e na rudy/pomarañczowy pigment dzia³aj± popiele? ¿e podobno niweluj±... póki co tak czy inaczej miesi±c przerwy dla w³osów, bo s± w bardzo z³ej kondycji, a po miesi±cu zobaczymy co zrobiæ, bo blond w sumie troche ju¿ sobie z g³owy wybi³am, szkoda w³osów, mo¿e innym razem... aktualnie mam do¶æ terroryzowania w³osów, bardziej mi chodzi o uzyskanie koloru zbli¿onego do mysiego blondu, ¿eby odrosty (gdy bede wracac do naturalnego koloru) nie wygl±da³y zbyt tragicznie

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 18:47   #12
paolinka3991
Raczkowanie

Uda³o mi siê znalezæ moje fotki zanim zaczê³am farbowaæ i rozja¶niaæ. Do takiego koloru pragnê dojsæ,ewentualnie ton/dwa tony ja¶niejsze/ciemniejsze. Obecnie mam miedziany blond, czy Joanna Go³êbi popiej zneutralizuje rudy refleks? Mo¿e jaka¶ inna farba+ p³ukanki?Mam te¿ obawy ¿e b.przyciemni moje w³osy,co ewentualnie robiæ gdy taka sytuacja zaistnieje? Jakie¶ rady? Pozdrówka
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ec050b643f.jpg (19,9 KB, 39 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 4817c96b05.jpg (27,3 KB, 41 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg indeks.jpg (10,8 KB, 19 za³adowañ)
Stary 2014-01-29, 18:12   #13
izga88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 681

OJ NIE
Stary 2014-01-29, 18:44   #14
paolinka3991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izga88 Poka¿ wiadomo¶æ
OJ NIE
na razie da³am sobie spokój z blondem ;p mo¿e innym razem , pasemka jakie¶ na pocz±tek ;p póki co zastanawiam siê jak z miedzianego uzyskaæ swój naturalny, mysi/ ciemny blond? niebieska p³ukanka / rozja¶niacz po raz kolejny/ jasna, popielata farba ???
Stary 2014-01-29, 20:26   #15
zapalka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 027
GG do zapalka

Moim zdaniem id¿ w ciep³e odcienie czegokolwiek, byleby ciep³e. Wybacz, ale w tym mysim nie wygl±dasz ³adnie, naprawdê. Ja bym sz³a w kolor, który ma np Joanna Brodzik lub Sandra Bullock

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

A tak poza tym - jeste¶ przeliczn± dziewczyn±, na aktualnych zdjêciach wyg±dasz moim zdaniem super

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 14:37   #16
paolinka3991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zapalka Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem id¿ w ciep³e odcienie czegokolwiek, byleby ciep³e. Wybacz, ale w tym mysim nie wygl±dasz ³adnie, naprawdê. Ja bym sz³a w kolor, który ma np Joanna Brodzik lub Sandra Bullock

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

A tak poza tym - jeste¶ przeliczn± dziewczyn±, na aktualnych zdjêciach wyg±dasz moim zdaniem super
Kurcze, to dziwne, bo mysi to mój naturalny Troche nijaki, ale my¶la³am ¿e natura wie co robi
A chcia³am zrezygnowaæ z farbowania, naturalne w³osy s± najzdrowsze tak na prawde... D³ugo ju¿ mêczê je zabiegami ró¿nego rodzaju. Ju¿ nie wiem co robiæ, szamponetki?
W sumie na aktualnych mia³am ombre, dobrze nawet sie w nim czu³am i sporo osób mówi³o mi ze tak wyglada³am najlepiej... Ale znudzi³o mi siê troche
W czarnych i b.ciemnych w³osach wygl±dam jak ¦mieræ, bo mam za jasn± cerê delikatnie ¿ó³taw± i czêste wypieki ( te zdjêcia nie do koñca oddaj± to jak± mam karacje)
Spróbuje ciep³ego blondu, mo¿e faktycznie miodowy albo ciemny blond, ewentualnie jaki¶ jasny br±z...

Dziêki za rady :p W sumie o jasnym blondzie to mi tylko jedna osoba powiedzia³a ¿e bêdzie mi pasowa³ :P Czyta³am, ¿e popielate brwi w³a¶nie pasuj± do jasnych kolorów i ¿e blondynki czêsto u¿ywaj± kredek do ich przyciemnienia. No ale nie wa¿ne, taki pomys³ wynika³ tylko z tego, ¿e mia³am ju¿ na g³owie wszystko poza jasnym blondem Ale jje¿eli ju¿ tyle osób uwa¿a, ¿e pasowaæ mi bêd± ciep³e odcienie to spróbuje i¶æ w tym kierunku... Byle nie rude i jasne blondy
Stary 2014-01-31, 00:31   #17
karoolkaa96
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Masz ciemne brwi i wydaje mi siê, ¿e jeszcze ciemniejszy br±z by³by ¶wietny :3 blond odradzam
Stary 2014-01-31, 12:04   #18
paolinka3991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoolkaa96 Poka¿ wiadomo¶æ
Masz ciemne brwi i wydaje mi siê, ¿e jeszcze ciemniejszy br±z by³by ¶wietny :3 blond odradzam
Fakt, mam ciemne brwi, ale nie czarne ;p zdjêcia by³y troche retuszowane(przyciemnione ), ogólnie rzecz bior±c mam ciemno popielate brwi, jak naturalny ciemny mysi blond. Póki co siedze chora na antybiotykach od 2 tygodni z "wypran± miedzi±"na g³owie Ch³opak przywióz³ mi jak±¶ szamponetkê (wiadomo, zawsze bezpieczniej zrobiæ "przymiarkê" ni¿ od razy k³a¶æ farbê) koloru b.ciemny blond (jasny br±z), my¶lê, ¿e zapewne bêd± rude refleksy, ale pewnie jako tako pokryje na chwilê... Póki co pokuszê siê na t± szamponetkê, mo¿e nawet faktycznie jak radzisz jaki¶ jasny br±z na pocz±tek, czekoladowy mo¿e... <3 w sumie poza czerni± i rudymi od rubinowego po miedziany nie mia³am nic innego na g³owie, mo¿e warto spróbowaæ... Czyli najwyrazniej s±dz±c po opiniach i z W¯ i spoza W¯ wygl±da na to ¿e br±z, jasny br±z/ciemny blond bêdzie najlepszy ewentualnie ombre... Fakt, d±¿enie do blondu dzia³a b.destrukcyjnie dla w³osów, my¶lê, ¿e zdrowe, miêciutkie i l¶ni±ce w³osy s± du¿o lepsze ni¿ wymarzone blond na w³osach które s± ju¿ sianowate i zniszczone rozja¶nianiem jak to przewa¿nie bywa No nic w takim razie dziêki wam wszystkim za szczere rady
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Metamorfozy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-31 12:04:31

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.